Kom i gang med affiliate marketing i Sverige

Skal du i gang med affiliate marketing i nabolandet Sverige, så har jeg her samlet en liste over svenske affiliate netværk du kan benytte dig af.

Sådan kommer du i gang med affiliate marketing i Sverige og finder de bedste svenske affiliate netværk

Introduktion…

Vil du gerne i gang med affiliate marketing i Sverige, så skal du have fat i nogle svenske affiliate-programmer og kampagner hos de forskellige affiliate netværk. Disse har jeg fundet og meget mere, så du kan komme i gang med at tjene penge på affilaite marketing i vores naboland Sverige.

Du kan også følge mig på Instagram og Facebook, så du kan holde dig opdateret på mine seneste artikler og vejledninger som kan hjælpe dig med at tjene flere penge på nettet.

De største affiliate netværk i Sverige

Når man arbejder med affiliate marketing, hvad end det er i Norge, Sverige, Danmark eller på internationalt plan, så er affiliate netværk altid gode til at give et overblik over mange forskellige affiliate-programmer og kampagner. På denne måde slipper man for at være i kontakt med hver enkelt virksomhed som man ønsker at være affiliate for. Jeg har fundet de tre største affiliate netværk i Sverige, så du slipper for at lede efter dem selv.

  1. Adtraction (+350 svenske affiliate-programmer)
  2. Adrecord (+240 svenske affiliate-programmer)
  3. Partner-ads (+80 svenske affiliate-programmer)

Alle ovenstående affiliate netværk tilbyder også affiliate-programmer i de to andre skandinaviske lande, Danmark og Norge. Så hvis du har en flersproget blog eller platform eller et skandinavisk publikum, så kan disse tre affiliate netværk være særdeles attraktive for dig at benytte dig af.

Oversigt over svenske affiliate netværk

En liste over affiliate netværk som tilbyder affiliate-programmer, kampagner og tilbud i Sverige.

Affiliate netværk Antal svenske kampagner Udbetalingshyppighed Læs mere
Partner-ads +80 Udbetales efter 30 dage når beløb saldo overstiger kr. 100,- Om Partner-Ads
Adrecord +240 2 gange om måneden Om TradeTracker
Adtraction +350

Affiliate netværket Partner-ads i Sverige

Partner-ads er danmarks største affiliate netværk med hele +900 danske affiliate-programmer. Partner-ads tilbyder også affiliate-programmer i Norge og Sverige og har på nuværende tidspunkt cirka +80 svenske affiliate-programmer som du kan drage nytte af hvis du skal arbejde med affiliate marketing i Sverige.

bliv affiliate hos partner-ads

Affiliate netværket Adrecord i Sverige

Adrecord er en af Sveriges største affiliate netværk som har mere end +240 svenske affiliate-programmer indenfor 21 forskellige kategorier. Affiliate netværket har også kampagner i andre lande, som Norge og Sverige hvor udvalget af affiliate-kampagner er lidt mindre. Adrecord har eksistereret i +9 år og er blandt de ældste affiliate netværk i Sverige.

bliv affiliate hos adrecord