Find de bedste affiliate netværk

Arbejder du eller skal du til i gang med at arbejde med affiliate marketing for at tjene penge på din hjemmeside eller som influencer på de sociale medier, så er et affiliate netværk en god måde at finde affiliate partners på. Der er dog stor forskel på de mange affiliate netværk i både Danmark og udlandet og netop derfor har jeg lavet en liste over de bedste affiliate netværk i Danmark, så du kan komme i gang med affiliate marketing og tjene penge på nettet, enkelt og let.

Oversigt over  affiliate netværk i Danmark

En liste over affiliate netværk som tilbyder affiliate-programmer, kampagner og tilbud i danmark.

Affiliate netværk Antal danske kampagner Udbetalingshyppighed Læs mere
Partner-ads +900 Udbetales efter 30 dage når beløb saldo overstiger kr. 100,- Om Partner-Ads
TradeTracker +75 2 gange om måneden Om TradeTracker
Adrecord +25 Om Adrecord
Digital Advisor +250
Adservice
TradeDoubler +90
Adtraction +100

Hvilket affiliate netværk er det bedste?

Det er virkeligt vanskeligt at sige ét affiliate netværk er bedre end et andet eller lige frem sige hvilket der er det bedste da de fleste affiliate netværk arbejder indenfor forskellige nicher og typer affiliate-kampagner og programmer. Men skulle jeg nævne en top 3 af mine favorit affiliate netværk som jeg stoler på og benytter mig af, ville det se sådan ud:

  1. Partner-Ads
  2. Tradetracker
  3. Adrecord

Har du ikke helt styr på hvad et affiliate netværk er eller hvad det bruges til, kan du læse mere om dette herunder.

Hvad er et affiliate netværk?

Et Affiliate Netværk er en virksomhed varetager tilknytningen (eller affiliate) mellem publishers og advertisers indenfor når vi snakker affiliate marketing. Et affiliate netværk er samletpunktet for virksomheder og influencers, blogger og lignende og gør det let og overskueligt for virksomheder at anskaffe sig flere leads og salg til deres virksomhed og på samme måde for influencers, bloggers og lignende får disse en oversigt over affiliate-programmer og kampagner de kan benytte sig af på deres platform.

De fleste affiliate netværk tager et lille stykke af kagen, en lille procentdel af det som virksomhederne egenligt betaler til publisherens som anskaffer dem leads og salg. Dette er ofte ikke medregnet i regnestykket når du ser på hvad du kan få i indtjening hos de forskellige advertisers og du behøver derfor ikke at tænke yderligere på dette.

Hvad gør et affiliate netværk bedre end et andet?

Der er mange parametre at se på når man skal finde et affiliate netværk og en af de ting som jeg syntes er vigtigt, er at jeg føler jeg kan stole på affiliate netværket. Det samme gør sig gældende når man som forbruger køber ting på nettet, man ønsker at have en vis tillid til at man faktisk får produktet og den lever op til ens forventninger.

Min favorit affiliate netværk er helt klart Partner-ads som også er det største affiliate netværk i danmark med intet mindre end +900 affiliate-kampagner. Udover at være danmarks største og mit favorit affiliate netværk, så findes Partner-ads også i Sverige og Norge, så hvis du driver en flersproget blog eller har blogs på svensk eller norsk, kan du også benytte dig af Partner-ads på disse.

Hvordan du finder det bedste affiliate netværk til din blog

Som nævnt tidligere, så har de fleste affiliate netværk forskellige nicher og emner de arbejder indenfor, eksempelvis har Digital Advisor mange sjove konkurrencer og kortperiode tilbud, som ofte er meget attraktive, dog med en lavere CPC (cost-per-click eller betaling pr. klik) end normale affiliate-programmer.

Disse affiliate-kampagner er gode hvis du har en blog eller platform med høj trafik og er god til at få konverteringer, da selvom CPC er meget lav, så vil antallet gøre op for dette og du vil alligevel få et fornuftigt indtjeningsresultat. Affiliate-programmer med en høj CPL (cost-per-lead eller betaling pr. lead) eller CPO (cost-per-order eller betaling for salg)

En anden ting der er værd at tage med i overvejelserne når du vælge et affiliate netværk er udb