Skal du i gang med Affiliate Marketing, så er det ofte en god idé at finde et affiliate netværk at samarbejde med. Det gode ved affiliate netværk er at de gør alt arbejdet for dig og det er ofte helt gratis at oprette sig.

Hvad er et affiliate netværk?

Et Affiliate Netværk er en gruppe tilknyttede (eller affiliated) virksomheder, der somme tider tilbyder kompatible eller komplementære produkter og ofte vil føre leads til hinanden. Til tider kan affiliated virksomheder muligvis ikke operere i den samme branche. De kan tilbyde tværkampagneaftaler, der opmuntrer kunder, der har brugt deres tjenester til at undersøge de tjenester, der tilbydes af et tilknyttet selskab. Et firma, der ønsker at erhverve nye kunder, betaler medlemmer af dets tilknyttede netværk for de salgsteams, de leverer.

Det er dog ikke alle virksomheder som benytter sig af affiliate netværk, ofte vil man se at de store spillere på markedet som Nelly og Amazon har lavet deres eget affiliate system, således du opretter dig direkte hos dem. På denne måde spare du de få procenter som et eventuelt affiliate netværk tager for deres service og du vil få udbetalingen direkte fra din advertiser.

 Affiliate marketing for publishers:

En publisher er den som anbefaler andres produkter, services og virksomheder igennem deres kanaler, hvad end det er en blog, social profil på eksmpelvis Instagram eller en Youtube kanal.

Partner-ads Danmarks bedste affiliate netværk

Danmarks største affiliate netværk

Partner-ads er uden tvivl danmarks største og måske også bedste affiliate netværk med intet mindre end +900 danske affiliate kampagner som du kan få tilgang til hos dem. Partner-ads har også affiliate kampagner i Norge og Sverige hvor du også kan oprette dig gratis som affiliate.

Oversigt over danske affiliate netværk

En liste over affiliate netværk som tilbyder affiliate-programmer, kampagner og tilbud i danmark.

Affiliate netværk Antal danske kampagner Udbetalingshyppighed Læs mere
Partner-ads +900 Udbetales efter 30 dage når beløb saldo overstiger kr. 100,- Om Partner-Ads
TradeTracker +75 2 gange om måneden Om TradeTracker
Adrecord +25 Om Adrecord
Digital Advisor +250
Adservice
TradeDoubler +90
Adtraction +100

Affiliate marketing i udlandet

Vil du gerne arbejde med affiliate marketing på internationalt plan, så skal du have fundet dig nogle udenlandske affiliate netværk som kan hjælpe dig med at finde relevante affiliate kampagner og virksomheder som du kan samarbejde med.

Hvordan du opretter dig på et affiliate netværk

Først opretter du en konto med det netværk, du vil søge efter programmer med brugernavn og adgangskode. For at oprette en konto har du normalt ikke et websted endnu, men du får ikke søgt på selve kampagnerne. På den anden side kan du begynde at forstå, hvilke annoncører du kan ansøge om. Opret derefter din profil. Det er forskelligt, hvor meget info du skal indtaste. Hvis du har et websted, du vil tjene penge på, skal du bare indtaste det nu. Det websted, du vil tjene penge på, skal derefter godkendes af det tilknyttede netværk. Hvis du har det godt med indhold, skal det være fint. Hvis du har en side med lidt indhold, der ikke ser ud til at være klar eller i strid med retningslinjerne, kan du blive afvist. Når dit websted er godkendt, kan du begynde at søge efter annoncørers kampagner. Kontroller provisionsprocenten og deres regler. Du kan også få rabatkodeinfo og noget tekst om annoncøren, du kan bruge på dine egne sider. Husk ikke at kopiere direkte. Hvis applikationen er godkendt, begynder du simpelthen at annoncere ved at indsætte links til tekster og vise reklamebilleder på dit websted. Husk ikke at overdrive det, og at folk sjældent klikker på reklamebannere i dag. Tekstlink fungerer bedst i kvalitetstekster, der er nyttige for læseren. Når du tjener et bestemt beløb, udbetales dette direkte til dig på din bankkonto. Det er lidt anderledes, hvor meget du skal tjene, før du får betalt.

Oversigt over udenlandske affiliate netværk

Affiliate netværk Antal kampagner Udbetalingshyppighed
Partner-ads +900 Beløb over kr. 100,- udbetales efter 30 dage
Column 1 Value 2 Column 2 Value 2 Column 3 Value 2
Column 1 Value 3 Column 2 Value 3 Column 3 Value 3
Column 1 Value 4 Column 2 Value 4 Column 3 Value 4
Column 1 Value 5 Column 2 Value 5 Column 3 Value 5
Column 1 Value 6 Column 2 Value 6 Column 3 Value 6