Fodboldtrøje Fredag: Støt Børnecancerfonden med #Fodboldtrøjefredag

HjemFodboldtrøje Fredag: Støt Børnecancerfonden med #Fodboldtrøjefredag

Fodboldtrøje Fredag: Støt Børnecancerfonden med #Fodboldtrøjefredag

Har du også se reklamen på Instagram eller Facebook med kendte danskere som siger du skal huske at tage din fodboldtrøje på d. 9 Oktober men ikke helt fået med dig hvad det hele går ud på?

Få svaret her og hjælp til i kampen mod børnekræft.

Del dit billede på Instagram med #fodboldtrøjefredag

Fredag d. 9 oktober løber det af stablen på Instagram, dagen hvor  vi alle skal hive fodboldtrøjerne over hovedet og støtte Børnecancerfonden.

Fredag den 9. oktober 2020 samles vi alle i kampen mod børnekræft. Danmark går på arbejde i fodboldtrøjer i alverdens farver for at vise, at vi støtter kræftramte børn, deres familier og arbejdet for at bekæmpe børnekræft og sygdommens følgevirkninger. Ligegyldig hvem vi er – og hvilket fodboldhold vi hepper på! Klik ind på FodboldtrøjeFredag.dk og se, hvordan du selv kommer i gang, og hvordan du udfordrer venner, kollegaer – ja hele din arbejdsplads til at komme med ind i kampen!

Fodboldtrøjefredag, Facebook

Støt børnecancerfonden i dag

Børnecancerfonden.dk kan du donér penge til kræftramte børn og kampen mod børnekræft. Du kan gå til deres hjemmeside og benytte deres donationsformular eller Mobilepay 201717 og indtaste det beløb du ønsker at donére til Børnecancerfonden.

Derfor burde du støtte Børnecancerfonden:

✔ Mere end hver 2. dag får et barn i Danmark kræft.

✔ I dag overlever 6 ud af 7 børn med kræft, men mere end halvdelen af børnene får senfølger efter behandlingen.

✔ Du kan få skattefradrag for din donation. For hver 100 kr. du giver, sparer du ca. 26 kr. i skat.

Støt Børnecancerfonden

Om Fodboldtrøje Fredag

Fodboldtrøjefredag er støttet af Danske Spil hvilket har gjort det muligt at hver en krone som samles ind igennem eller ved hjælp af #fodboldtrøjefredag går ubeskåret til kræftramte børn og børnecancer forskning.

Børnecancerfonden har gennem 25 år støttet forskning i børnekræft – en sygdom, der hvert år rammer 200 danske børn og deres familier. Men forskning koster penge. Mange penge. Derfor er Børnecancerfonden og Danske Spil gået sammen om indsamlingen #FodboldtrøjeFredag. Sammen drømmer vi om, at hele Danmark kommer på banen og viser deres støtte ved at donere allerede i dag og samtidig trække en fodboldtrøje over hovedet på arbejdet, studiet eller et helt tredje sted fredag den 9. oktober.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er Fodboldtrøje Fredag?2020-09-19T14:59:51+01:00

Fodboldtrøje Fredag løber af stablen Fredag d. 9 Oktober

Hvad er Fodboldtrøje Fredag?2020-09-06T10:06:54+01:00

Fodboldtrøje Fredag er et online arrangement og nonprofit organisation som har til formål at søtte fokus på børnekræft og støtte til børnecancerfonden.

Kilder

Denne artikel er skrevet med hjælp fra nedenstående hjemmesider og kilder.

2020-11-17T13:09:37+01:0006-09-20|Blog|
Go to Top