Få kompensation ved flyforsinkelse eller aflyst fly

Hvert år bliver tusindvis af fly forsinket, aflyst eller blevet overbooket og dette kan betyde at du som flyrejsende ikke kan komme på det fly du ellers havde regnet med og købt billetter til.

Dette kan være til stor gené for de fleste, da man har planlagt sin rejse og tiden fremover, hvilket kan have økonomiske og andre typer konsekvensker for ens liv, men frygt ej, med Flyforsinkelse.dk kan du få hjælp når du flyrejse ender ud til at blive et mareridt.

I gennemsnit får brugere af Flyforsinkelse kr. 2.686,48 i kompensation og du kan få op til 4.500 kr. per passager ved forsinket eller aflyst fly, samt dækket ekstraudgifter som hotel og forplejning som følge af tvunget overnatning, der hvor du er strandet, hvilket kan løbe op i mange penge, hvis man ikke får muligheen for en alternativ flyrejse hjem hurtigt.

Hvis dit fly er over 3 timer forsinket, aflyst eller overbooket, står vi klar til at hjælpe dig med at få din erstatning. Flyforsinkelse.dk har eksisteret siden 2012 og er de største i Danmark. Vi går hele vejen for dine rettigheder - selv til Højesteret.

Kompensation ved overbooket, aflyst eller forsinket fly

I Danmark har mere end 394.000 benyttet sig af Flyforsinkelse og sammenlagt fået kr. 1.062.113.972 i kompensation for forsinkelse, aflyst eller overbooket fly.

I gennemsnit bliver der udbetalt kr. 2.686,48 i fly kompensation per passager, så hvis dit fly er forsinket, overbooket eller aflyst, så er det bare at søge krav igennem Flyforsinkelse, alt andet ville være dumt.

Opret en sag

100% gratis

Kompensation dækker 3 år bagud

Har du falt over denne artikel og kommer nu i tanke om at du faktisk har været udsat for aflyst fly eller større forsinkelser som er kompensationsbetinget, så er der stadig chancer for at du søge og få godkendt kompensation.

I følge en artikel skrevet af Ekstra Bladet, så dækker EU-loven flypassager 3 år tilbage i tid, så længe kompensationsbetingelserne var til stede og der ikke var tale om ekstraordinære omstændigheder eller strejke.

Det er EU-loven, der gælder, så når du flyver fra Europa, er det ligegyldigt, om du flyver med et europæisk eller eksempelvist amerikansk flyselskab – og det gælder også for Norge og Schweiz.

Flyforsinkelse eller aflyst fly Sådan kan du få fly kompensation

Hvad kan du få kompensation for?

For at du kan få kompensation for din flyrejse er der en række

Sådan kan du søge kompensation for fly

Herunder kan du læse mere om de forskellige betingelser der gør sig gældende for at du kan søge kompensation afhængig af om dit fly er:

  • Aflyst
  • Forsinket
  • Overbooket

Kompensation ved flyforsinkelse

For at få kompensation for et forsinket fly,

Kompensation ved overbooket fly

Tekst

Kompensation for aflyst fly

Tekst

Husk kompensation for ekstraudgifter

Hvis dit fly er aflyst eller forsinket i flere dag, så kan det være nødvendigt med ekstra overnatning og forplejning, der hvor i nu er strandet, dette kan du også søge kompensation for. 

Dette er en del af EU-forordning 261/2004, artikel 9 som beskriver hvordan, hvornår og hvorfor man har krav på kompensation for eventuelle ekstraudgifter i forbindelse med forsinket eller aflyst fly.

Din kompensation afhænger af om du fly er forsinket eller aflyst. I tilfælde hvor dit fly er forsinket, så er også antal timer forsinkelsen vare afgørende for din kompensation.

Det er vigtigt at du husker at gemme alle kvitteringer fra køb du måtte have som følge af flyrejsens aflysning eller forsinkelse, således der kan gøres regnskab for hvor mange penge der har blevet brugt ekstra. Det er dog også vigtigt at huske, det ikke gælder luksusophold, fornøjelse og andre unødvendige anskaffelser, men blot gælder normal ophold og forplejning til overlevelse, groft sagt.

Join to newsletter.

Curabitur ac leo nunc vestibulum.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Continue Reading

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Request a Quote

Aliquam dictum amet blandit efficitur.