Vi alle elsker det – Det at få noget gratis, uden at betale en eneste krone og samtidig få noget tilsendt. Gratis produkter og vareprøver er og har altid været en velkendt markedsføringsmetode for virksomheder at få forbrugere ophængt i deres produkter på og det er samtidig en måde for dig som forbruger at få noget gratis på.

Der findes mange forskellige metoder og teknikker hvorpå virksomheder og produktudviklere forsøger at give dig gratis produkter og vareprøver på og du skal være opmærksom på det som står med småt når du ansøger om at få noget tilsendt gratis, for de fleste af dem har et automatisk bindende abonnement som betyder, at hvis du ikke afmelder tidsnok, så vil du få tilsendt en ny serie af produkter eller vareprøver og samtidig få en faktura, hvilket er særdeles kedeligt.

Dog kan du få gratis produkter og vareprøver ved at søge om dette og derefter afmelde dig tidsnok, på denne måde får du gratis produkter og/eller vareprøver af forskellige firmaer.

Få gratis produkter og vareprøver i 2021

Her kan du få gratis ting, produkter og vareprøver online

Jeg har søgt internettet tykt og tyndt for at finde de bedste gratis produkter, vareprøver og forskellige ting som du kan få fingrene i, helt gratis eller imod en tilmelding eller betaling.

Listen vil blive opdateret løbende, efterhånden som jeg finder nye og fede ting du kan få gratis.

Få en gratis Chromecast

Blue Energy kører lige nu en kampagne hvor du som ny kunde hos dem får en gratis Chromecast når du tilmelder dig hos dem.

Blue Energy er et lavprisstrømselskab som tilbyder billig og grøn energi til personer med bolig i Danmark.

Gå til Blue Energy

Lyt til lydbøger gratis i en måned

Bookbeat er en af de nyere danske streamingtjenester indenfor lydbøger og e-bøger og som ny kunde hos Bookbeat kan du lytte til lydbøger og e-bøger helt gratis i en måned. For at udnytte dette fantastiske tilbud som giver dig gratis lyd- og e-bøger i en måned må du benytte rabatkoden tilbud30 – Herefter får du tilgang til Bookbeat og de mange fantastiske tilbud de har, helt gratis i 30 dage.

Hvis du forsat ønsker at være bruger på den populære lyd- og e-bogsplatform må du betale 79 kr./md.

Gå til Bookbeat

Gratis tilbud på god og billig forsikring

Hos Find Forsikring kan du 100% gratis og helt enkelt søge om tilbud på billigere og bedre forsikring, helt uforpligtende. Det betyder at du kan indtaste dine oplysninger, krav og betingelser på deres platform og få tilsendt tilbud på forsikring fra forskellige forsikringsselskaber helt gratis og uforpligtende.

På denne måde kan du se om du kan have mulighed for at spare penge på dine forsikringer ved at skifte forsikringsselskab og det behøver hverken at koste dig noget og du forpligter dig på ingen måde at godtage eller besvare de forskellige tilbud du modtager.

Gå til Find Forsikring

Få 6 måneders gratis fagforening

Det Faglige Hus er blandt Danmarks største, billigste og mest anerkendte a-kasser og fagforeninger og lige nu tilbyder de alle nye medlemmer 6 måneders gratis fagforening til en værdi af kr. 414,- som ønsker at få a-kasse hos dem.

Så hvis du er på jagt efter en ny a-kasse og samtidig ønsker fagforening, så kan du lige nu slå to fluer med et smæk og få 6 måneders gratis fagforening ved tilmelding af a-kasse og fagforening hos Det Faglige Hus.

Gå til Det Faglige Hus

Gratis konkurrencer og præmier online

En anden måde at få noget gratis på, som måske er lidt mere utraditionelt er at vinde præmier online. Der findes utallige konkurrencer på nettet og på Facebook – Dette er også en velkendt markedsføringsmetode for virksomheder at få nye kunder på og en måde hvorpå du kan ”få” noget gratis, det kræver dog du deltager og samtidig er den heldige vinder, men uanset, så er det en måde at få en chance for at få noget helt gratis på.

Nedenfor finder du de tre mest populære konkurrencer på nettet lige nu, hvor du kan vinde præmier helt gratis:

Deltagelse er 100% gratis, men du må opfylde de konkurrencebetingelser som står beskrevet i hver enkelt konkurrence.

Verisure konkurrence
Boxer konkurrence
Hiper konkurrence

Få en gratis prøve på unikt foder til din unikke hund

Vuffeli er en virksomhed som skræddersyer foder til din bedste ven, nemlig din hund(e) og lige nu kan du få en gratis prøve på unikt foder til din hund, som ny kunde.

Gå til vuffeli

Gratis ting på Gul og gratis

Gul og gratis er ikke kun gratis ting, men en brugt-handelsplatform som Den Blå Avis. Gul og gratis har på samme måde som Den Blå Avis en sektion hvor du kan finde gratis ting.

Gratis ting på DBA

Den Blå Avis har på samme måde som Gul og gratis en sektion med gratis ting som gives bort. Som regel må tingene afhentes, således af den som giver tingene væk gratis slipper at betale porto. Men i nogle tilfælde kan du også være heldig at få tingene tilsendt såfremt du betaler forsendelsesgebyrerne, altså porto.

Den Blå Avis er Danmarks ældste og største brugt-handelsplatform og der bliver hver dag solgt tusindvis af brugte varer og produkter som enten personer er gået træt i eller har købt ved en fejl og ikke har mulighed for at returnere.

Hos Den Blå Avis kan du finde flere hundredvis af forskellige ting som gives gratis væk, i skrivende stund er der mere end +600 annoncer med ting som gives bort helt gratis.