Vaccinerne ruller ud og stadig flere og flere danskere bliver vaccineret og Danmark er så småt begyndt at genåbne ved hjælp af testning og Coronapas. Hvad end man er for eller imod regierings tackling af COVID-19, så er det noget vi alle uanset må forholde os til.

Til trods for at byerne har så småt genåbnet og mange er blevet vaccineret, så kan det være svært at finde på ting at lave under Corona eller hvis man uheldigvis får Corona eller må i karantæne og derfor har jeg skrevet denne artikel.

I artiklen kan du finde +10 forskellige forslag til aktiviteter du kan lave under Corona, i karantæne eller hvis du skulle få COVID-19 og må isoleres.

Hvad kan man lave under corona

Har du det psykisk vanskeligt som følge af COVID-19?

Inden jeg hopper ud i aktiviteter og forslag til hvad du kan lave i Coronatiden, så vil jeg sætte lidt fokus på det psykologiske. COVID-19 virussen har bestemt sat sine spor, nogle har mistet deres arbejde, andre er permitteret og andre har arbejdet dobbeltvagt på hospitaler og andre nødvendige virke som følge af Corona og det vil sætte sine spor, selv hos de psykologisk stærkeste personer.

Det vigtigste her i livet er at have det godt indeni, for hvis man ikke har det godt indeni, vil du hele tiden være afhængig af at den ydre verden stemmer overens med dit indre billede af hvordan alting skal være og du vil derfor blive unødvendig påvirket når uforudsigelige ting som COVID-19 sker.

Personlig udvikling, mindfulness og yoga er nogle af de ting som jeg har stort fokus på personligt og noget jeg udøver hver eneste dag – Det er også emner som jeg vil fokusere på i min blog for at fremme fokusset på de positive påvirkninger det kan have, noget som jeg mener alle fortjener og er en overset ting i hverdagen.

Jeg vil anbefale dig på det stærkeste at læse Michael Singer’s to bøger, disse har særligt gjort en stor forskel for mig og samtidig hjulpet mig igennem den frustrerende tid med Corona som forsat pågår.

Michael Singer er en velkendt iværksætter, bestsellerforfatter og grundlægger af meditationscenteret Temple of the universe som er en nonprofit organisation.

+10 ting du kan lave i corona-tiden og i karantæne

Det kan som sagt være svært at finde på ting at lave under Corona eller i karantæne derhjemme og lige præcis derfor har jeg skrevet denne artikel. Nedenfor kan du finde de +7 forskellige forslag til ting du kan lave under corona som jeg har fundet på.

  1. Samle puslespil
  2. Få styr på økonomien
  3. Deltag i konkurrencer på nettet
  4. Start din egen blog eller webshop
  5. Investering
  6. Svar på undersøgelser
  7. Dating

1. Samle puslespil

At samle puslespil før Corona virkede næsten dumt, men når kedsomheden står for døren, så kan selv de mest trivielle aktiviteter virke tiltalende og puslespil er ingen undtagelse.

Inspireret af min dejlige norske kæreste og fordi hun er én af de få der faktisk samlede puslespil før corona, så har jeg valgt at dette skal være nummer #1 på listen over ting du lave under corona.

Hos Puzzleshop kan du puslespil i størrelsesorden af 3 – 6000 brikker, med andre ord, så findes der et puslespil som kan tage alt fra få minutter at samle til flere dage (eller måneder for nybegynderne).

Så hvis du har et ønske om at få Corona-tiden eller karantænetiden til at gå lidt hurtigere og mere smertefrit, så prøv dig med et puslespil, det er faktisk ganske morsomt.

Gå til Puzzleshop

2. Få styr på økonomien

Når du nu alligevel går og keder dig derhjemme, hvad end du er i karantæne eller du ikke har mulighed for at lave så meget på grund af Corona, så hvorfor ikke benytte tiden fornuftigt og få styr på økonomien. Det kan være længe siden budgettet har fået en glans eller det kan være du slet ikke har et i det hele taget.

Heldigvis i dagens Danmarks findes der mange forskellige måder at spare penge på, helt enkelt. Der findes rigtigt mange enkle og fede tjenester som kan hjælpe dig med at finde de bedste tilbud, services, produkter og abonnementer online, helt gratis.

Du kan med andre ord, mest sandsynlig, spare tusindvis af kroner om året ved blot at kigge din økonomi igennem i løbet af meget kort tid.

Personligt har jeg selv brugt disse tjenester til at finde de bedste tilbud og priser på kedelige ting som forsikring og mobilabonnement.

Tilbud på strøm
Tilbud på mobil
Tilbud på forsikring

3. Deltag i konkurrencer på nettet

Hvis man alligevel sidder derhjemme i sofaen grundet Corona eller karantæne, så kan det jo lidt fedt og vinde noget, gratis. Og her er online konkurrencer jo et godt sted at starte.

Mange danske virksomheder benytter sig af konkurrencer for at indsamle e-mailadresser og telefonnumre for at markedsføre sine produkter og services, her kan du som forbruger deltage i konkurrencer helt gratis og få chancen for at vinde vilde præmier, helt enkelt og 100% gratis.

Jeg har fundet 3 spændende konkurrencer som du kan deltage i;

Deltagelse er 100% gratis, men du må opfylde de konkurrencebetingelser som står beskrevet i hver enkelt konkurrence.

Verisure konkurrence
Boxer konkurrence
Hiper konkurrence

4. Start din egen blog eller webshop

At starte sin egen blog eller webshop med henblik på salg af produkter online kan virker uoverkommeligt og noget som kun en IT-kyndig eller uddannet person kan gøre, men dette er langt fra sandheden. Med dagens mange værktøjer og hjemmesideudviklingsprogrammer (CMS) som eksempelvis WordPress som jeg har bygget alle mine hjemmesider i, er det blevet superlet for alle at udvikle hjemmesider, blogs og webshops.

Faktisk var det lidt på samme måde som hvis du går i gang med webudvikling nu på, jeg sad nemlig og kedede mig og faldt tilfældigvis over WordPress og tænkte det kunne være sjovt at have sin egen hjemmeside, sidenhen har det dog taget fart og jeg har i dag mere en 5 forskellige hjemmesider på 3 forskellige sprog. Jeg er vild med webudvikling også er det også en let og god måde at tjene penge online på, ved hjælp af affiliate marketing og sponserede indlæg for mine samarbejdspartnere.

Hvad end du blot ønsker at starte en blog for at dele dine tanker og meninger eller du vil tjene nogle ekstra penge ved at lave din egen webshop så er det bare at hoppe ud i.

Det første trin i at starte din egen hjemmeside er at købe et domæne og webhotel hos en udbyder som Simply, Dandomain eller Nordicway (der findes selvfølgelig mange flere udbydere). Når du har valgt dit domæne og købt webhotel, hvilket let kan gøres samlet hos de udbydere jeg nævnte tidligere, så er det bare at vælge 1-click installation altså 1-klik installation og vælge WordPress. Herefter vil WordPress-programmet blive installeret på dit domæne og din hjemmeside også er det bare at gå i gang.

Simply
DanDomain
Nordicway

5. Investering

Har du lidt ekstra penge mellem hænderne som alligevel bare står i banken og trækker kedelige renter, så kan det være både lønsomt og ikke mindst tidsfordrivende at investere i forskellige ting, eksempelvis aktier, kryptovaluta eller ejendomsprojekter og virksomhedslån (låne baseret crowdfunding).

Jeg vil dog anbefale dig, hvis du aldrig har investeret før at bruge noget tid på at læse op på det du tænker at investere i og samtidig vil jeg påpege at det absolut ikke er risikofrit at investere sine midler, uanset hvordan en aktie eller kryptovaluta ser ud. Du skal heller aldrig investere mere end du har råd til at tabe.

Investering i aktier

Noget af det som de fleste der har et ønske om at investere penge, vælger at investere i er aktier. Der findes utallige steder hvor du kan investere i aktiver og andre værdipapirer, personligt benytter jeg mig af eToro da man kan handle gebyr- og kurtagefrit også er det en utrolig god og let platform at benytte, med andre ord, så kan enhver finde ud af sætte ind penge, investere og tag ud penge/gevinst igen.

Investering i kryptovaluta

En anden ting som er ganske populært at investere i for tiden er de digitale valutaer, heriblant Bitcoin, Ethereum og Ripple. For ikke at nævne Elon Musk’s favorit, DogeCoin som nu kan handles hos eToro.

Det som er lidt skummelt med kryptovaluta er at de svinger så meget i pris/værdi. Både op og ned, det vil sige man meget hurtigt kan tabe eller tjene rigtigt mange penge. Hvis du har tanker om at prøve kræfter med investering i kryptovaluta kan du benytte nedenstående platforme, det er de jeg selv har brugt eller bruger i dag:

Afhængig af hvilken platform du vælger, vil du have mulighed for at investere i flere eller færre kryptovalutaer. Personligt bruger jeg eToro, da jeg også investere i aktier og andre værdipapirer og jeg har mulighed for at gøre begge dele på eToro.

Investering i crowdlending

Crowdlending er et forholdvis nyt fænonem og ikke mindst en ny investeringsmulighed for de som ønsker at investere sine penge i virksomheder eller ejendomsprojekter.

Fordelen med investering i virksomhedslån og ejendomsprojekter er at det er en del tryggere end eksempelvis kryptovaluta og aktier.

Men husk! Enhver investering af egne midler kan resultere i tab og der er ingen investeringer som er risikofrie.

eToro (aktier)
eToro (kryptovaluta)
Kameo (crowdlending)

6. Svar på undersøgelser

Betalte undersøgelser og spørgeskemaer er en enkel og let måde at skabe sig en ekstra indtægt på og det er noget alle kan være med på. Det er 100% gratis at komme i gang og tager under 2 minutter.

Det eneste du skal gøre er at oprette dig hos ét eller flere brugerpaneler som YouGov, OpinionsLand eller Toluna også besvare de undersøgelser og spørgeskemaer du får tildelt, herefter vil du optjene point som du kan veksle til rigtige penge, gavekort og andre fordele.

YouGov
Opinionsland
Toluna

7. Dating

Har du allerede en kæreste, kan du springe videre til 8. forslag til hvad du kan lave under Corona, det er med garanti noget for dig.

Selvom det er Corona og vi må passe på os selv og hinanden ikke mindst, så er det ikke sundt at være alene og ensom. De fleste af os ønsker en partner i livet, en kæreste at dele livet med og gøre ting med. Det er altid sjovere at være to, men hvordan finder man en kæreste? – Det er her online dating og dating sider kommer ind i billedet og kan være et fantastisk værktøj til at finde en kæreste, til trods for Corona.

Afhængig af din alder, så er der forskellige hjemmesider og apps som er bedre end andre.

Dating.dk er en mere seriøs dating side og et sted hvor majoriteten er ude efter en kæreste. Tinder er lidt det modsatte, men samtidig er det også vigtigt at huske alt kan ske, men grundet den meget overfladiske måde som Tinder er bygget op på, gør det til en lidt useriøs platform, hvor det mere handler om hook-up fremfor seriøs dating.

Dating.dk
40Plus dating
Be2

Ofte stillede spørgsmål

Kilder