Hvad skal jeg lave under COVID 19?

HjemHvad skal jeg lave under COVID 19?

Hvad skal jeg lave under COVID 19?

[opdatereret 08.11.2020 kl. 15:14]

Siden de første pressemeddelelser i starten af 2020, har COVID-19 (corona-virussen) været meget op og ned, dette har selvfølgelig gjort at regeringen har åbnet og lukket landet på den ene eller anden måde.

Senest har mutationsvirussen slået igennem med de mange minke hvilket blot gør hele situationen værre.

Én ting vi alle har til fælles, det er kedeligt. Det er super-kedeligt ikke at kunne gå ordentlig på byen, ud at spise eller gå på koncert.

Derfor har jeg skrevet denne artikel der skal hjælpe dig ud af kedsomheden under Corona og måske hjælpe dig med at finde sjove og tidsfordrivende aktiviteter som du kan gøre under COVID-19 og de pressede tider vi er gået ind i.

Innoprevent

Inden vi går videre

Før artiklen fortsætter vil jeg gøre opmærksom på et kedeligt fænomen som pågår desværre alt for meget og det er manglen på anvendelse af mundbind, ikke masker, men mundbind.

Der har været “skandaler” i flere nordiske lande på det sidste om store brands sælger masker som lægmænd køber i den tro at det hjælper mod COVID-19 men dette er desværre ikke rigtigt, læser man det med småt så står der oftest at dette er et mode-produkt som ikke kan anvendes medicinsk og derfor ikke har nogen effekt mod COVID-19.

Jeg anbefaler derfor at hvis du er én af de mange som anvender masker mod Corona og ikke mundbind, at du køber godkendte mundbind hos rigtige leverandører som Innoprevent.

Hvad kan man lave under COVID-19?2020-11-08T16:17:11+01:00

Det er ikke nemt at finde ud af hvad man skal lave under COVID-19 og det er bestemt heller ikke alt som er lovligt. Faktisk ændre reglerne sig ganske hyppigt og det kan være næsten helt umuligt at gennemskue de mange love- og regler som følge av COVID-19.

Hvad skal jeg lave under COVID-19?2020-11-08T15:41:03+01:00

Det kan være svært at finde på ting at lave under COVID-19. Før Corona-virussen slog til havde vi ingen begrænsninger og glemte måske at sætte pris på alt det man kunne gøre bekymringsfrit.

Jeg har lavet en liste over +10 ting du kan lave under corona så du slipper at kede dig.

Hvad skal jeg lave

1. Deltag i konkurrencer på nettet

Fordriv tiden med konkurrencer og få chancen for at vinde fede præmier, ”rejser” og penge.

Der findes et utal af konkurrencer på nettet som er sponsoreret af rigtige virksomheder som blot ønsker dine kontaktoplysninger eller at skabe fokus på et givent emne, for så imod at tilbyde én eller flere præmier til én eller flere heldige vindere.

Lige nu kan du deltage i følgende konkurrencer:

Det koster ingenting at deltage i konkurrencerne.

2. Tjen penge online

Der findes mange forskellige måder at tjene penge online og hvis du er én af de mange som er permiteret eller har mistet sit arbejde som følge av COVID-19, så kan det være at én af disse metoder kan hjælpe dig videre eller ihvertfald hjælpe dig med at få en ekstra indtægt.

Brugerpaneler og spørgeskemaer:

En enkel og let måde at tjene lidt ekstra i hverdagen på under Corona er ved at oprette sig som bruger på et brugerpanel.

Her kan du blive belønnet, enten i form af gaver, gavekort eller kontante udbetalinger. Blandt de mest populære brugerpaneler i danmark finder du:

Det er 100% gratis at oprette en bruger på ovenstående brugerpaneler og du er som oftest i gang på under 5 minutter.

Affiliate marketing:

En anden, men dog mere tids- og engagementskrævende måde at tjene penge online på er ved hjælp af affiliate markedsføring (marketing på engelsk). Fordelen ved affiliate marketing fremfor andre måder at tjene penge nettet med er, at det faktisk er noget du kan bygge op så stort at du kan leve af det.

Dette er der mange mennesker verden over som gør og det er en hyppig anvendt metode for virksomheder at promovere sig på.  Du kan komme i gang med affiliate marketing allerede i dag, ved at oprette dig hos ét affiliate netværk.

Det er 100% gratis at oprette sig som affiliate partner hos ovenstående affiliate netværk og du er i gang på under 2 minutter. Ønsker du at lære mere om denne pengemetode kan du læse min guide til affiliate marketing i min blog.

3. Slå dig løs med reality TV

Der er ingen tvivl om at reality TV er en tidsrøver og somregel virkelig morsomt at se på. Men hvor finder man det bedste og nyeste reality TV henne?

De fleste af os har med garanti et abonnement hos Netflix, Viaplay og HBO Nordic – Og hvis du er som folk flest, så har du med garanti set det meste der er værd at se eller som du vil se.

Men frygt ej, jeg har fundet stedet hvor reality TV er blandt hovedingedienserne og det er hos hayu.

Hos hayu finder du velkendte serier og realityprogrammer som Texicanas, Mexican Dynasties, The Simple Life, In Ice Cold Blood, The Bi Life, Shahs of Sunset Below Deck, Keeping Up with the Kardashians, Bad Girls og Club Vanderpump Rules. Du finder intet mindre end 6000 episoder af forskellige serier og programmer hos hayu.

Du kan streame hvor end du er, streamings tjenesten Hayu findes nemlig til Iphone og Android telefoner i form af deres egn app.

4. Lyt til lyd- og ebøger

Et alternativ til TV’et, Netflix og andre skærme er lyd- og ebøger. Dette er elektroniske bøger du kan få læst op (eller selv læse).

Som Netflix, Viaplay og andre streamings tjenester, så findes der også et sted hvor alle dine favorit lyd- og ebøger er samlet og dette er Mofibo.

Mofibo er blandt verdens største lyd- og ebøgers platforme hvor du kan finde intet mindre end 250000 lyd- og ebøger som du kan få læst højt eller selv læse på telefonen eller tabletten.

Du kan til enhver tid opsige abonnementet indenfor den 30-dags gratis prøveperiode og dermed ikke betale en krone.

Alternativ til lyd- og ebøger:

Er du mere typen der kan lide at læse i magasiner, så er Flipp måske noget for dig. Hos Flipp får du tilgang til mere end 90 forskellige Magasiner i deres egen App. Du finder blandt andet magasiner som ALT, Anders And, ALT inteniør, Euroman, Eurowoman og FIT living.

Du kan til enhver tid opsige abonnementet indenfor den 14-dags gratis prøveperiode og dermed ikke betale en krone.

5. Få kontrol på privatøkonomien

I disse Coronatider er mange af os ramt på mere end det mentale, også på den økonomiske fronten har Corona sat sine spor og det kan derfor være smart at se sine faste udgifter igennem og se om det ikke var nogle udgifterne man kunne skære ned på eller fjerne.

Eksempelvis er forsikringer noget som de fleste af os bare får oprettet så vi føler os trygge men måske ikke får søgt markedet ordenligt igennem, dette findes der råd for og særligt her kan mange spare penge.

Hos Find Forsikring kan du anmode om 3 gratis og uforpligtende tilbud på alle type forsikringer, hvad end det er bil-, indbo-, ulykke-, hus eller livsforsikring, hos Find Forsikring kan du finde de fleste forsikringer.

Det er 100% gratis og tilbuddene du får tilsendt er uforpligtende, det vil sige at du ikke  tegne en forsikring hvis du ikke har lyst eller ser nogen grund til at bytte forsikring. Find Forsikring er brugt af mere end 350.000 danskere hvoraf den gennemsnitslige bruger spare kr. 2.700,- af dem som har skiftet forsikring, dette svare til kr. 225,- om måneden ekstra, det er ikke meget, men i disse coronatider kan det betyde meget for dem som er påvirket på arbejdsfronten af Corona.

6. Tidsfordriv på YouTube

Har du styr på økonomien og mangler bare lige noget at lave her og nu, så er YouTube jo er fantastisk sted at slå tiden ihjel.

Den gigantiske videoplatform indeholder millioner af timers underholding af alle typer og der findes noget for enhver smag, hvad end du er til Dr. Phil eller PewDiePie, så er der med garanti noget for dig.

Kilder

Denne artikel er skrevet med hjælp fra nedenstående hjemmesider og kilder.

2020-11-15T13:51:52+01:0008-11-20|Blog|
Go to Top