window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-136786221-3');

Få hjælp som iværksætter med disse fantastiske værktøjer

Hjem » Blog » Blog » Få hjælp som iværksætter med disse fantastiske værktøjer

Iværksætteri er ikke let og rigtigt mange som springer ud som iværksætter gør rigtigt mange fejl og spilder store mængder tid på at gøre ting på en unødvendig vanskelig måde.

Jeg husker selv da jeg sprang ud som selvstændig for nogle år tilbage og her ville jeg have ønsket at jeg havde undersøgt bare lidt mere end jeg havde og samtidigt fundet en artikel og guide som denne.

Formålet med artiklen er at give dig et overblik over de mange fede, fantastiske og unikke værktøjer der kan gøre dit liv som iværksætter lettere, så du kan fokusere på det du og din virksomhed er bedst til.

Iværksætter hjælp

Billy er Danmarks bedste regnskabsprogram og det billigste, regnskabsprogrammet er nemlig 100% gratis. Med Billy får du et komplet fakturerings- og bogføringsprogram til din virksomhed eller forening, helt gratis.

Hvad er en iværksætter?

Der er mange på internettet som elsker at debattere og diskutere om alt mellem himmel og jord og iværksætteri er ingen undtagelse. Der er mange som mener man ikke er iværksætter før man har skabt en stor virksomhed eller har en vis omsætning, dette syntes jeg personligt er noget pjat.

Tager man et kig på hvad Wikipedia’s betegnelse er, ser det således ud:

En iværksætter er en person, som starter egen virksomhed. Principielt set vil man kunne udpege offentligt ansatte, der har rollen som iværksætter, men almindeligvis bruges udtrykket kun om den, der igangsætter ny produktion eller nye serviceydelser hos en virksomhed. Ofte bruges betegnelsen om folk, der starter virksomheder, som skaber nye produkter eller medvirker til en væsentlig, årlig tilvækst. Iværksættere er ofte omtalt politisk, da iværksætteri skaber forretningsmæssig fornyelse og i reglen også flere arbejdspladser.

Iværksætter – Wikipedia.org

Iværksætteri handler for mig om at skabe noget som ikke eksisterede før og hvis du åbner en webshop som sælger Nike sko, så har du principielt skabt noget nyt, du har skabt en virksomhed som sælger produkter og af denne grund gør jeg mig kun delvis enig i forklaringen på Wikipedia, da jeg ikke mener du behøver en vis omsætning eller skabe et nyt produkt og/eller service.

+6 unikke og fede værktøjer til iværksættere

Herunder kan du finde en liste over fede værktøjer som kan gøre livet som iværksætter enklere, billigere og bedre. Mange af værktøjerne er skræddersyet til iværksættere, mens andre er mere generelle og målretter sig til en specifik gruppe eller type iværksættere.

Listen vil løbende blive opdateret og udvidet, som jeg falder over nye værktøjer jeg mener du burde kende til.

Dinero regnskab – Gratis regnskabsprogram til iværksættere

Noget af det vigtigste og kedeligste i en virksomhed er dets regnskab og her kommer Dinero regnskab ind i billedet. Dinero regnskab er et gratis værktøj for iværksættere som hjælper med at holde styr på regnskabet på en enkel og effektiv måde.

Dinero regnskab har mere end +180 integrationsmuligheder i deres premium-abonnement også fås det samtidig i en gratis version som dækker de fleste iværksætters behov og krav til et regnskabsprogram.

Dinero regnskab er udviklet af den velkendte iværksætter Martin Thorborg og er i dag købt op af regnskabsvirksomheden Visma, men det er forsat Martin Thorborg som står bag roret.

Gå til Dinero regnskab

Partner-ads – Enkel og billig markedsføring

Affiliate marketing er en enkel og let måde for iværksættere at markedsføre sig på og det fede ved netop affiliate marketing er at du betaler kun for de resultater som bliver produceret og du slipper dermed for at betale noget som helst før du selv har fået solgt noget.

Dette gør affiliate marketing til én af de bedste markedsføringsmetoder for iværksættere og nye selvstændige som ønsker flere besøgende, udvidet brand-awareness og ikke mindst flere kunder.

Den enkleste måde at komme i gang med affiliate marketing på er ved at registrere sin virksomhed hos et affiliate netværk hvilket er 100% gratis og uforpligtende.

Har du en virksomhed hvis målgruppe er dansk, norsk eller svensk, anbefaler jeg dig følgende netværk:

Har du en virksomhed hvis målgruppe er global eller udenlandsk, anbefaler jeg dig følgende netværk:

Affiliate marketing er særdeles velkendt markedsføringsmetode og mange af de virksomheder som får investeringer i Løvens Hule (DR-program) registrere sig ofte hos et affiliate netværk kort tid efter, dette er i mine øjne et klart signal om at affiliate markedsføring fungerer.

Gå til Partner-ads

Virksom – A-kasse for selvstændige og iværksættere

A-kasse er ikke kun for lønmodtagere med et fast arbejde, a-kasse for selvstændige er også en mulighed så længe visse krav og betingelser er opfyldt. For at du som iværksætter og selvstændig kan få a-kasse må du opfylde følgende betingelser:

  • Din virksomhed er din hovedbeskæftigelse
  • Din virksomhed drives i Danmark for egen regning og risiko
  • Din virksomhed har bopæl i Danmark
  • Virksomhedens eksisterens er permanent

Der stilles ingen krav eller betingelser til hvilken virksomhedstype eller form du driver, så længe ovenstående er opfyldt kan du få a-kasse som selvstændig og iværksætter.

I Danmark kan du få a-kasse hos mange forskellige, men Virksom er nok Danmarks bedste a-kasse for selvstændige og iværksættere, da det er det eneste de driver med. Deres a-kasse og faglige organisation er målrettet iværksættere og selvstændige og ingen andre, dette gør at deres fokus på dig som selvstændig er væsentlig højere end de a-kasser som tager alle ind.

Som nævnt, så er det ikke kun a-kasse du kan få hos Virksom, de tilbyder nemlig også:

  • Faglig organisation
  • Pensionstilbud
  • Indtægtssikring

Vælger du udelukkende a-kasse så koster dette kr. 480,-/md. Og udelukkende faglig organisation kr. 197,-/md. Men hvis du kombinere de to får du dette til blot kr. 565,-/md. Og spare dermed kr. 112,-/md.

Gå til Virksom

Gutfelt – Få hjælp af professionelle revisorer

Hvis du allerede har etableret din virksomhed som iværksætter og væksten er godt på gang men det kniber med regnskabet, så kan en revisor være en rigtig god samarbejdspartner at have.

Hos revisionsfirmaet Gutfelt hjælper de alt fra familievirksomheder til store aktieselskaber og kan hjælpe dig med alt fra bogføring til økonomistyring

Revisorfirmaet Gutfelt kan også hjælpe dig med virksomhedsetablering, budgettering og finansiering, med andre ord – de er et komplet revisionsfirma som kan være guld værd for dig som iværksætter, så du ikke bider dig selv i foden med en juridisk fejl som kan ende med at koste dig dyrt.

Gå til Gutfelt

Rajapack – Alt I emballage og kontorartikler

Har du en virksomhed som skal sende pakker, breve eller har et behov for kontorartikler som de fleste virksomheder har, så er Rajapack stedet for dig.

Hos Rajapack kan du finde alle størrelser og typer emballage til dine forsendelser, dette kan være en særdeles god samarbejdspartner for dig som iværksætter med en webshop eller som arbejder indenfor e-handel.

På deres hjemmeside kan du indtaste længde, bredde og højde på det du skal sende, også finder Rajapack automatisk den type og størrelse emballage som du har brug for, så slipper du for at sidde og regne dig frem til hvad som passer til den pakke du skal sende.

Gå til Rajapack

GoToMeeting - Hurtige, nemme og driftssikre videomøder

Med COVID-19 epidemien blev videomøder en essentiel og nødvendighed for virksomhedsdrift og derfor har jeg fundet en af de bedste videokonferences-agenter som tilbyder særdeles enkle, hurtige og ikke mindst driftssikre videomøder.

Med GoToMeeting kan du enkelt og let afholde onlinemøder, oprette møderum og styre virksomheden på farten. GoToMeeting er spækket med fede funktioner for dig som iværksætter som Cloudoptagelse og talekommandoer så du slipper for at sidde og trykke på tasterne for at navigere rundt.

Gå til GoToMeeting

Sådan får du succes som iværksætter

Der er mange måder at få succes på som iværksætter, men vigtigst af alt er at man arbejder med noget man brænder for, for da vil dette automatisk skinne igennem i kvaliteten af din virksomhed. En af de største faktorer indenfor succes er at have tilfredse kunder, så hvis du altid sætter dine kunder i fokus, så har du stor chance for at få succes.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en iværksætter?2021-07-12T12:54:55+00:00

En iværksætter er en person som stifter en virksomhed og dermed skaber noget nyt. Begrebet er blevet både misforstået og misbrugt. Der er mange i Danmark som kalder sig, iværksætter fordi de har startet en virksomhed, men denne virksomhed gør ingenting og dette kan da derfor ikke kaldes for iværksætteri.

Du behøver ikke at opfinde et nyt produkt eller en service for at kalde dig selv iværksætter, men du må skabe noget som ikke var der før, eksempelvis et brand som gør noget på en unik måde eller har en omsætning og dermed skaber vækst.

Hvordan får man succes som iværksætter?2021-07-12T12:55:00+00:00

Der er mange måder at få succes på som iværksætter, men vigtigst af alt er at man arbejder med noget man brænder for, for da vil dette automatisk skinne igennem i kvaliteten af din virksomhed. En af de største faktorer indenfor succes er at have tilfredse kunder, så hvis du altid sætter dine kunder i fokus, så har du stor chance for at få succes.

Hvorfor bliver man iværksætter?2021-07-12T12:55:05+00:00

Der er mange forskellige grunde til at man bliver iværksætter, de fleste vælger det nok for at tjene flere penge og samtidig få større frihed ved at være sin egen chef.

Hvordan bliver man iværksætter?2021-07-12T12:55:10+00:00

Der er mange måder hvorpå man kan blive iværksætter. Det kræver ingen uddannelse, erfaring eller kundskab for at starte sin egen virksomhed, men med det sagt så er det selvfølgelig en fordel at vide hvad man laver og ønsker at starte virksomhed omkring.

Du kan starte din egen virksomhed inde på Virk.dk på få minutter afhængig af virksomhedstype.

Kilder

Go to Top