Tjene penge på Facebook

Sådan tjener du penge på Facebook

Selv med få følgere på Facebook kan du faktisk tjene fornuftige penge. Her er guiden der fortæller dig hvordan du tjener penge på Facebook.

Facebook er meget mere en seflies og deling af hverdagens strabasser. Facebook er et fantastisk sted at tjene penge og et værktøj for mange når de arbejder med online markedsføring i deres virksomhed. Men hvordan tjener man penge på Facebook og er det overhovedet muligt?

I denne artikel vil jeg komme med flere forskellige måder du kan tjene penge på med det sociale medie Facebook. Er du en influencer der også har en profil på det sociale medie Instagram og gerne vil lære hvordan du kan tjene penge på din Instagram profil, så har jeg også lavet en guide for dette.

I denne guide vil jeg forsøge at besvare spørgsmål omkring indtjening på Instagram og hyppigt stilte spørgsmål som:

  • Kan man tjene penge på Facebook?
  • Hvor mange følgere skal man have for at tjene penge på Facebook?
  • Hvordan du kan tjene penge på Facebook?

Også vil jeg samtidig fortælle dig om +3 måder hvorpå du kan tjene penge med Facebook:

  • Tjen penge med affiliate marketing på Facebook
  • Tjen penge på Facebook opslag
  • Sælg produkter på Facebook med din egen webshop

Artiklen er selvsagt målrettet indtjening på det sociale medie Facebook, men mange af metoderne kan også overføres til andre sociale medier som eksempelvis Instagram.

Tjen penge med affiliate markedsføring:

Du kan enkelt og let komme i gang med affiliate marketing og få tilgang til tusindvis af annoncører du kan promovere ved at tilmelde dig et affiliate netværk, de som jeg tjener mest hos og anbefaler dig at tilmelde dig hos er:

Når du har tilmeldt dig som affiliate publisher kan du se og ansøge om at få lov til at annoncere for andre virksomheder og opnå en høj provision eller procentsats af det beløb som omsættes gennem dit affiliate link som du deler. Enklere bliver det ikke at tjene penge på sociale medier og platforme.

Indholdsfortegnelse

Kom i gang med affiliate markedsføring

Tilmeld dig et eller flere affiliate netværk og få tilgang til tusindvis af annoncører du kan promovere imod høje kommisioner og udbetalinger.

Adservice

Hos Adservice finder du de bedste lead-kampagner og får automatisk udbetalt din affiliate-indtjening månedsvis når du overstiger 1000 kroner på saldoen og denne er betalt af deres annoncører.

Bliv publisher

Digital Advisor

Digital Advisor er også et stort dansk affiliate netværk med hele 700 annoncører fordelt på flere nordiske lande og finder annoncører som Arriva, Telmore og CBB for at nævne nogle af de mest kendte.

Bliv publisher

Den bedste og enkleste måde at tjene penge på Facebook

Den bedste og enkleste måde at tjene penge på Facebook med er igennem affiliate marketing sammen med affiliate netværket Partner-ads.

Få tilgang til +1000 danske affiliate-programmer
Du kan oprette en bruger helt gratis og komme i gang allerede i dag. Så har du tilgang til mere end +1000 forskellige danske virksomheder som du kan begynde at promovere på din Facebook og begynde at tjene penge allerede i dag.

Kan man tjene penge på Facebook?

Alle kan tjene penge med Facebook!

Som noget andet i livet skal du være vedvarende og ikke give op, hvis din kampagne ikke fungerer første gang. For de fleste af disse forslag vil kvaliteten af ​​din Facebook-profil være din bedste måde at gøre et første indtryk på.

Der er masser af spammere på Facebook, der lover verden og aldrig følger. Du ønsker ikke at være en af ​​disse mennesker, da dine chancer for at tjene penge vil være tynde. Sørg for, at din Facebook-profil får det til at se ud som om du er en rigtig person. Læg et billede af dig selv eller dit forretningsemblem i dit profilbillede eller forsidefotosektion.

Hvor mange følgere skal man have for at tjene penge på Facebook?

Det afhænger helt af hvilken metode du ønsker at benytte for at tjene penge på Facebook kombineret med faktorer som:

  • Følgerengagement
  • Niché
  • Indholdet

Har du eksempelvis en side eller gruppe hvor der sidder populære og kendte eksperter blandt adminpanelet som laver indhold til siden/gruppen, så kan det være særligt interessant for nogle virksomheder at få eksponering på din side, grundet der høje interesse i det indhold som kommer fra en specifik person.

Følgerengagement:

Det er vidt forskelligt hvor aktivt og engagemeret en side er. En Facebookside med 1 mio. følgere kan have færre aktive medlemmer end en side med bare 100.000 følgere, altså en 10. del af følgerne. Det er her følgerengagement kommer ind i billedet. Det bedste er at have så høj en engagementprocent som mulig, dette får du ved at få dine medlemmer og følgere til at deltage, kommenterer og debatere i dine opslag.

Hvordan tjene man penge på Facebook?

Der findes mange forskellige måder at tjene penge på Facebook, men ikke alle er lige lønsomme, ej er alle velegnet til enhver type side eller niche. Det er derfor individuelt hvilken måde der er bedste at tjene penge på Facebook med.

Det vigtigste for at få succes med at tjene penge på Facebook og andre sociale medier er at du har følgende:

Niché du brænder for
Højt følgerengagement
Mange følgere
Godt indhold
Hvis du formår at have en Facebookside eller grupppe der indeholder de 4 ovenstående elementer, så er du rigtigt godt stillet til at tjene penge på Facebook. Herefter er det bare at prøve sig frem med de forskellige måder man kan tjene penge på og vælge den som fungere bedst.

+3 måder at tjene penge på Facebook

Der findes mange forskellige måder at tjene penge på Facebook, men ikke alle er lige lønsomme, ej er alle velegnet til enhver type side eller niche. Det er derfor individuelt hvilken måde der er bedste at tjene penge på Facebook med.

Det vigtigste for at få succes med at tjene penge på Facebook og andre sociale medier er at du har følgende:

Niché du brænder for
Højt følgerengagement
Mange følgere
Godt indhold
Hvis du formår at have en Facebookside eller grupppe der indeholder de 4 ovenstående elementer, så er du rigtigt godt stillet til at tjene penge på Facebook. Herefter er det bare at prøve sig frem med de forskellige måder man kan tjene penge på og vælge den som fungere bedst.

1. Tjen penge med affiliate marketing på Facebook

Mit favoritområde og den metode som jeg mener er den bedste at tjene penge på med sociale medier er selvfølgelig affiliate marketing.

Affiliate marketing er en super enkel måde at tjene penge på, hvad end du driver en blog, Instagramprofil eller en Facebookside. Med 5 enkle trin kan du komme i gang med at tjene penge på Facebook med affiliate marketing:

Opret dig hos Partner-Ads
Find annoncører
Del dit unikke affiliate-link
Modtag provision for leads & salg
Få udbetaling direkte til din bankkonto
Partner-ads findes også på Norsk og Svensk, så du får tilgang til både Danske, Norske og Svenske affiliate-programmer og annoncører når du opretter dig hos dem.

Adtraction.dk

2. Tjen penge på Facebook opslag

En anden måde at tjene penge på med Facebook er igennem sponsorede indlæg.

Et sponsoreret indlæg er et indlæg hvor du promoverer en specifik virksomhed eller et produkt mod en aftalt provision.

Dette ligner lidt på affiliate marketing, men du er sikret et fast beløb og bliver ikke betalt per lead eller kunde du sender videre til virksomheden fra din Facebook. Dette kan være både positivt og negativt. Hvis du har en særdeles høj følgerengagement, så kan det jo være virksomheden tjener langt mere end de har betalt dig og der havde du måske været bedre stillet økonomisk hvis du havde valgt affiliate marketing-vejen.

3. Sælg produkter på Facebook med din egen webshop

Har du en særdeles god Facebook gruppe eller side kan det være fordelagtigt for dig at lave din egen webshop og sælge din produkter til dine følgere på Facebook. Der kræver selvfølgelig at de produkter du lægger op på webshoppen har en vis sammenhæng med den gruppe eller side som du har på Facebook for at opnå de bedste resultater.

Husk at der er et par ting, du ikke kan sælge på Facebook, inkluderer:

Alkohol Ulovlige stoffer
Tobak skydevåben
Dyr
Spil til rigtige penge
Visse sundhedsprodukter
Generelt kan du sælge alt på Facebook, som du kan købe i en lokal butik uden at skulle vise et foto-id eller en recept.

Ofte stillede spørgsmål

Konklusion

Your Content Goes Here

Kilder

  • Kilde

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg udgiver nye indlæg

Følg mig her

Følg mig på Instagram

Få gode råd om iværksætteri, økonomi og penge

Følg mig her