Ikke alle masker virker mod Corona – Køb de rette mundbind

HjemIkke alle masker virker mod Corona – Køb de rette mundbind

Ikke alle masker virker mod Corona – Køb de rette mundbind

Siden Corona (COVID-19) og ikke øllen har slået igennem i Danmark har anbefalinger, restriktioner og påbud blevet dagligdag for de fleste af os. Om du skal med det offentlige transport eller en tur i butikken, ja næsten uanset hvad du skal foretage dig så er ingenting som det plejer og særligt masker og mundbind mod Corona er noget vi alle er blevet kendt med.

Der er dog noget som de færreste har forstået og mange går rundt uvidende om den fare de bringer sig selv og andre og dette er nemlig at ikke alle masker du køber virker imod Corona – De har ingen medicinsk effekt eller hindring for at

Innoprevent

Køb mundbind der virker mod Corona

Skal du være på den sikre side og beskytte dig selv og andre mod COVID-19, så skal du købe medicinsk godkendte mundbind, disse kan du købe flere steder online – Jeg anbefaler at du køber dem hos InnoPrevent, her er du garanteret kvalitets- og godkendte mundbind som beskytter dig og andre mod COVID-19.

InnoPrevent er eksperter indenfor medicinsk udstyr og er en storleverandør af værnemidler indenfor det medicinske, hos InnoPrevent kan du også købe håndsprit som er blevet en ting de fleste af os anvender dagligt og som er anbefalt af sundhedsstyrelsen.

Mundbind mod corona

Adidas mundbind-“skandalen”

For ikke længe siden bragte Ekstra Bladet en artikel som gjorde opmærksom på den manglende funktion i de populære masker og “mundbind” fra Adidas. Her skrev Ekstra Bladet selv:

Flere og flere danskere går rundt med stofmundbind fra Adidas, der ikke yder nogen beskyttelse mod covid-19. Professor opfordrer danskerne til at ‘gå langt udenom’ dem

Ekstrabladet.dk

Adidas havde dog også gjort deres hjemmearbejde og beskrevet produktet værende som et modeprodukt og det ikke kan benyttes af hverken sundhedsvæsen eller at produktet har nogen form for medicinsk effekt, som eksempelvis at stoppe virus fra at sprede sig.

Også eksperter som Hans Jørn Kolmos, der er professor i klinisk mikrobiologi ved Syddansk Universitet siger:

Det er jo et rent modefænomen. Den skal man gå langt udenom. Vi bruger jo ikke mundbind for sjov. Det kan godt være, at der går lidt mode i det, men mundbind bruger vi jo for at forhindre smitte den ene og anden vej. Men hvis de beskrev det anderledes, så ville man også kunne komme efter dem.

Ekstrabladet.dk

Problematikken her er at den viden har de færreste, selvom det måske giver god mening når du først har læst denne artikel, men det er jo sørgeligt at man går rundt og tror man bidrager til at stoppe Corona-virussen, men det faktisk ikke er tilfældet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke masker virker mod Corona?2020-11-15T12:04:24+01:00

Det er de færreste masker som du får fra anerkendte brands som Nike, Adidas ol. som virker beskyttende mod Corona (COVID-19) virussen. Det anbefales derfor man køber PFE og beskyttelsesgodkendte mundbind i stedet for masker.

Hvorfor virker masker ikke mod Corona?2020-11-15T11:54:17+01:00

De fleste masker som dækker ansigtet er ikke beregnet eller udviklet for medicinske behov og de beskytter derfor ikke dig eller andre mod smitte af Corona (COVID-19) eller andre virusser af samme type. Det er derfor vigtigt at når du køber masker fremfor mundbind af stof, at du læser nøje hvordan og hvad disse masker er beregnet for og virker imod og ikke virker mod.

Kilder

Denne artikel er skrevet med hjælp fra nedenstående hjemmesider og kilder.

2020-11-15T12:16:20+01:0013-11-20|Blog|
Go to Top