window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-136786221-3');

Find de fedste plakater og plakatrammer til hjemmet

Hjem » Blog » Blog » Find de fedste plakater og plakatrammer til hjemmet

Plakater, billedvægge og posters har længe været en enkel og smart måde at dekorere hjemmet og stuen på, samtidig med at det er en billig måde at gøre det på, hvis man altså kan finde de billige og flotte plakater.

I Danmark findes der mange forskellige plakatbutikker- og webshops som alle sælger flotte plakater og plakatrammer, jeg har derfor sat for mig for at finde de 3 bedste plakatbutikker i Danmark og fundet er helt unikt udvalg af plakater til hjemmet, så du måske kunne drage nytte af.

Plakater

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe billige plakater?2021-09-20T05:32:30+00:00

Der findes mange plakatbutikker- og webshops i Danmark som sælger billige plakater, blandt de billigste (og bedste) er:

  • Ditkonceptdk
  • Dialægt.dk
  • Citatplakat.dk

Plakatbutikker- og shops i Danmark

I Danmark er plakater, posters og andre former for billedvægge ganske populære og netop derfor er der også et hav af forskellige plakatbutikker- og webshops i Danmark.

Jeg har fundet frem de plakatbutikker, som jeg mener er de bedste, i den forstand at de har de fedeste, sjoveste, pæneste og ikke mindst billigste plakater i Danmark.

De bedste plakatbutikker i Danmark:

Hos ovenstående plakatbutikker og shops kan du finde unikke og flotte plakater i alle størrelser, til ethvert rum, hvad end du er på jagt efter plakater til stuen, køkkenet eller soveværelset, så kan du med garanti finde det hos en af ovenstående.

Ditkoncept.dk – Skandinavisk design af plakater

Ditkoncept.dk er en relativ ny, men ganske spændende plakatbutik, med et stort udvalg af store og flotte plakater til stuen og hjemmet.

Deres seneste serie af plakater kaldet Blue Eyes, som består af flotte dyreplakater af forskellige arter som eksempelvis løve og jaguar – hvor øjnene er designet krystal blå, syntes jeg personligt er helt fantastisk.

Dyreplakater fra Ditkoncept.dkDyreplakater

Og det er selvfølgelig ikke kun plakater du kan købe hos den populære plakatshop DitKoncept.dk, også plakatrammer i forskellige størrelser og farver, som hver især passer til deres unikke og flotte plakater.

Ramme til plakat 50x70

Dialægt.dk – Sjove og personlige plakater til alle

Dialægt er en anerkendt plakatshop som sælger sjove plakater til hjemmet, de fik deres helt store gennembrud efter deltagelse i iværksætterprogrammet på DR1 ”Løvens Hule”. Her landede de en investering fra både Jesper Buch og Jan Lehrmanns.

De to investorer havde dog allerede en investering i en lignende virksomhed Citatplakat.dk, som de nu har fusioneret Dialægt.dk med.

Med to hardcore investorer og 4 ivrige iværksættere, er både Dialægt og Citatplakat blevet kæmpestore og har et enormt udvalg af sjove og flotte plakater til hjemmet.

Du kan se et udklip af forskellige plakater fra Dialægt herunder, hvis du trykker på billedet går du direkte ind til produktet på Dialægt.dk hvor du kan købe dem.

Citatplakat.dk – Dansk designede plakater

Citatplakat.dk er som navnet lyder, en plakatbutik med et unikt udvalg af plakater med citater. Det var i hvert fald sådan plakatbutikken startede, i dag er deres udvalg dog meget større og efter deres fusion med plakatvirksomheden Dialægt.dk har populariteten eksploderet.

Du kan se et udklip af forskellige plakater fra Citatplakater herunder, hvis du trykker på billedet, går du direkte ind til produktet på Citatplakat.dk hvor du kan købe dem.

Skal du glo plakat
Go to Top