by Steffen Fonvig

Share

by Steffen Fonvig

Share

Saadan finder du de billigste forsikring

Forsikringer er en af de faste udgifter som er frygteligt kedelige, men noget vi stort set alle må betale til, enten fordi vi har bil, bolig eller ønsker at sikre os i fritiden i form af ulykkes- og fritidsforsikring.

Uanset hvilke forsikringer du har nu, så er der en stor sandsynlig for at du kan spare penge på dine forsikringer.

I denne guide kan du få tips og råd til hvordan du får billigere forsikring som passer og dækker dine behov i hverdagen og fritiden.

Før vi går videre i guiden, vil jeg anbefale hjemmesiden Collatio.dk som indeholder en lang række tips og tricks til hverdags ting som bredbånd, forsikringer, strøm og meget mere.

Tips til billigere forsikring

Herunder kan du finde gode tips til besparelser på forsikring.

  1. Hvilke forsikringer skal jeg have?

Det første tips til billigere forsikring er at gennemgå sine behov til et forsikringsselskab og de forsikringer man skal have. Det er dumt at tegne forsikringspolicer man ikke har brug for.

  1. Saml dine forsikringer

En anden smart måde til at spare penge på forsikring er, at samle alle sine forsikringer i ét forsikringsselskab som tilbyder samlerabat. Samlerabat er lidt som mængderabat, altså en rabat som udløses når du har 2 eller flere forsikringer tegnet i samme forsikringsselskab.

Her er der altså mange penge at spare, blot ved at benytte sig af det samme forsikringsselskab, fremfor at have sine forsikringer spredt udover flere selskaber.

  1. Få tilbud på forsikring

Det sidste tips til billigere forsikring er, at du indhenter tilbud fra forskellige forsikringsselskaber og sammenligner priser og tilbud, herefter vælger du det billigste (og bedste), som dækker alle dine behov til et forsikringsselskab.

Her er der også mange penge at spare, hvis du i dag har et dyrt forsikringsselskab eller unødvendige forsikringer som du ikke bruger.

Kilder

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Related Posts

  • Kryptovalutamarkedet kan være et af de mest lønsomme investeringsmarkeder at investere i hvis man investerer på det rette tidspunkt og sælger igen før markedet synker, modsat kan det også være et sted hvor du hurtigt kan miste 90-99% af det investerede beløb, med andre ord, kryptovaluta er ikke for alle. Er du i tvivl om […]

  • Der er ingen tvivl om, at massage er utroligt godt for både krop og sjæl. Det har så mange fordele at få massage jævnligt, og hvis du endnu ikke har gjort det til en vane for dig selv at få massage, er det måske nu, du skal lave om på det. At få massage kan […]

  • Virksomhedsregnskab, budgetter og bogføring er ikke det sjoveste, men noget man som selvstændig bare må leve med, læs her hvordan du enklest kommer i mål. Jeg har drevet virksomhed i mange år, faktisk helt siden 2013 hvor jeg åbnede min første hjemmeside og virksomheden Fonvig Group som jeg driver den dag i dag. Første gang […]

  • Forsikringer er noget vi alle må slide med i løbet af livet, hvad end det er til hus, fritid eller bil, men hvordan undgår man at betale for meget? Få svaret her! Med små 30 år på bagen og tidligere bil-, og husejer, så er forsikringer bestemt noget jeg kender til. Forsikringer er dyre og […]