Forsikringer er en af de faste udgifter som er frygteligt kedelige, men noget vi stort set alle må betale til, enten fordi vi har bil, bolig eller ønsker at sikre os i fritiden i form af ulykkes- og fritidsforsikring.

Uanset hvilke forsikringer du har nu, så er der en stor sandsynlig for at du kan spare penge på dine forsikringer.

I denne guide kan du få tips og råd til hvordan du får billigere forsikring som passer og dækker dine behov i hverdagen og fritiden.

Før vi går videre i guiden, vil jeg anbefale hjemmesiden Collatio.dk som indeholder en lang række tips og tricks til hverdags ting som bredbånd, forsikringer, strøm og meget mere.

Tips til billigere forsikring

Herunder kan du finde gode tips til besparelser på forsikring.

  1. Hvilke forsikringer skal jeg have?

Det første tips til billigere forsikring er at gennemgå sine behov til et forsikringsselskab og de forsikringer man skal have. Det er dumt at tegne forsikringspolicer man ikke har brug for.

  1. Saml dine forsikringer

En anden smart måde til at spare penge på forsikring er, at samle alle sine forsikringer i ét forsikringsselskab som tilbyder samlerabat. Samlerabat er lidt som mængderabat, altså en rabat som udløses når du har 2 eller flere forsikringer tegnet i samme forsikringsselskab.

Her er der altså mange penge at spare, blot ved at benytte sig af det samme forsikringsselskab, fremfor at have sine forsikringer spredt udover flere selskaber.

  1. Få tilbud på forsikring

Det sidste tips til billigere forsikring er, at du indhenter tilbud fra forskellige forsikringsselskaber og sammenligner priser og tilbud, herefter vælger du det billigste (og bedste), som dækker alle dine behov til et forsikringsselskab.

Her er der også mange penge at spare, hvis du i dag har et dyrt forsikringsselskab eller unødvendige forsikringer som du ikke bruger.

Kilder