window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-136786221-3');

Streaming på TV: Oversigt over streaming tjenester i 2021

Hjem » Blog » Blog » Streaming på TV: Oversigt over streaming tjenester i 2021

Siden streamingtjenesten Netflix for alvor slog igennem og Blockbuster blev til historie, har et utal af nye og populære streamingtjenester kommet til verden. I dag kan du streame alt fra musik, bøger til film og serier online, helt enkelt.

Med det lynhurtige 4G og 5G netværk har det også blevet muligt at streame sine favoritserier og serie i højkvalitet på farten med mobilen eller sin tablet. Men hvilke streamingtjenester er de bedste og hvilket udvalg findes der til hvilke priser?

Dette vil jeg forsøge at give dig svaret på i min artikel og guide til valg af streamingtjenester i Danmark, så du slipper for at kede dig med de samme film og serier. Pris- og tilbudsguiden giver dig også et indblik i de mange gode oprettelsestilbud som du kan få når du opretter dig som ny kunde, da de fleste streamingtjenester tilbyder 14 – 30 dages gratis streaming ved oprettelse.

Før vi for alvor hopper ud i det, vil jeg først vise og fortælle dig om et smart trick til hvordan du kan udvide dit allerede eksisterende abonnement hos Netflix og dermed få tilgang til det indhold som det amerikanske publikum kan se på Netflix. Det er nemlig ikke det samme indhold som alle lande får tilgang til, det afhænger af hvilket land du tilgår Netflix fra, som er afgørende for hvilket indhold man har mulighed for at se.

Hvordan ser man amerikansk Netflix i Danmark?

De fleste af os har et abonnement og en bruger på den populære streamingtjeneste Netflix – og de fleste af os har også set det vi gider at se på streamingtjenesten. Desværre er det ikke så ofte der kommer noget nyt og godt på Netflix, hvilket betyder at vi som oftest enten ser det samme eller vælger en ny streamingtjeneste at abonnere på, men der findes faktisk en måde hvorpå du kan få udvidet eller ændret det indhold som du kan se på Netflix og dette er ved at ændre det land du tilgår Netflix fra.

Her tænker du sikkert, jamen jeg kan jo ikke flytte til USA og sidde at se på Netflix der, jeg vil gøre det derhjemme – og bare rolig, du behøver bestemt ikke at flytte, det eneste du behøver er en VPN tjeneste også er du i gang

Med NordVPN kan du tilgå internettet og dermed også Netflix fra lige præcis det land du vil, det vil sige når du logger ind på din VPN-tjeneste, så opretter du en VPN forbindelse i det land du ønsker og kan dermed tilgå det Netflix-indhold som er tilgængeligt for det pågældende land. På denne måden kan du altså udvide dit eksisterende Netflix-abonnement uden at betale ekstra for det.

Der findes mange forskellige VPN tjenester som du kan benytte til dette, blandt det;

Men personligt benytter jeg mig selv af NordVPN som min tjenesteudbyder og når jeg ønsker at tilgå streamingtjenester fra andre land.

Guide til valg af den bedste streaming tjeneste

Herunder kan du finde en oversigt over de bedste og billigste streamingtjenester i Danmark – samt streamingtjenester som du kan få gratis abonnement og tilgang hos og dermed streame helt gratis i en begrænset periode.

Mange streamingtjenester tilbyder nemlig en gratis prøveperiode, hvor du uforpligtende kan tilgå indholdet hos en streamingtjeneste og dermed se om det skulle være noget for dig. Nedenfor kan du se de mest populære streamingtjeneste samt hvilke som tilbyder gratis streaming.

C More

C More

Stream et hav af film og serier på alle dine enheder

C More er er streamingtjeneste for alle som elsker film og serier eller har børn. De opdaterer deres indhold hver uge, det vil sige at du hver eneste uge kan regne med nyt indhold som du kan streame.

C More er uden bindingsperiode og tilbyder som mange andre streamingtjenester ”download og se offline” samt muligheden for at streame på flere forskellige enheder så du kan bruge C More på både TVet derhjemme samt på mobilen når du er på farten.

Streamingtjenesten C More tilbyder en gratis prøveperiode på 14 dage til alle nye brugere.

Priser på C More

C More har bare et abonnement og det koster kr. 99,-/md. Og kan afsluttes når som helst, der er altså ingen bindingsperiode på streamingtjenesten.

 

Få ubegrænset adgang til Podimo gratis i 30 dage

Podimo

#1 Podcast-app i Danmark

Podimo er en af Danmarks eneste og den absolut største streamingtjeneste indenfor podcasts. På Podimo kan du lytte til hundredvis af eksklusive podcasts og lydbøger helt ubegrænset.

Streamingtjenesten Podimo tilbyder en gratis prøveperiode på 30 dage til alle nye brugere.

Priser på Podimo

Et abonnement hos Podimo koster blot kr. 59,-/md. Efter din gratis prøveperiode på 30 dage. Der er ingen bindingsperiode på dit abonnement hos Podimo.

 

Løft fredagsstemningen, togrejsen og sofa hyggen: prøv Viaplay-film og -serier gratis i to uger!

Viaplay

Stream TV, serier, film og sport online

Viaplay er meget mere end bare en simpel streamingtjeneste, hos Viaplay kan du streame både Tv-kanaler, film og serier i verdensklasse. Viaplay er også særdeles kendt for deres unikke sportspakke hvor du kan se alt fra EM i fodbold til populære tennisturneringer.

Udover dette så kan du også finde en lang række film som du ikke finder andre steder, men som du kan enten købe eller leje igennem streamingtjenesten, på denne måde kan du være sikker på at finde populære og underholdende film som passer perfekt til en fredag aften på sofaen.

Streamingtjenesten Viaplay tilbyder ikke en gratis prøveperiode og du må derfor betale for at få tilgang til indholdet.

Priser på Viaplay

Viaplay har mange forskellige pakker og priser på deres streamingtjeneste da du kan sammensætte dit abonnement med forskellige Tv-kanaler og andre tillægspakker, men de har dog sammensat nogle abonnementer som er udarbejdet ud fra de mest populære valg og er som følger:

 • Viaplay Film & Serier – Kr. 119,-/md.
 • Viaplay Total – Kr. 449,-/md.

Med Viaplay Film & Serier får du tilgang til alle serier og film som findes på Viaplay helt ubegrænset. Du kan tilføje Tv-kanaler til dette abonnement for kr. 100,-/md. Hvilket giver en totalpris på kr. 219,-/md.

Med Viaplay Total får du tilgang til både alle serier og film samt en deres ultimative sportspakke hvor du kan se EM, sport og Fighting. Du kan tilføje Tv-kanaler til dette abonnement for kr. 100,-/md. Hvilket giver en totalpris på kr. 549,-/md.

Tv-kanalerne som du kan tilkøbe ethvert abonnement koster kr. 100,-/md. Og er blandt andet TV2, TV3 og alle DR’s kanaler.

Prøv Bookbeat gratis

Bookbeat

Lydbogsplatform til lavpris

Bookbeat er en af Danmarks nyere streamingtjenester som tilbyder billig streaming af lydbøger og e-bøger. Hos Bookbeat finder du et udvalg på mere end 200.000 bøger.

Streamingtjenesten Bookbeat tilbyder en gratis prøveperiode på 30 dage til alle nye brugere. Du skal benytte rabatkoden tilbud30 for at få udnytte dette tilbud.

Priser på Bookbeat

Bookbeat har bare et abonnement og det koster kr. 79,-/md. Og kan afsluttes når som helst, der er altså ingen bindingsperiode på streamingtjenesten.

 

Prøv Mofibo gratis i 30 dage og få ubegrænset adgang til over 250.000 e- og lydbøger direkte på din mobil og tablet. Vi har alle de nyeste titler og de største klassikere.

Mofibo

Over 350.000 lyd- og e-bøger!

Mofibo er en de ældste og største streaming tjenester i Danmark indenfor lyd- og e-bøger. Med mere end 350.000 lydbøger og e-bøger er Mofibo en perfekt streamingtjeneste for dig som elsker lydbøger og e-bøger.

Mofibo fejrer lige nu 8-års fødselsdag og tilbyder en 45-dages gratis prøveperiode til alle nye brugere.

Priser på Mofibo

Mofibo har et standardabonnement for dig som er alene og blot har behov for 1 bruger og et familie og familie-plus abonnement for jer som ønsker at dele jeres abonnement på flere brugere.

 • Unlimited – Kr. 129,-/md.
 • Family – Kr. 159,-/md.
 • Familiy Plus – Kr. 189,-/md.

Med et Unlimited abonnement får du tilgang med 1 bruger og kan lytte ubegrænset.

Med et Family abonnement får du tilgang med 2 voksne og 2 børn og kan lytte ubegrænset.

Med et Family-plus abonnement får du tilgang med 3 voksne og 3 børn og kan lytte ubegrænset.

Hvilke streaming tjenester skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde én streamingtjeneste som dækker alle behov og selvom der findes streamingtjenester som tilbyder både musik, podcast, film og serier i ét og samme abonnement, så er det sjældent at indeholder er godt eller bredt nok til at dække ethvert behov og du må derfor se på hvilke type abonnementer og streamingtjenester du har brug for og sammenligne priser og tilbud fra de forskellige for at sammensætte den bedste og billigste kombination som dækker alle dine behov.

Personligt har jeg både Netflix, Viaplay, Spotify og Mofibo – Dette koster selvfølgelig en del, men da jeg er glad i både bøger, musik, film og serier, så ser jeg det nødvendigt med alle disse abonnementer.

De fleste som ønsker streaming af alle arter kombinere følgende abonnementer:

 • MofiboStreaming af lyd- og e-bøger
 • ViaplayStreaming af film og serier inkl. Tv-kanaler
 • NetflixStreaming af film og serier
 • SpotifyStreaming af musik

Gode råd til streaming på TV, mobil og tablet

Abonnementer på streamingtjeneste er desværre ikke gratis og der er mange fordele at hente og ikke mindst ulemper ved de forskellige streamingtjenester, i dette afsnit vil jeg afdække nogle smarte metoder og tricks til hvordan du bedst kommer igennem streaming-markedet og ser de film og serier du vil, når du vil, til de billigste penge.

Lej film fremfor abonnement

Hvis du ikke bruger meget tid foran TV’et, på mobilen eller tabletten så er det næsten ikke værd at starte et abonnement på en streamingtjeneste, du kan derimod hellere leje de film du ønsker at se, når du vil. Dette kan være en langt mere sparsommelig måde at se film på, da du slipper at betale et månedligt abonnement for noget du alligevel ikke bruger

Husk de gratis tjenester

Der er mange penge at spare og mange film og serier at se hos de mange forskellige gratis streamingtjenester eller de tjenester som tilbyder en gratis prøveperiode. Næsten alle streamingtjenester har en gratis prøveperiode, hvor du kan få fuld tilgang til alt det indhold der er, helt ubegrænset – i en tidsbegrænset periode. Du skal dog være opmærksom på at nogle tjenester automatisk trækker den månedlige betaling når din prøveperiode er slut og du skal derfor huske at afmelde dig inden din gratis prøveperiode er slut ellers kan du risikere at betale for et abonnement uden at du ved det eller ønsker det.

FAQ og kilder

Hvordan ser man amerikansk Netflix i Danmark?2021-07-12T18:57:17+00:00

For at får tilgang til det amerikanske indhold på Netflix og dermed få udvidet eller ændret det indhold du kan se på Netflix skal du benytte dig af en VPN tjeneste og oprette en VPN forbindelse herigennem.

Personligt bruger jeg VPN-tjenesten NordVPN når jeg skal tilgå internettet sikkert og skal se amerikansk Netflix.

Hvordan får jeg amerikansk Netflix?2021-07-12T12:56:33+00:00

For at se amerikansk Netflix skal du enten fysisk opholde dig i USA og tilgå Netflix derfra eller hvis du vil se Netflix mens du opholder dig i Danmark, må du benytte en VPN tjeneste som NordVPN.

Med en VPN tjeneste kan du oprette en VPN forbindelse som gør at du tilgår internettet igennem en amerikansk server på nettet og får dermed tilgang til det amerikanske indhold på Netflix.

Hvilken streaming tjeneste skal jeg vælge?2021-07-12T22:27:39+00:00

Det kan være svært at vælge den rette streaming tjeneste og det kan være dyrt at vælge dem alle, da de fleste koster et sted mellem 79 – 199 kr. om måneden. En gode måde at vælge streamingtjenester på er at vælge de med det største udvalg.

 • Viaplay er den største streamingtjeneste indenfor film og serier
 • Mofibo er den største streamingtjeneste indenfor lyd- og e-bøger
 • Spotify er den største streamingtjeneste indenfor musik
Hvilken streaming tjeneste er bedst?2021-07-12T22:27:46+00:00

Det er svært at sige hvilken streaming tjeneste som er den bedste, da de alle har forskelligt indhold og tilbyder forskelligt type indhold. Spotify er eksempelvis musik-streamingtjeneste og kan på ingen måde sammenlignes med Netflix som tilbyder film og serier.

Ser man på de bedste og største indenfor hver niche så vil jeg sige at:

 • Viaplay er den bedste streamingtjeneste indenfor film og serier
 • Mofibo er den bedste streamingtjeneste indenfor lyd- og e-bøger
 • Spotify er den bedste streamingtjeneste indenfor musik
Hvad er streaming tjenester?2021-07-12T22:27:01+00:00

Streaming tjenester er virksomheder som tilbyder afspilning af digitalt indhold som film, serier, lyd- og e-bøger. Du betaler et fast månedligt beløb (abonnement) for at tilgå det indhold som en streamingtjeneste tilbyder.

Go to Top