Boxer: VIND 2.988 kr.
Du er her :Hjem»Indlæg»Boligindretning»Din online købsguide til vægure i alle former og størrelser

Din online købsguide til vægure i alle former og størrelser

Udgivet 09/02/21

Ure til væggen

De +15 fedste ure til væggen og hvor du kan købe dem

Et lækkert vægur kan gøre en stor forskel på boligindretning og vægudsmykningen, men det kan være svært at finde det helt rette ur til væggen som passer til hjemmet. Derfor har jeg udarbejdet denne guide og briner dig her de +15 fedste vægure til boligen, samt detaljer om hvor du kan købe dem henne og til hvilken pris.

Købsguiden er for dig som ønsker et nyt eller dit første vægur. I købsguiden har jeg samlet vægure som har forskellige typer design, farver, materiale og funktionaliteter, du kan eksempelvis finde et lækkert sort vægur med stål-ramme, du kan finde digitale- og radiostyrede vægure samt meget mere.

Der findes mange forskellige bolig- og interiør butikker og webshops som sælger ure til væggen i forskellige størrelser og former, du kan her selv gå på opdagelse og finde dit næste vægur, jeg anbefaler disse webshops:

Indholdsfortegnelse

De +15 fedeste ure til væggen

Få et overblik over de fedeste, mest klassiske og købte vægure på nettet og få piftet hjemmet op med dit eget nye vægur.

1. Vægur i træ

Vægur i tidsløst design
Shop fra 1099 kr.

2. Vægur i stål

Ribbon vægur fra UMBRAi super smart og spændende design. Væguret er fremstillet i rustfrit stål, og er sat sammen af store stålplader, som bliver samlet på midten.
Shop fra 379 kr.

3. Sort vægur med stål ramme

Tempus vægur fra tyske Philippi med urkasse i børstet stål og sort baggrund i uret. Væguret har glidende sekundviser som bevæger sig kontinuerligt rundt. væguret har streger som indikator for tallene.
Shop fra 499 kr.

4. Karlsson vægur

Klassisk Normann vægur - perfekt til kontor eller bolig. Det super fine vægur fra Karlsson er bestående af tallende 3-6-9-12, med sort urskive og selve kanten er i lækkert børstet stål. Det smarte ur er i meget klassisk look og passer perfekt ind i enhver form for indretning, da væguret er lavet i meget moderne farver.
Shop fra 499 kr.

5. Vægur med perforeret net foran

Super flot vægur med perforeret net foran urskiven. Uret har mat sort kant og hvide tal og visere.
Shop fra 349 kr.

Små og store vægure med løse tal

Vægure med løse tal, kaldes også for DIY (Do-It-Yourself) ure og er som oftest vægure hvor du selv må klistre eller skrue tallene rundt viserne op.

6. Stort vægur med løse tal

Stort flot DIY vægur med sorte visere og løse tal dertil, som kan placeres efter ønske rundt om viserne. Du bestemmer selv hvor stor en diameter ure incl. skal have. Tallene er i sort skum og med dobbel klæbende tape. Udseendet af tallene kan variere lidt fra billedet.
Shop fra 599 kr.

7. Sort vægur med løse tal

Stort flot DIY vægur med sorte visere og løse tal dertil, som kan placeres efter ønske rundt om viserne. Du bestemmer selv hvor stor en diameter ure incl. skal have. Tallene er i sort skum og med dobbel klæbende tape. Udseendet af tallene kan variere lidt fra billedet.
Shop fra 399 kr.

8. Vægur med løse og unikke tal

Specielt DIY vægur hvor alle tallene er forskellige i udformning. Uret er i børstet stål og med sorte visere - tallene er i sort metal og sættes fast på væggen med dobbelt klæbende tape. Det står dig frit for hvordan tallene skal placeres rundt om uret.
Shop fra 599 kr.

Lydløse vægure

Slip for at høre hvert sekund gå, med lydløse vægure slipper du for at høre hver tik og kan nyde stilheden i hjemmet og følge med på tiden.

9. Lydløst og radiostyret vægur

Shop fra 329 kr.

Store ure til væggen

Størrelsen er ikke alt, men hvis man har et stort rom, så kan det se dumt ud med et lille vægur, derfor er også store ure til væggen populære og blandt de som jeg anbefaler i min købsguide.

10. Stort og flot vægur

50cm stort vægur i flot design
Shop fra 1100 kr.

11. Banegårdsvægur

Banegårds vægur
Shop fra 1749 kr.

Digitale- og radiostyrede vægure

Radiostyrede vægure er meget populære, fordelen med disse er at du ikke behøver at stille dem ind, de indhenter selv tiden og stiller sig selv. Det samme gør sig gældende når årstiderne skifter og vi skal stille om til og fra vinter- og sommertid. Med er radiostyret og digitalt vægur behøver du ikke at tænke på tiden længere, den passer sig selv.

12. Radiostyret ur til væggen

Køb et Stort og lækkert vægur med tal. Det klassiske vægur har en hvid skive og sorte tal, som er meget tydelige på den hvide baggrund. Som lille pift har væguret en rød sekundtviser. Væguret er går meget præcist, da det er radiokontrolleret. Det klassiske vægur passer godt ind alle steder, f.eks. i køkkenet eller på kontoret. Kanten er i sølvfarvet plastik.
Shop fra 300 kr.

13. Radiokontrolleret væg ur

Flot radiostyret vægur. Klassisk look nu med sort kant som passer godt til den hvide skive.
Shop fra 329 kr.

14. Radiostyret vægur

Shop fra 350 kr.

15. Vægur med digitalt display

Tallene der viser tiden er ca. 11 cm høje, så tiden er let at aflæse.
Shop fra 1150 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et vægur?2021-02-09T21:49:55+00:00

Et ur til væggen koster fra Kr. 99,- og op til +2000 kroner afhængig af design, brand og funktionalitet.

Konklusion

Det har altid været vigtigt at holde styr på tiden og selvom vi i dag alle har smartphones og watches, så kan et vægur være uundværligt. Det er samtidig også med til at pifte boligindretning op og kan være flot udsmykning til en ellers kedelig væg.

Kilder

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg udgiver nye indlæg

Følg mig her

Følg mig på Instagram

Få gode råd om iværksætteri, økonomi og penge

Følg mig her
Go to Top