Boxer: VIND 2.988 kr.

Internet udbydere

Du er her :Hjem»Bredbånd»Internet udbydere
Internet udbydere2021-02-10T17:25:04+00:00

Find den bedste og billigste internetudbyder

A

Hvilket mobilselskab skal jeg vælge?

Mobilabonnementer og selskaber er efterhånden svært at finde rundt i, da der findes så mange at det kan virke helt uoverskueligt. Men hvis du er i tvivl om hvilket du skal vælge, så kan du benytte den guide jeg har udarbejdet, her får du information om alle de danske mobilselskaber, deres priser og tilbud. Hvis jeg skulle anbefale et teleselskab til dig ville det være CBB mobil da de er blandt de billigste på markedet og samtidig har en af de bedste dækningsgrader.

Du kan også finde information om hvilke mobil- og teleselskaber som ejer hvem og hvilket netværk de benytter, samt hvilke mobilselskaber som bruger det velkendte og hurtige TDC netværk som blandt andet tilbyder 5G netværk, hvilket er den hurtigste hastighed på mobilt internet til dato.

Bliv klogere på de forskellige teleselskaber i Danmark

Når man skal vælge et mobilabonnement hos et teleselskab er det vigtigt at forstå hvad de forskellige ting betyder, hvad de har at tilbyde og hvor god mobildækning de har. Alt dette og meget mere kan du finde i denne simple guide til mobilselskaber.

Hvorvidt alle mobilselskaber fremgår af listen er ikke sikkert, men den inkludere i hvertfald alle de største og de tre mobiloperatører som findes i Danmark.

Hvad er et mobilselskab?

Et mobilselskab er det samme som et teleselskab og er en virksomhed som forbinder forbrugere og andre virksomheder med telekommunikationsydelser, hvad end det er at ringe, sende SMS’er eller benytte mobilt data på telefonen.

Nogle mobilselskaber har deres eget netværk, et eksempel på dette er TDC. Per definition er TDC både et teleselskab og en mobiloperatør, da de både har deres eget netværk og tilbyder produkter indenfor telefoni.

Nye tele- og mobilselskaber som essy og Greentel har ikke deres eget netværk og benytter derfor andres mobile netværk, ellers operatører for at være helt firkantet. Dette kan være lidt forvirrende, men det behøver det ikke at være, i denne guide har jeg samlet information og lavet en oversigt over hvilke mobilselskaber som bruger de forskellige operatører, samt hvem som ejer hvem.

Hvad er forskellen på et mobilselskab og en mobiloperatør?2021-02-06T17:32:14+00:00

Et mobilselskab eller teleselskab er en virksomhed som tilbyder kommunikationsydelser til forbrugere og andre virksomheder mens en mobiloperatør er netværket som formidler kommunikationen. Et mobilselskab kan godt være mobiloperatør og et teleselskab samtidigt, dette er blandt andet 3 mobil, TDC, Telia og Telenor. Mobilselskaber som Greentel og CBB benytter sig af andres netværk fordi de ikke har deres eget og er derfor “kun” et mobil- eller teleselskab.

Hvordan skifter man mobilselskab?2021-02-06T15:30:48+00:00

At skifte mobilselskab er noget af de enkleste i verden, det eneste du skal gøre er at finde en ny udbyder, altså et andet teleselskab som du ønsker at benytte og tilmelde dig hos dem, så ordner de resten. Husk at læse de forskellige betingelser som gør sig gældende hos den enkelte operatør og teleselskab.

Hvilket mobilselskab har den bedste mobildækning?2021-02-06T14:39:00+00:00

I Danmark har vi tre mobile netværk som ejes af de 4 største mobilselskaber som er Telenor, 3, Telia og TDC. Mobildækning afhænger af hvor du er/bor og opholder dig, men i udgangspunktet så har Telia/Telenor det bedste mobilnetværk og dækningsgrad i Danmark.

Hvilket mobilselskab skal jeg vælge?2021-02-06T13:32:19+00:00

Det kan være svært at vælge et mobilselskab, udvalget af mobilabonnementer kan være overvælende og svært at finde rundt i, for ikke at nævne de mange forskellige mobilselskaber der er at vælge imellem. Jeg anbefaler at du vælger det mobilselskab som passer dig og dine behov, samt er prismæssigt hensigtsmæssigt i forhold til din økonomiske situation.

Hvad er et mobilselskab?2021-02-06T13:24:44+00:00

Et mobilselskab eller teleselskab er et en virksomhed som tilbyder telekommunikations-services, som vi kender det fra mobilabonnementer. Disse selskaber er et mellemled mellem dem som ejer de mange enheder som gør det muligt at ringe, skrive og bruge internettet på telefonen og forbrugeren, som er dig.

Oversigt over alle mobilselskaber i Danmark

Sammenligning af mobilselskaber og priser

Der findes mange forskellige mobilabonnementer og pakker derude og mobilselskaberne knokler for at få priserne helt i bund for at få flest kunder.

Men det kan være tungvindt at gennemgå de mange forskellige mobilselskabers abonnementer og priser, en alternativ måde at finde det billigste og bedste mobilselskab på er at benytte sig af tjenesten hos Tjenestetorvet – Her kan du indtaste dine behov og få gratis og uforpligtende tilbud fra de mange forskellige teleselskaber og dermed vælge frit (eller lade være) og dermed mest sandsynlig spare penge på dit nye mobilselskab.

Som beskrevet, så er Tjenestetorvet og deres service 100% gratis og helt uforpligtende og du binder dig dermed ikke til noget.

OisterMobilabonnement inkl. streaming

Oister er et datterselskab af mobilselskabet- og operatør 3 mobil og tilbyder særdeles billige mobilabonnementer i Danmark med data i EU.

Netværk og mobiloperatør

Oister er en del af 3 mobil og benytter derfor netværket til 3 og du får dermed 3 som mobiloperatør med et abonnement hos mobilselskabet Oister.

Priser på abonnementer

Oister har abonnementer fra kr. 49,-/mdr. som er deres “børne-abonnement” som passer godt til et barn.

 • 2 timer tale + 2 GB data – Kr. 49,-/mdr. (eu 2 GB)
 • Fri tale + 1 GB data – Kr. 59,-/mdr. (eu 1 GB)
 • Fri tale + 40 GB data – Kr. 99,-/mdr. (eu 8 GB)
 • Fri tale + fri data – Kr. 159,-/mdr. (eu 12 GB)

Hos Oister kan alle familiens medlemmer med et Oister-abonnement ringe frit og gratis til hinanden. Oister har heller ingen binding og når du skifter fra et andet mobilselskab til Oister, står de for opsigelsen og nummerflytningen.

Der er heller ingen oprettelsesgebyrer hos Oister på deres almindelige mobilabonnementer.

Aktuelle kampagner og tilbud

I deres fri tale + fri data abonnement til kr. 159,-/mdr. kan du lige nu få en gratis Volt oplader og powerbank med kvit og frit.

Oister.dk

CBBBedst i test 2020

CBB mobil er et teleselskab som høre under Telia og Telenor og blev kåret til prisen Loyalty Award 2020 som er en pris der gives til det mobilselskab som har de mest loyale kunder baseret på mest tilfreds kunder, flest anbefalinger og de bedste kundeoplevelser.

Hos CBB ved du hvad du får, til hvilke priser og du kan altid få hjælp i deres kundeservice hvis du har problemer med din mobil eller dit abonnement.

Netværk og mobiloperatør

CBB er en del af Telia/Telenor og benytter derfor deres netværk og du vil dermed få Telia/Telenor som mobiloperatør hvis du vælger at få mobiltelefoni igennem CBB mobil.

Priser på abonnementer

Herunder er en række eksempler på abonnementer og priser du kan finde hos CBB.

 • 6 timer tale + 6 GB data – Kr. 79,-/mdr.
 • Fri tale + fri data – Kr. 179,-/mdr.

Til dig som ikke bruger mobil særligt meget kan du også få et abonnement hvor du kun betaler dit forbrug plus en månedlig abonnementsydelse på 19 kroner. Her betaler du:

 • 1 kr. pr. MB data
 • 59 øre/minut i tale
 • 14 øre pr. SMS

Aktuelle kampagner og tilbud

Hos CBB kan du lige spare op til 267 kroner hvis du vælger deres fri tale + fri data abonnement, de har nemlig en kampagne på dette abonnement hvor du bare betaler den halve pris af de 179 kroner som abonnementet ellers koster, du betaler derfor kun kr. 89,-/mdr. frem til 30 april, fra 1 maj betaler du så den normalprisen på de 179 kroner/mdr.

Cbb.dk

De bedste tele- og mobilselskaber

De danske mobilselskaber som gør det bedst

Ser man på hvilket mobilselskab som har gjort det bedst gennem tiden, så er det CBB mobil, med deres fantastisk lave priser og ikke mindst gode dækningsgrad i Danmark i forhold til mobildækning.

Men da CBB mobil er en del af Telia og Telenor netværket og benytter disse som operatør, så er faktisk alle mobilselskaber herunder et godt valg, du kan derfor trygt vælge et mobilselskab som høre til under Tela og Telenor gruppen:

CBB mobil

Oversigt over danske internet udbydere

Hvem ejer hvem?

Som jeg startede guiden med, så er det en jungle at finde ud af hvilke mobilselskaber som ejer hvem, altså hvilket mobilselskab er moderselskabet og hvilke datterselskaber har de.

Dette er afgørende for hvilket mobilnet og netværk de forskellige mobilselskaber bruger, da de somregel benytter sig af det samme som moderselskabet.

Herunder har jeg samlet en liste over hvilke tele- og mobilselskaber som har datterselskaber og derfor i bund og grund er det samme selskab, bare med et andet navn.

Stofa

Fiber, kabel og mobilt internet

A

Internethastigheder:

Stofa tilbyder to typer internet; via kabel-tv-nettet (coax) eller via fiber. For os handler det om at sikre dig de bedste, hurtigste og mest stabile digitale oplevelser – uanset om du har adgang til kabel- eller fibernettet.

Hos Stofa kan du få fra 30 Mbit – 1000 Mbit internet i fiber og

Priser på internet:

a

Stofa.dk

Telia / Telenor ejer:

 • CBB
 • OK mobil
 • Greentel
 • Duka tale

TDC ejer:

 • eesy
 • Yousee
 • Telmore

3 Mobil ejer:

 • 3 mobil
 • Oister

Hvilket selskab har den bedste mobildækning?

Oversigt over dækning med dækningskort

Når man skal vælge et mobilselskab kan det være vigtigt at se på deres dækning, dette kan afsløres i et dækningskort eller ved at se hvilket netværk det givne mobilselskab benytter, før man vælger mobilselskab.

Vælger du et mobilselskab som CBB, skal du være opmærksom på at de bruger Telia’s og Telenor’s mobilnetværk og derfor tilbydes den samme dækning som hvis du havde et abonnement hos Telia.

Jeg har udarbejdet en lille oversigt over hvilket netværk de forskellige mobilselskaber benytter sig af, så du kan vælge det rette mobilselskab og få den rigtige dækning.

Mobilselskaber på TDC’s netværk:

 • eesy
 • TDC
 • Telmore
 • Yousee

Mobilselskaber på 3’s netværk:

 • 3 mobil
 • Oister

Mobilselskaber på Telia og Telenor’s netværk:

 • CBB
 • Duka tale
 • Greentel
 • OK mobil
 • TDC
 • Telia

Dette mobilselskab anbefaler jeg

Hvilket mobilselskab anbefaler jeg?

Er du i tvivl om hvilket mobilselskab og abonnement du skal vælge, så anbefaler jeg dig at se nærmere på CBB mobil. Selskabet som er udviklet og ejet af Telia/Telenor har i mange år været på markedet og er enestående på både priser og udvalg af mobilabonnementer.

Hvorfor jeg anbefaler CBB:

CBB er et datterselskab til Telia/Telenor (Telenor Group) og bruger derfor netværket til Telia/Telenor som er yderst godt og har en høj dækningsgrad i hele Danmark.

Udover dette, så er CBB et “gammelt” og anerkendt mobilselskab som altid har haft Danmarks billigste priser på mobilabonnementer og et udvalg som passer til de fleste.

Da jeg boede i Danmark havde jeg selv CBB mobil i flere år, da det var det billigste og bedste til mig, da jeg boede i Aarhus.

CBB mobil

Find den bedste og billigste internetudbyder

Hvad er en internetudbyder?

En internetudbyder er en virksomhed som arbejder med bredbånd og kan tilbyde dig internet til bolig eller på farten, også kaldet mobilt bredbånd.

Go to Top