Gratis produkter, ting og prøveperioder på nettet

Her på siden har jeg samlet en liste over gratis ting på nettet, prøveperiode du kan drage nytte af og dermed teste produkter og services samt meget mere.

Oversigt over gratis ting på nettet

Winefamlybliv gratis medlem

Bliv gratis medlem hos Winefamly og få tilgang til massevis af gode tilbud på vin, til markedets bedste priser, her får vin fra bonde til bord, helt enkelt.

Winefamly tilbyder blandt andet:

  • Prisgaranti – Billigst i Danmark per flaske
  • Gratis levering – Ved køb over 349 kr.
  • Direkte fra vinbonden – Ingen fordyrende mellemled
  • Ingen mindstebestilling – Bestil og bland alt det du ønsker
Indhent tilbud

Det faglige husFå 6. mdr. gratis fagforening

bestil et opkald af Det Faglige Hus og få 6 måneders gratis fagforening når du tilmelder dig deres A-kasse og spar dermed penge på din fagforening og A-kasse, samtidig med du får professionel hjælp og høj service.

Indhent tilbud

Jydsk TagteknikEfterisoler uden det koster dig noget

Bestil et gratis isoleringstjek og se om du kan spare tusindvis af kroner på varme med bedre isolering af dit loft og tag.

Jydsk Tagteknik tilbyder at efterisolere dit hus uden du behøver at have penge op af lommen.

Husk at du også kan få håndværkerfradrag for arbejdslønnen, når du efterisolerer. Typisk udgør arbejdslønnen 2/3 af en efterisolering.
Jydsk Tagteknik hjælper dig med at søge om energitilskud, og lige nu er der mulighed for at få tilskud til loftisolering.

Din besparelse betaler for efterisoleringen.

Indhent tilbud

EDCBestil gratis salgstjek og vind 10.000 kr. til byggemarked

2020 var et år med et ekstraordinært stort boligsalg hos EDC, og alt tyder på, at det fortsætter. Find ud af, hvad din bolig er værd ved at bestille et Salgstjek senest den 28. februar 2021. Så er du med i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kr. til et valgfrit byggemarked.

Boligfesten fortsætter i det nye år, og lige nu oplever vi de højeste salgspriser og de korteste salgstider i mange år. Det skyldes bl.a., at der i øjeblikket er særdeles mange købere på markedet, og derfor oplever vores sælgere at få boligen solgt hurtigere og til en højere pris end for bare et år siden.

Indhent tilbud

MøntkompagnietFå den første erindringsmønt med Kronprins Frederik fra 1986 gratis

Du modtager en gratis erindringsmønt fra Kronprins Frederiks 18-års fødselsdag ved tilmelding til en abonnementsordning på erindringsmønter.

Herefter vil du over 5 måneder modtage en månedlig mønt, der hver koster 299,- Alle mønter har 14 dages returret og du kan til hver en tid afmelde ved at kontakte Møntkompagniets kundeservice.

Indhent tilbud

Jydsk TagteknikGratis hustjek og tilbud

Jydsk Tagteknik tilbyder gratis hustjek af huse fra før 1984 – Normalprisen er 2.995,- inkl. moms.

Få en grundig gennemgang af dit hus og et overblik over eventuelle fejl og mangler med en detaljeret rapport.

Indhent tilbud

EurodanFå et gratis katelog

Giv dine boligdrømme vinger med de mange siders inspiration i Eurodans store, flotte katalog.

Bestil det trykte katalog og få den sendt med posten om få dage, så kan hele familien samles omkring det og have det i hænderne.

Indhent tilbud

BoxerVind 1 års gratis bredbånd

Deltag i Boxer’s vendespil og deltag i konkurrencen om 1 års gratis bredbånd fra Boxer.

Den 1. marts og den 1. april trækkes 3 vindere blandt alle, der har klaret spillet indenfor de 2 minutter. Vinderne får direkte besked.

Når du deltager, bliver du efterfølgende kontaktet med et godt tilbud.

Indhent tilbud

Find ForsikringFå 3 gratis tilbud på forsikring

Få 3 gratis tilbud, find en billig forsikring.

Vælg forsikringer, sammenlign tilbud og spar op til 30%

Indhent tilbud

Oversigt over gatis prøveperioder online

Mofiboprøv gratis i 30 dage

Prøv Mofibo gratis i 30 dage og få ubegrænset adgang til over 250.000 e- og lydbøger direkte på din mobil og tablet. Vi har alle de nyeste titler og de største klassikere.

Indhent tilbud

Chapterprøv gratis i 30 dage

Lige nu kan du både prøve Chapters Lydbøger i 30 dage gratis, uden binding, og samtidigt være med i konkurrencen om 1,6 kg lækker Marabou chokolade.

Indhent tilbud

Bookbeatprøv gratis i 14 dage

Det har aldrig været så nemt og billigt at lytte til lydbøger.

Få glæde af en god lydbog – eller mere end 200.000 – for kun 79 kr./md.. Tilføj familiemedlemmer uden besvær. Opsig når du vil.

Prøv BookBeat Premium gratis.

Indhent tilbud

Hvor kan man finde gratis ting på nettet?

Der findes mange steder på nettet hvor du kan finde og få gratis ting. Søger du online på Google eller andre steder, så kan du være heldig at få noget gratis.

Også på gul og gratis har de en sektion med ting som gives bort, altså ting som er gratis, bare du vil hente det selv eller betale fragten for at ejeren kan sende det til dig.

Hvorfor kan man få ting gratis?

Mange virksomheder tilbyder deres produkter gratis, så forbrugeren kan teste det før de køber det. Dette er en velkendt salgsmetode og kan være særdeles fordelagtig og lønsomt for forbrugeren.

Med en gratis prøveperiode kan du eksempelvis spare de første 2 uger eller den første måned når du tilmelder dig og hvis du skulle have dette produkt eller denne service uanset, jamen så har du faktisk sparet det som prøveperioden ellers havde kostet i denne periode.