Hardware

Hjem/Hardware
Hardware2020-04-19T20:09:30+01:00

Hardware – Det bedste udstyr til din virksomhed

At drive en professionel og effektiv virksomhed, kræver det rette udstyr, nærmere betegnet det rette hardware. Jeg er stor fan af den nyeste, fedste og bedste der kommer på markedet og derfor har jeg valgt at skrive artikler om det udstyr jeg bruger til at drive mine online virksomheder. Du kan finde inpsiration, anmeldelser og ikke mindst købsguider til hvor du kan finde det bedste match til din virksomhed.

Micrsoft, Google og bestemt ikke Apple

Jeg er er uden tvivl ikke en fan af Apple. Jeg har tidligere haft Apple produkter, primært deres telefoner i en årerække, men blev træt af deres opsætning, styresystem og deres hardware altid gik i stykker eller blev langsom.

Derfor skiftede jeg til Android og blev senere også stor fan af software virksomheden Micrsoft som er blevet en stor spillet på hardware-fronten.

Igennem mit arbejde med søgemaskinen Google og SEO, så har jeg selvfølgelig også fulgt deres udvikling af hardware, heriblandt deres smart produkter og ikke mindst deres telefoner Google Pixel, hvilket jeg har den seneste model af, nemlig Google Pixel 4 som jeg er særdeles glad for.

  • Google Pixel 4 Danmark

Google Pixel 4 – Den bedste telefon i danmark lige nu

By |Google, Hardware|

Google Pixel 4 - Den bedste telefon i danmark lige nu Google er kendt som verdens største søgemaskine, men de tilbyder faktisk meget mere end verdens største søgemaskine og mest besøgte hjemmeside. Google er ligesom Microsoft bygget videre på deres software-succes og nu begyndt at producere hardware. Faktisk har Google produceret mange sjove, innovative og hjælpesomme produkter som vi i dag kalder for smart-produkter. Smart produkter er med til at gøre et hjem smart eller som vi kender det smart home. Men i denne artikel vil jeg ikke bringe lys på de mange Google Home produkter eller andre smart produkter, men deres fantastiske telefon: Google Pixel 4 som netop nu er tilgængelig i Danmark og som er en telefon jeg er