Google Pixel 4 – Den bedste telefon i danmark lige nu

Google er kendt som verdens største søgemaskine, men de tilbyder faktisk meget mere end verdens største søgemaskine og mest besøgte hjemmeside.

Google er ligesom Microsoft bygget videre på deres software-succes og nu begyndt at producere hardware.

Faktisk har Google produceret mange sjove, innovative og hjælpesomme produkter som vi i dag kalder for smart-produkter.

Smart produkter er med til at gøre et hjem smart eller som vi kender det smart home.

Men i denne artikel vil jeg ikke bringe lys på de mange Google Home produkter eller andre smart produkter, men deres fantastiske telefon: Google Pixel 4 som netop nu er tilgængelig i Danmark og som er en telefon jeg er særdeles glad for at have investeret i selv.

Du kan købe Google Pixel 4 hos Proshop for bare 5.190,00 kr. (4.152,00 kr. ekskl. moms) og få den leveret indenfor 4 hverdage.

KØB GOOGLE PIXEL 4 HER

Pris: 5.190,00 kr.
(4.152,00 kr. ekskl. moms)

Google Pixel 4 Danmark

Hvor kan man købe Google Pixel 4 i Danmark?

Google Pixel 4 kan købes hos en af danmarks største hard- og software leverandører i Danmark, nemlig ProShop.

Proshop er en af mine favorit steder at handle, når der skal handles hardware til mine virksomheder.

Hvad koster Google Pixel 4?

Prisen for en ny Google Pixel 4 varierer fra ca. 5000 kr. til 6000 kr. for 64 GB modellen. Du finder den bedste og billigste pris på Google Pixel 4 hos Proshop hvor du kan købe telefonen for bare 5.190,00 kr. (4.152,00 kr. ekskl. moms).

Hvorfor købe en Google Pixel 4?

Udover at telefonen køre det samme styresystem og benytter den samme app-butik som alle andre android-telefoner, nemlig Play Store, så er Google Pixel 4 en telefon der skiller sig ud på mange fronter. Samtidig, så er det lidt sejt at have en telefon som de færreste har.

Find den bedste pris på Google Pixel 4

Hvorfor er Google Pixel 4 den bedste telefon i danmark?

Google er som bekendt meget mere end bare end søgemaskine. De producerer adskillige former for hardware og er særdeles kendt for deres Google Home produkter som eksempelvis Google Home højtaleren og deres nye Google Nest Hub som er en digital fotoramme kombineret med Google Assist som vi kender det fra Google Home højtaleren og de andre Google Home produkter.

Google Assist er selvfølgelig også inkluderet når du køber en Google Pixel 4 telefon og dette er netop én af de grunde til at Google Pixel 4 er den bedste telefon i Danmark lige nu.

Google står nemlig bag eller ejer store dele af de hverdags værktøjer, apps, software og systemer vi benytter på vores computere og telefoner.

Kombineret med at Google har lavet deres egen telefon og selv ejer eller har udviklet mange de komponenter der gør telefoner så smarte, så får du en 100% kombatibel telefon, der er skræddersyet til alle Google’s andre funktionaliteter og værktøjer.

Om Google Pixel 4

Google Pixel 4 kommer med en ny 90Hz OLED-skærm med HDR-understøttelse og 24-bit farvedybde for at gøre det nemt at navigere og rulle hurtigere. Det 5,7 tommer store display har en opløsning på 2280 x 1080 pixels. Den mest bemærkelsesværdige nyhed vedrørende Pixel 4 er, at telefonen er udstyret med en ny radarenhed, der bruges til Motion Sense. Ved hjælp af dette kan du styre din smartphone med håndbevægelser til f.eks. skift musik eller sluk en alarm. En infrarød sender i fronten hjælper med at låse din Pixel 4 op med hjælp af ansigtet og skal fungere selv i svagt lys.

Kan du lide nattefotografering? Pixel 4 har en endnu dybere nattetilstand, som giver dig mulighed for at fotografere og tage store billeder af stjernehimmelen i mørke. 12MP-hovedkameraet har både optisk og elektronisk billedstabilisering samt en f / 1.7-blender. Det suppleres af et 16MP-kamera med teleoptik med zoom. Dette tilbyder også optisk og elektronisk billedstabilisering.