Kryptovalutamarkedet kan være et af de mest lønsomme investeringsmarkeder at investere i hvis man investerer på det rette tidspunkt og sælger igen før markedet synker, modsat kan det også være et sted hvor du hurtigt kan miste 90-99% af det investerede beløb, med andre ord, kryptovaluta er ikke for alle.

Er du i tvivl om hvor og hvordan du kan købe kryptovaluta, så vil jeg først og fremmest anbefale dig investeringsplatformen eToro hvor jeg selv køber og sælger kryptovaluta når jeg skal handle med og investere i kryptovaluta. Der findes selvfølgelig mange investeringsplatforme hvor du kan investere i kryptovaluta på, men personligt er jeg stor tilhænger og fan af eToro, da de har et udvalg på mere end +100 forskellige kryptovalutaer og du kan samtidig investere i aktier, råvarer og meget mere, et og samme sted.

Opret en gratis investeringskonto på eToro her

Hvilke kryptovalutaer skal man investere i 2022?

Hvad end du skal investere i aktier eller kryptovaluta, så er det vanskeligste at finde det rette at investere i. Jeg skal ikke rådgive dig om hvilke kryptovalutaer du skal investere i og hvornår, men jeg kan fortælle at jeg selv investere i kryptovalutaer som Bitcoin, Ethererum og Ripple. Sidstnævnte, Ripple XRP er min favorit, da den adskiller sig fra andre kryptovalutaer og jeg selv ser et stort potentiale i denne digitale valuta.

Alternative steder at investere i kryptovaluta

eToro er selvfølgelig ikke den eneste investeringsplatform som tilbyder investering i kryptovaluta. Antallet af kryptobørser stiger næsten hver måned og det kan være svært at finde hoved og hale i hvilken man skal vælge. Til trods for at jeg er en stor fan og tilhænger af investeringsplatformen eToro, så kan jeg da også fortælle at jeg selv bruger Crypto.com da deres udvalg af kryptovaluta overgår eToro med længder og jeg til tider investere i ”shitcoins” i håb om en hurtig og stor gevinst.

Her er Crypto.com et oplagt valg, på platformen kan du finde utallige nye kryptovalutaer og digitale valutaer som du enkelt og let kan investere i.

Er det trygt at investere i kryptovaluta?

Som tidligere nævnt, så er kryptovalutamarkedet et af de mest ustabile og uforudsiglige markeder, så det er bestemt højrisiko investering man har med at gøre, når man vælger at investere i kryptovaluta. Der kan komme store opture og lige så store nedture på få minutter og man skal derfor være særdeles vågen når man investerer i og har med kryptovaluta at gøre. Du kan også blive klogere på digitale valutaer på Kryptovaluta.info/da, hvor du finder nyttig information om alt fra Bitcoin til investeringsplatforme.

Med det sagt, så findes der selvsagt både trygge og utrygge investeringsplatforme og det er af den grund jeg kun anbefaler eToro og Crypto.com til handel med kryptovaluta, da det er to platforme jeg selv bruger og har tillid til.