Massage bør have en fast plads i din kalender

Der er ingen tvivl om, at massage er utroligt godt for både krop og sjæl. Det har så mange fordele at få massage jævnligt, og hvis du endnu ikke har gjort det til en vane for dig selv at få massage, er det måske nu, du skal lave om på det.

At få massage kan bare give dig en helt anden ro, og hvis du er dårlig til at komme ned i gear og finde den ro til hverdag, kan massage virkelig være det pusterum for dig, hvor det er muligt at koble helt fra og genstarte kroppen, så du er klar på en dag eller en uge mere med fart på.

Det behøver ikke at være dyrt at få massage

Det gode ved massage er jo, at du ikke nødvendigvis behøver at gå til en massør for at få plejet kroppen. Det er klart, at det kan anbefales, hvis du har plads til det i dit budget, men ellers kan du også komme rigtig langt med den rette maskine derhjemme. Det kan fx være en massagepistol, en massagestol, eller et nakke- eller fodmassageapparat, alt afhængig hvor du har brug for at blive masseret.

Selvom det kan koste et par tusinde kroner at investere i disse maskiner, skal du ikke tænke på penge igen, da de jo bare kan bruges frit, når de er købt. Her skal du ikke give 600 kroner timen for at få massage, som du skal hos mange massører.

Massage bør have en fast plads i din kalender

Hvis du ikke er god til at huske at få massage, kan det være smart simpelthen at sætte det ind som en fast del af dit skema eller at lave et kryds i kalendere på de dage, hvor du skal have massage.

Der er mange, der lige kommer i gang med massage en gang eller to, men så glemmer de det igen, fordi hverdagen tager over. Så gør dig selv den tjeneste at finde et par faste dage om ugen, hvor du bare lige skal sætte en halv time af til massage.

Det gode ved fx at bruge en massagepistol eller en massagestol er jo, at du kan lave andre ting imens. Du kan se tv med familien, lytte til en lydbog eller hvad du nu ellers har lyst til. Du opnår flest fordele ved massage, hvis du gør det regelmæssigt.