Gratis regnskabsprogram

Virksomhedsregnskab, budgetter og bogføring er ikke det sjoveste, men noget man som selvstændig bare må leve med, læs her hvordan du enklest kommer i mål.

Jeg har drevet virksomhed i mange år, faktisk helt siden 2013 hvor jeg åbnede min første hjemmeside og virksomheden Fonvig Group som jeg driver den dag i dag.

Første gang jeg skulle lave mit eget regnskab i min virksomhed, stod jeg som mange andre iværksættere og virksomhedsejere med spørgsmålet: Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?

Dette spørgsmål ønsker jeg at hjælpe dig på vej med, da der findes mange forskellige muligheder og nogle koster penge, mens andre er gratis.

I min søgen som ny iværksætter tilbage i 2013, faldt jeg over regnskabsprogrammet Dinero som er et gratis regnskabsprogram og det bedste økonomisystem i Danmark jeg har prøvet, og tro mig, jeg har prøvet mange.

Dinero er et regnskabsprogram som kan stort set alt og er ideelt for dig som ikke er en regnskabshaj. Du får god service, support og ikke mindst et regnskabsprogram som er 100% gratis.

Hvad er et regnskabsprogram?

Et regnskabsprogram er et økonomisystem for både virksomheder og private, faktisk kan det også bruges af foreninger og andre instanser som må drive regnskab.

Regnskabsprogrammer i Danmark findes i både betalte og gratis versioner, enkelte tilbyder dog kun en betalt løsning. Her betaler du et månedligt eller årligt beløb for tilgang til deres softwaresystem.

Regnskabsprogrammer er som regel digitale og webbaserede på en hjemmeside som Dinero eller Billy regnskabsprogram.