Vil du gerne have mulighed for at præstere godt, uanset om det så er på fodboldbanen, på arbejdet eller bare når du er sammen med din familie, kan det være en oplagt mulighed for dig at gå noget mere op i din søvn. Søvn er utrolig vigtig for din præstation, og du har meget svært ved at præstere på bare et af de førnævnte felter, hvis du ikke får nok søvn. Du har meget svært ved at hænge sammen uden tilstrækkeligt med søvn, og har du altid undervurderet din søvn, er det måske nu, du skal i gang med at lave om på det.

Få mere mentalt overskud

Stort set alt hvad vi laver i løbet af vores dag kræver et mentalt overskud. Hvis du ikke har et mentalt overskud, får du svært ved at være der for dine børn. Uden et mentalt overskud får du svært ved at være skarp på dit arbejde, og du kan øge risikoen for at lave fejl markant. Og du har måske slet ikke overskud til at tage til sport eller bare at besøge det lokale fitnesscenter uden det fornødne overskud. Så mangler du mentalt overskud til at præstere, kan en hurtig måde at gøre noget ved det på være at få mere søvn.

Din søvn skal være højt på listen over prioriteter

Har du ikke været god til at prioritere din søvn, skal vi have lavet om på det nu. For kun ved at begynde at prioritere din søvn over byture, helaftensfilm og sene fodboldkampe i fjernsynet, kan du begynde at få dit mentale og fysiske overskud tilbage og dermed også begynde at præstere bedre på alle felter i dit liv. Og når det kommer til stykket, hvad er så vigtigst? At se en ligegyldig fodboldkamp i fjernsynet, der holder dig vågen til alt for sent, eller at få de få timer ekstra søvn, der gør dig i stand til at være knivskarp hele den næste dag?

På tide med en ny madras?

Har du svært ved at sove godt i din nuværende seng eller på din nuværende madras, er det måske også en idé at komme i gang med at skifte det ud, så du kan øge dine muligheder for en god nattesøvn. Sov godt med en topmadras i en god kvalitet og undgå at lade de fysiske omgivelser mindske chancen for at få en god nattesøvn.