window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-136786221-3');

Sammenligning af de største og bedste affiliate netværk

Hjem » Blog » Iværksætteri » Sammenligning af de største og bedste affiliate netværk

Arbejder du med eller indenfor affiliate marketing så har du mest sandsynlig også hørt om et affiliate netværk. Stedet hvor annoncører (virksomhed) og publishers (udgivere) mødes for at hjælpe hinanden.

I Danmark er affiliate marketing et stort og aktivt marked og derfor findes der også mange forskellige affiliate netværk som alle er gode på hver deres måde.

Personligt benytter jeg mig primært af:

Da de har mange forskellige annoncører og affiliate programmer samlet ét sted. Jeg har også rigtig god erfaring med support og udbetaling hvad de angår ovennævnte affiliate netværk og anbefaler derfor disse til alle andre som har behov for et affiliate netværk.

De bedste affiliate netværk med danske annoncører

Det er svært at sige hvilket affiliate netværk som er det bedste, da det afhænger af dine krav og behov, hvis du eksempelvis har et engelsk publikum på de sociale medier eller på din blog, så har du behov for et internationalt affiliate netværk som Daisycon, som tilbyder internationale affiliate programmer gennem deres annoncører, dette tilbyder eksempelvis Partner-ads ikke og her vil du ikke kunne finde noget du kunne tjene penge på som publisher hvis dit publikum udelukkende er engelsk eller internationalt.

Herunder finder du min liste over de affiliate netværk som jeg syntes er de bedste og samtidig tilbyder affiliate programmer i Danmark:

 1. Partner-ads
 2. Adservice
 3. Digital Advisor
 4. Adtraction

De bedste affiliate netværk med udenlandske og internationale annoncører

Uanset hvilket affiliate netværk eller hvor mange du ønsker at tilmelde dig, så er det altid 100% gratis at tilmelde sig. Der er meget få netværk som kræver betaling for tilmelding og dette er for at udelukke useriøse partnere. Awin er efter min kundskab det eneste affiliate netværk som har denne tilmeldingsmodel.

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing eller som det hedder på dansk affiliate markedsføring er en markedsføringsmetode- og strategi for virksomheder og en måde hvorpå bloggere, influencers og andre personer med et online publikum kan tjene penge på nettet på ved at promovere deltagende virksomheder, også kaldet annoncører indenfor affiliate-verdenen.

Affiliate marketing har eksisteret i mange år og vil mest sandsynlig gøre det fremadrettet også, da det er en særdeles effektiv og lønsom metode for både publisher og annoncør. Indenfor affiliate marketing findes der 3 forbindelsesled for en succesfuld transaktion (i nogle tilfælde 4).

 1. Annoncøren
 2. Publisheren
 3. Forbrugeren

I nogle tilfælde er der også et fjerde forbindelsesled, dette er affiliate netværket som er ledet imellem annoncøren og publisheren. Netværket er som et mødested for virksomheder og udgivere, her kan publishers finde affiliate programmer fra forskellige annoncører som de kan promovere imod en forudbestemt kommission.

Hvad er et affiliate netværk?

Et affiliate netværk er en virksomhed som forbinder annoncøren med publisheren. Et affiliate netværk er en fantastisk samarbejdspartner for både annoncøren og publisheren, da de bruger deres tid, energi og penge på at udvikle værktøjer og hjælpe begge parter, således den højeste og bedste succes kan opnås – dette er selvfølgelig ikke tilfældigt, da netværkets indtjening basere sig på hvor godt annoncøren og publisheren gør det.

Der findes flere danske affiliate netværk som har danske- og udenlandske affiliate programmer og modsat, så findes der netværk som er udenlandske men har danske affiliate programmer. Det kan derfor være lidt en jungle, primært for annoncører, at finde ud af hvor de skal registrere sig for at opnå bedst succes med affiliate marketing.

For publishers:

Et affiliate netværk er et fantastisk sted at finde annoncører at promovere, her kan du finde utallige, ja faktisk flere hundred eller tusindvis af forskellige virksomheder/annoncører som ønsker at blive promoveret,

For annoncører:

Med et affiliate netværk får du for det første eksponeret din virksomhed for flere tusinde bloggere, influencers ol. og samtidig kan du få massevis af hjælp fra din affiliate-mananger, da de er lige så interesseret i at se jeres virksomhed få succes, da de tjener penge, når i gør.

Affiliate netværk Daisycon
Affiliate Netværk Partner-ads
Affiliate Netværk Digital Advisor
Affiliate Netværk Adservice

Hvorfor bruge et affiliate netværk?

Der er rigtigt mange fordele ved at benytte sig af et affiliate netværk og nogle enkelte ulemper, men i store træk så kan det betale sig og hvis du er interesseret i én bestemt annoncør som ikke selv tilbyder en affiliate aftale, men de er hos et netværk, så er du faktisk nødt til at samarbejde med disse for at kunne få tilgang til det pågældende affiliate program.

Hvis du arbejder med affiliate marketing, hvad end du er virksomhed eller publisher, så er fordelen enkel og klar, for begge parter for du tilgang til tusindvis af potentielle samarbejdspartnere, blot ved at oprette dig hos et affiliate netværk som eksempelvis Partner-ads eller Daisycon.

Partner-ads

Partner-ads er én af de få danske affiliate netværk som findes og er dermed også blandt de største hvad det angår antal affiliate programmer (annoncører), du som publisher kan finde hos dem. Det er dermed særdeles lønsomt og let at finde samarbejdspartnere indenfor affiliate marketing hos dem.

Det er superlet at komme i gang som affiliate annoncør og publisher hos Partner-ads og hvis du skal være affiliate publisher, så behøver du ikke at bruge mere end 2 minutter på tilmelding, som iøvrigt er gratis, som så mange andre netværk. Det samme gør sig gældende for når du skal modtage din første udbetaling, her skriver du blot ind dine bankoplysninger også er det på plads.

Udbetaling hos Partner-ads sker fra allerede kr. 100,- hvorimod de fleste andre affiliate netværk har en minimumgrænse på kr. 1000,- eller tager et gebyr imod udbetaling af lavere beløb. Affiliate-indtjening udbetales hver måned, men en måneds tilbagehold for verificering og godkendelse af indtjeningen hos annoncøren. Det vil sige, hvis du tjener 500 kr. i marts måned, så får du dem allerede udbetalt d. 1 maj.

Fordele ved Partner-ads:

 • Enkelt at komme i gang
 • Dansk virksomhed
 • Udbetaling fra allerede først kr. 100,-

Ulemper ved Partner-ads:

 • Begrænset til skandinaviske affiliate programmer
Gå til Partner-ads.dk

Adservice

Affiliate programmer i: DK, SE, NO

Adservice er én af nordens største affiliate netværk og har været en aktiv affiliate marketing spiller siden 2007 og blev etableret af iværksætterne Casper Grud og Øystein Åsebø. Deres hovedkontor ligger i dejlige Aarhus hvor jeg selv er fra.

Affiliate programmer

Hos Adservice finder du et bredt udvalg af affiliate annoncører som er tilmeldt og som du kan få muligheden for at promovere. De har blandt andet annoncører som Bank Norwegian, Viaplay og Telmore.

Det er dog ikke kun danske affiliate annoncører som er en del af Adservice-netværket, faktisk kan du finde annoncører i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Spanien, Frankrig, Schweiz, Polen, Østrig, Rusland, USA og England foruden at nævne Danmark selvfølgelig.

Dette er en stor fordel for dig som arbejder med affiliate markedsføring på internationalt plan og ikke kun i Danmark.

Udbetalingsbetingelser

Adservice har udbetaler affiliate-indtjening på lige linje som mange andre affiliate netværk, nemlig med en minimumgrænse på 1000 kroner og når annoncøren har betalt. Som oftest får jeg min indtjening udbetalt cirka 45 dage efter jeg har tjent dem, afhængig af hvilke dag på måneden jeg tjener dem.

Min erfaring med Adservice

Adservice var én af de affiliate netværk foruden Partner-ads som jeg startede med at registrere mig hos og har sidenhen tjent stort på at være affiliate publisher hos dem. Man kan regne med høj kundeservice og hjælp til at skabe større konverteringer og ikke mindst høje udbetalinger per konvertering.

Man får en personlig publisher-manager som man kan stille spørgsmål og få hjælp af hvilket kan være yderst lønsomt når man har problemer som affiliate publisher. Der var for et stund tilbage hvor jeg ønskede en specifik annoncør som jeg ville annoncere for på min blog og de lavede derefter et affiliate program for denne annoncør hvilket var top-kundeservice.

Jeg har altid modtaget mine udbetalinger til tiden og når der har været afvig fra udbetalingerne har de kontaktet mig og forklaret mig situationen.

Gå til Adservice

Daisycon

Affiliate programmer i: DK, SE, NO og +25 andre lande inkl. internationale affiliate programmer

Daisycon er et internationalt affiliate

Affiliate programmer

Som er internationalt affiliate netværk skal, så har Daisycon selvfølgelig affiliate programmer i flere forskellige lande.

Udbetalingsbetingelser

Daisycon har en lidt anderledes udbetalingsmetode, hvor du faktisk næsten selv kan vælge hvordan og hvornår du vil have udbetalt din affiliate-indtjening samt hvad grænsen skal være.

Som en ekstra funktion, kan du også vælge at udbetale din affiliate-indtjening manuelt, dermed udbetales de først når du selv vælger det, du er dog stadig begrænset af deres udbetalingsgrænser og ikke mindst at annoncørerne har betalt til Daisycon.

Min erfaring med Daisycon

Jeg har kun haft gode erfaringer med affiliate netværket daisycoin og kan bestemt anbefale det til andre som ønsker at komme i gang med affiliate marketing.

Gå til Daisycon

Adtraction

Affiliate programmer i: Skandinavien og +7 lande.

Adtraction er et svensk affiliate netværk som tilbyder affiliate programmer i store dele af norden samt nærliggende europæriske lande, du kan finde affiliate annoncører i blandt andet Finland, Norge, Polen, Danmark, Spanien, Holland, Tyskland, England og Schweiz.

Affiliate programmer

Udvalget af affiliate programmet på Adtractions netværk er godt spredt og du kan finde annoncørerer indenfor næsten alt, fra lån til måltidskasser og meget mere.

Fordelen med Adtraction er at de netop tilbyder affiliate marketing i så mange lande som de gør, men de er særdeles strenge på hvem de lukker ind i deres netværk og du kan derfor forvente høj kvalitet og god support når du skal ansøge om at reklamere for et affiliate program hos dem.

Udbetalingsbetingelser

Adtraction tilbyder udbetaling fra bare 100 kroner, på lige linje med Partner-ads og de er da nogle af de få affiliate netværk som netop tilbyder denne lave udbetalingsgrænse, hvilket kan være en fordel for de affiliates som ikke tjener mange penge.

Grundlaget for udbetalingen sættes den 5. i hver måned og selve udbetalingen af affiliate-indtjening sker d. 10 i hver måned.

Min erfaring med Adtraction

Jeg blev først medlem af affiliate netværket Adtraction sidste år og dette var i forbindelse med at jeg manglende en specifik annoncør som jeg ikke kunne finde andre steder og denne annoncøren var at finde hos dem.

Har ikke meget erfaring med dem endnu, men så langt er jeg tilfreds.

Gå til Adtraction

Sådan tilmelder du dig et affiliate netværk

For at komme enkelt og let i gang med affiliate marketing, så er et affiliate netværk vejen og gå. Tilmelding er også noget som enhver kan finde ud af og hos de fleste tager det mindre end 2 minutter, så er du i gang og inde på deres platform.

FAQ og kilder

Hvilket affiliate netværk er det bedste?2021-07-12T12:47:23+00:00

Det er svært at sige hvilket affiliate netværk som er det bedste, da det afhænger af dine krav og behov, hvis du eksempelvis har et engelsk publikum på de sociale medier eller på din blog, så har du behov for et internationalt affiliate netværk som Daisycon, som tilbyder internationale affiliate programmer gennem deres annoncører, dette tilbyder eksempelvis Partner-ads ikke og her vil du ikke kunne finde noget du kunne tjene penge på som publisher hvis dit publikum udelukkende er engelsk eller internationalt.

Hvorfor bruge et affiliate netværk?2021-07-12T12:47:28+00:00

Hvis du arbejder med affiliate marketing, hvad end du er virksomhed eller publisher, så er fordelen enkel og klar, for begge parter for du tilgang til tusindvis af potentielle samarbejdspartnere, blot ved at oprette dig hos et affiliate netværk som eksempelvis Partner-ads eller Daisycon.

Hvad er et affiliate netværk?2021-07-12T12:47:26+00:00

Et affiliate netværk er en virksomhed som forbinder virksomheder med influencers/bloggers og andre som kan tilbyde markedsføring på en eller anden type platform. Affiliate netværket tjener så en procentdel eller fast sats for det som tjenes hos publisheren og betales af annoncøren.

Go to Top