Konkurrence: Vind et 75″ TV når du bestiller et gratis salgstjek

Går du med overvejselser om at sælge din bolig eller kunne du godt tænke dig af finde ud af hvad din bolig er værd?

Så er det NU du skal slå til, hos EDC mæglerne kan du lige nu få et gratis salgstjek og samtidig deltage i deres konkurrence om et stort TV til en værdi af 9999 kr.

Det 75″ store TV fra Samsung er en præmie DU være med i lodtrækningen om, når du bestiller et gratis salgstjek hos EDC mæglerne.

Deltag i konkurrencen

Bestil inden den 27. september 2020 for at deltage i lodtrækningen**

Konkurrencen om et 75″ Samsung TV til en værdi af kr. 9.999,- er en lidt anderledes konkurrence, hvor du må bestille et gratis salgstjek hos EDC mæglerne for at være med i lodtrækningen om den lukrative præmie.

Konkurrencer fra EDC er ikke uvant og er en kendt markedsføringsmetode hos dem, dette gør det lidt sjovere at finde ud af hvad éns bolig er værd, da man både får et gratis salgstjek og chancen for at vinde et 75 tommer Samsung TV hjem til stuen eller hvor man behøver et så stort TV.

  • Få specialister til at se på din bolig med købers øjne, og give anbefalinger til at gøre din bolig salgsklar
  • Få en grundig vurdering af din boligs værdi
  • EDC er landets største mæglerkæde

Konkurrencen og kampagnen udløber 27. September 2020, så du skal skynde dig hvis du skal nå at være med i lodtrækningen om TV’et.

Konkurrence konkurrencer

Flere gratis konkurrencer

Er du vild med konkurrencer, vinde præmier og spændingen ved at få chancen for at få noget gratis?

Så har jeg her fundet frem 3 gratis konkurrencer som du også kan deltage i, alle konkurrencerne kan du deltage i helt gratis.

EDC tilbyder et gratis Salgstjek, hvor du får svar på, hvad din bolig er værd, og overblik over din økonomi ved et salg. Der trækkes lod om et 75" Samsung TV til en værdi af 9.999 kr. blandt alle Salgstjek i kampagnen. Kampagnen gælder t.o.m. d. 27/9 - 20.
Drej hjulet og deltag i konkurrencen om en B&O Beosound højtaler
Deltag i Boxers konkurrence og få mulighed for at vinde bredbånd gratis i et år

Hvordan deltager man i konkurrencen om et TV?

For at deltage i konkurrencen fra EDC om et 75″ Samsung TV, skal du gå til EDC mæglernes hjemmeside og følge instrukserne på siden, det kræver at du ejer en bolig og ønsker at få en salgsvurdering af denne, for at deltage i konkurrencen.

På EDC mæglernes konkurrence- og kampagneside skal du vælge om du:

  • Overvejer at sælge nu
  • Overvejer at sælge indenfor 2 år

Samt dine kontakt- og bopælsoplysninger om hvor salgsvurderingen skal foretages.

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?

Hvis du er den heldige vinder af EDC mæglernes konkurrence om et 75″ Samsung TV, så får du direkte besked. Vinderen af konkurrencen trækkes dog først efter ca. 3 uger, det vil sige omkring uge 42, her vil vinderen blive trukket og få direkte besked samt offentliggøres på edc.dk og deres Facebookside.

Ofte stillede spørgsmål

[fusion_faq filters=”no” featured_image=”” cats_slug=”edc-konkurrence” exclude_cats=”” orderby=”date” order=”DESC” type=”” boxed_mode=”” border_size=”” border_color=”” background_color=”” hover_color=”” divider_line=”” title_font_size=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_boxed_mode=”” icon_box_color=”” icon_alignment=”” toggle_hover_accent_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Køberne er på boligjagt – skal du sælge? Boligmarkedet er i topform, og antallet af solgte boliger hos EDC har aldrig nogensinde været højere end denne sommer. Dermed indtager sommeren nu førstepladsen for det bedste boligsalg – nogensinde. Det betyder, at køberne i høj grad er på boligjagt. De følger markedet tæt og holder skarpt øje med nye boliger til salg.

Derfor er det lige nu et ekstraordinært godt tidspunkt at sætte til salg. Bestil Salgstjek, og vind 75” Samsung TV Bestiller du et Salgstjek senest den 27. september 2020, kan et lækkert Samsung 4K QLED 75” TV til en værdi af 9.999 kr. blive dit. Du deltager automatisk i lodtrækningen, når du bestiller et gratis Salgstjek.

**Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk. Ca. 3 uger efter konkurrencens afslutning udtrækkes vinderen, som får direkte besked og offentliggøres på edc.dk og Facebook. Det er kun muligt at deltage én gang.

Join to newsletter.

Curabitur ac leo nunc vestibulum.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Continue Reading

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Request a Quote

Aliquam dictum amet blandit efficitur.