window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-136786221-3');

De bedste danske faktureringsprogrammer som er 100% gratis

Hjem » Blog » Iværksætteri » De bedste danske faktureringsprogrammer som er 100% gratis

Som virksomhed har du sikkert et ønske om at få så meget indtægt som mulig, det er trods alt dette som skaber overskuddet. Dette gøres enklest og bedst ved at sende fakturaer eller regninger ud til andre og samtidig have så lave udgifter som mulig – Her kommer et regnskabs- og bogføringsprogram ind i billedet, eller det nogle kalder et faktureringsprogram.

I dag findes der ikke mange faktureringsprogrammer, men der findes derimod regnskabsprogrammer som er komplette bogførings- og faktureringsprogrammer som kan lave hele dit regnskab, alt fra moms- til årsregnskab og samtidig forenkle din hverdag med simpel fakturering, automatisk

Regnskabsprogrammer er komplette bogførings- og faktureringssystemer som er designet til at udarbejde regnskab i en virksomhed og samtidig bistå med den daglige økonomistyring og oversigt.

Billy er Danmarks bedste regnskabsprogram og det billigste, regnskabsprogrammet er nemlig 100% gratis. Med Billy får du et komplet fakturerings- og bogføringsprogram til din virksomhed eller forening, helt gratis.

Hvad er et fakturaprogram?

Et fakturaprogram er mange ting, i lang tid har mange virksomheder benyttet sig af Microsoft Excel til at udarbejde fakturaer i, ulempen ved dette er at du manuelt må regne moms samt bogføre dine indtægter i et regnskab, dette er både tidskrævende og en forældet måde at gøre det på.

I dag benytter størstedelen af alle virksomheder sig af et regnskabsprogram som Dinero regnskabBilly eller Microsoft C5. Dette er komplette fakturerings- og bogføringsprogrammer som kan udarbejde fakturaer og automatisk bogføre dine ind- og udgifter (bilag) samtidig som de udarbejdes eller ligges ind i regnskabssystemet.

Så i stedet for at du kaster dig over Microsoft Excel og laver dine egne fakturaer og sender dem på e-mail, så anbefaler jeg dig på det kraftigste at prøve et regnskabsprogram, da dette både spare dig tid, energi og penge - Noget som er særdeles værdifuldt for både dig og din virksomheds vækst. Der findes regnskabsprogrammer til iværksættereforeninger og almene virksomheder af alle størrelsesordner, så der er ingen undskyldning for ikke at prøve det.

De bedste gratis faktureringsprogrammer i Danmark

Jeg har søgt internettet tykt og tyndt for at finde de bedste gratis faktureringsprogrammer som du kan bruge til at lave, sende og bogføre fakturaer med. Programmerne er 100% gratis og du kan komme i gang på få minutter når først du har registreret dig.

100% gratis fakturerings- og bogføringsprogram til iværksættere og selvstændige

Dinero regnskab er et regnskabsprogram som tilbyder fakturering, bogføring og meget mere, alt samlet i ét program. Værktøjet er udarbejdet af iværksætteren Martin Thorborg og er senere blev opkøbt af det store og velkendte regnskabsfirma Visma, men drives forsat af Martin Thorborg.

Dinero har mere end +69.000 registrerede virksomheder og der er sendt over +14 millioner fakturaer i deres fakturaprogram.

Dinero regnskab fås i både en gratis (basis) og betalt version (premium). I den betalte version får du udvidet funktionalitet som bogføringsassistent, automatisk bankafstemning og adgang til mere end 180 integrationer.

Jeg har selv brugt Dinero regnskab som fakturerings- og bogføringsprogram dengang jeg havde virksomhed i Danmark og anbefaler bestemt dette regnskabsprogram til andre som har et behov for et faktureringsprogram ud over det sædvanlige.

Gå til Dinero regnskab

Nemt og brugervenligt regnskabs- og faktureringsprogram for selvstændige og virksomheder

Billy er på mange måder som Dinero regnskab, et komplet online regnskabsprogram som kan udarbejde og sende fakturaer og bogføre disse helt automatisk som de registreres i systemet.

Hos Billy får du gratis support alle ugens dage og med deres mobile applikation kan du tage dit regnskabsprogram med på farten og sende fakturaer hvor end du er, samtidig med du har et godt og sikkert overblik over dine fakturaer og dit regnskab.

Hos Billy kan du også designe dine egne fakturaer med deres fakturadesigner, så du kan få et personligt eller virksomhedspræg på dine fakturaer.

Gå til Billy

Hvilket faktureringsprogram er det bedste?

Selvom Microsoft Excel ikke er et faktureringsprogram, så har det og er det noget som rigtigt mange mennesker og virksomheder bruger når de skal lave en faktura. Dog er Microsoft Excel ikke udviklet til denne ene opgave men er derimod et multi-værktøj som kan benyttes til mange forskellige ting og det er derfor ikke det optimale faktureringsprogram at bruge for alle.

Driver du en virksomhed og har derfor et regnskab du må føre, så er det ofte ikke lønsomt at benytte Microsoft Excel fremfor et online regnskabsprogram. Dette er fordi, du manuelt må udregne og eksportere moms og andre essentielle tal til dit regnskab som typisk er et andet program eller en anden fil. Med et regnskabsprogram får du fakturerings- og bogføringsprogram ét og samme sted og kan dermed spare tid og penge på det manuelle arbejde.

Men skal du derimod bare lave én faktura eller meget sjældent, eksempelvis hvis du sælger noget privat til en virksomhed eller lignende, så behøver du selvfølgelig ikke et komplet regnskabsprogram til denne simple opgave, her er Microsoft Excel helt perfekt, da du enkelt og let kan lave en faktura og derefter har du ikke en bruger på nettet som du må forholde dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket fakturaprogram er det bedste?2021-07-12T12:53:09+00:00

Det afhænger lidt af hvilke behov og krav du har til de fakturaer som du skal udarbejde samt i hvilken hensigt du laver og sender fakturaer i. Har du eksempelvis en virksomhed eller et regnskab du må føre, så er et regnskabsprogram oplagt valg til både fakturering og bogføring.

Skal du udelukkende lave fakturaer, men behøver ikke at føre regnskab, så kan du enkelt og let lave en faktura i Microsoft Excel med en af de mange gratis skabeloner som findes i dette system.

Hvilket fakturaprogram skal jeg vælge?2021-07-12T12:53:19+00:00

Hvis du ønsker et program som kan udarbejde fakturaer og samtidig føre dit regnskab, så du slipper for at bogføre dine fakturaer efter du har lavet og sendt dem til dine kunder, så burde du vælge et regnskabsprogram som Dinero regnskab eller Billy’s billing som begge er danske og gratis fakturerings- og bogføringsprogrammer.

Hvad er et fakturaprogram?2021-07-12T12:53:14+00:00

Et faktureringsprogram er et værktøj som kan udarbejde fakturaer. I tidligere dage brugte man Microsoft Excel og andre simple værktøjer til denne opgave, i dag vælger de fleste et regnskabsprogram som Dinero eller Billy til denne opgave fordi bogføringen af indægter og udgifter automatisk bliver bogført når fakturaer og regninger laves eller lægges ind i programmet.

Kilder

Go to Top