window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-136786221-3');
Bookbeat: Prøv en måned gratis

Oversigt over gratis regnskabsprogram til foreninger

Hjem » Blog » Iværksætteri » Oversigt over gratis regnskabsprogram til foreninger

De fleste foreninger i Danmark er ganske små og selv hvis du har mellemstor en af slagsen hvor du eller i skal stå for regnskabet, så er det på tide at skaffe sig et regnskabsprogram til denne opgaven. Det fantastisk ved det hele er at der findes flere forskellige regnskabsprogrammer som er 100% gratis at bruge, for altid.

Er du eller i på jagt efter et regnskabsprogram til jeres forening vil jeg anbefale Billy regnskabsprogram, da dette er 100% gratis og har alle de funktioner som en forening behøver for at bogføre og lave regnskab.

Det er ikke kun Billy regnskabsprogram som er gratis og velegnet til foreninger, her tænker jeg selvfølgelig særligt på Dinero regnskabsprogram som er iværksætternes regnskabsprogram, udviklet af den velkendte iværksætter Martin Thorborg. Så hvis i har behov for et godt og gratis regnskabsprogram til jeres forening så er Dinero regnskabsprogram bestemt et godt valg.

Gratis regnskabsprogram til foreninger

Billy er Danmarks bedste regnskabsprogram og det billigste, regnskabsprogrammet er nemlig 100% gratis. Med Billy får du et komplet fakturerings- og bogføringsprogram til din virksomhed eller forening, helt gratis.

Ingen grund til at lave foreningens regnskab i Excel

Selvom Microsoft Excel er et fantastisk værktøj til tal, herunder regnskab af virksomheder og foreninger, så er der absolut ingen grund til at benytte Excel til den slags, den dag i dag.

Hvis du bruger Microsoft Excel til regnskabet i jeres forening, vil i være nødsaget til at uddrage tallene selv, skrive rigtige formler og ja, hele processen er langt mere tungvindt.

Vælger i derimod et regnskabsprogram til at holde styr på jeres regnskab i foreningen, så vil i helt automatisk få alting lagt ind under rette post og sted og når det periodiske regnskab skal gøres op, hvad en det er årsregnskab eller andre perioder, så kan i enkelt og let gå ind i jeres regnskabsprogram og uddrage disse tal.

Med andre ord, så er tiden med regnskabsføring i Excel og andre offline-værktøjer ved at være ved vejs ende, da mulighederne med de mange online regnskabsprogrammer som ovenikøbet ofte også er gratis.

Så hvis du er en af de få som forsat benytter Microsoft Excel til regnskabsføring af din forening eller virksomhed, så anbefaler jeg dig bestemt at prøve et gratis regnskabsprogram som Dinero regnskabsprogram eller Billy.

Disse regnskabsprogrammer kan du gratis bruge til din forening

Der er hovedsageligt to fakturerings– og bogføringsprogrammer som er gratis at benytte i Danmark og som også kan benyttes til foreninger, hvad end størrelsesorden i har. Om det er en lille eller en stor forening, så skal nedenstående regnskabsprogrammer kunne tackle opgaven.

  1. Dinero regnskabsprogram
  2. Billy

Det anbefales dog at hvis i har et større regnskab, som følge af en stor forening hvor der typisk er flere regnskabsfører og ansatte dedikeret til at arbejde med økonomien og regnskabet i foreningen, at i vælger et betalt og mere velegnet regnskabsprogram som Microsoft C5 eller Visma.

Hvilket regnskabsprogram skal man vælge til en forening?

Det kan være svært at finde det rette regnskabsprogram til en forening, men hvis det er en forening uden mange midler, så er et gratis regnskabsprogram som Dinero regnskab og Billy, to oplagte valg.

Her får du et komplet økonomistyringsprogram som kan styre foreningen økonomi, budget og regnskab.

Når regnskabsåret er omme og det er på tide at lave årsregnskabet for foreningen, kan du enkelt og let med både Dinero regnskab og Billy, finde nøgletal til at udarbejde årsrapporten- og regnskabet for foreningen.

FAQ og kilder

Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?2021-07-12T12:51:47+00:00

Der findes mange regnskabsprogrammer i Danmark som både er gratis og betalte, de fleste vælger dog de regnskabsprogrammer som er gratis, eksempelvis Dinero og Billy. Fordelen med et gratis regnskabsprogram er at du slipper at hive penge op af lommen for at teste det og i værste fald, hvis regnskabsprogrammet ikke passer til dig eller din virksomhed, så vælger eller prøver du bare et nyt.

Hvilket regnskabsprogram er det bedste?2021-07-12T12:51:52+00:00

Dinero og Billy er blandt de mest populære regnskabsprogrammer i Danmark, mest sandsynlig fordi er 100% gratis og fungerer så godt som de gør. Med Dinero og Billy får du både bogførings- og faktureringssystem i ét og samme program.

Hvad er et regnskabsprogram?2021-07-12T12:52:01+00:00

Et regnskabsprogram er et computerbaseret værktøj som hjælper private og virksomheder med at føre regnskab i form af bogføring, fakturering, løn og mange andre regnskabsrelaterede-transaktioner.

Hvilket regnskabsprogram er det billigste?2021-07-12T12:37:15+00:00

Dinero og Billy er Danmarks billigste regnskabsprogrammer, for de koster nemlig ingenting. Skal man se på betalte værktøjer og den betalte version af Dinero og Billy så er Billy det billigste regnskabsprogram. Billy koster kr. 195,-/md. Hvor Dinero koster kr. 197,-/md. Altså 2 kroner i forskel.

Go to Top