Gratis regnskabsprogram til små virksomheder og iværksættere

Der findes mange regnskabsprogrammer men ikke alle er lige gode og heller ikke alle er gratis. Her får du de bedste gratis regnskabsprogrammer til dig som er iværksætter eller driver en mindre virksomhed.

Få oversigt over de bedste gratis regnskabsprogrammer til dig som er iværksætter og driver selvstændig virksomhed

Introduktion…

I denne artikel bringer vi dig 2 gode og gratis regnskabsprogrammer til små virksomheder, hvad end du er en nystartet iværksætter med en lille enkeltmandsvirksomhed eller i er flere sammen om et interessentskab eller anpartsselskab, så passer disse regnskabsprogrammer til dig og jer. Jeg har endvidere fundet ét regnskabsprogram som har en 14-dags gratis prøveperiode og ét som kun kommer i betalt version.

Dinero er det bedste gratis regnskabsprogram for dig som driver en mindre eller mellemstor virksomhed i danmark

Hvilket gratis regnskabsprogram er det bedste for iværksættere?

Mange tror at et gratis regnskabsprogram er et dårlig eller begrænset system, men det er det ikke.

Alle regnskabsprogrammer som kommer i en gratis og betalt udgave, er 100% funktionelle uden at du skal betale en krone. Det betyder at du få et komplet regnskabsprogram helt gratis uden at skulle betale en krone, bedre bliver det ikke.

Så hvis du er på jagt efter et regnskabsprogram for første gang eller du måske overvejer at skifte til en andet, så kan det være at du skulle prøve et gratis regnskabsprogram.

Hvilket regnskabsprogram bruger jeg selv?

Jeg har drevet en mindre enkeltmandsvirksomhed og været iværksætter i mange år og jeg bruger selvfølgelig iværksætternes regnskabsprogram:

Jeg bruger Dinero fordi det er enkelt og let regnskab som enhver kan finde ud af. Samtidig med at de har en fremragende support og har været yderst behjælpelige når jeg har haft spørgsmål omkring mit regnskab.

Oversigt over alle gratis regnskabsprogrammer

Der findes mange forskellige regnskabsprogrammer som er gratis, grunden til de kan leve selvom de er gratis er fordi de ofte også kommer i en betalt version som ofte kaldes “Pro” eller” Premium”. Mange brugere af regnskabsprogrammer er ofte meget tilfredse med deres regnskabsprogram og vælger derfor at betale for deres regnskabsprogram og få del i alle de fordele der medfølger samt besparelser på udvidelsespakker som årsrapport og skatteopgørelse.

Jeg har sammensat en liste over de gratis regnskabsprogrammer som passer til iværksættere og mindre virksomheder. Jeg har også skrevet en lidt dybere introduktion til de forskellige regnskabsprogrammer til iværksættere, så du kan vælge det regnskabsprogram der passer bedst til dig.

Oversigt over gratis regnskabsprogrammer:

Fælles for alle regnskabsprogrammer er at de er idélle for dig som er iværksætter og de er alle gratis, næsten.

Web-regnskab er som det eneste regnskabsprogram til iværksættere ikke gratis, men de tilbyder en 14-dags prøveperiode gratis til alle nye brugere, så du kan teste om regnskabsprogrammet passer til dig.

Alle regnskabsprogrammer har også en del fælles funktioner som jeg mener ethvert regnskabsprogram for iværksætter burde have. De skal eksempelvis have mulighed for:

 • Enkel integrationsmulighed
 • Ekstern tilgang for revisor
 • Oprettelse af faktura
 • Regnskab på mobilen
 • Simpel bogføring
 • Support

Og mange mange flere. De 3 regnskabsprogrammer lever alle op til de krav en mindre virksomhed som en ny selvstændig iværksætter måtte have og jeg anbefaler derfor alle 3 til dig som er iværksætter.

1. Dinero regnskabsprogram

Dinero regnskabsprogram er et gratis regnskabsprogram som er skræddersyet til små- og mellemstore virksomhed i Danmark.

Priser på Dinero rengksabsprogram:
Dinero kommer i både en gratis og betalende version.

 • Dinero Starter
 • Dinero Pro

Dinero skriver selv:

Dinero er udviklet til iværksættere og selvstændige. Dinero er til dig, der hellere vil bruge tid på din virksomheds kerneprodukt end på at lave regnskab. Vi arbejder hver eneste dag for at gøre dit regnskabsliv nemmere.

Spar penge på dit Dinero Pro abonnement:
Betaler du for dit Dinero Pro abonnement årligt istedet for månedligt kan du spare penge. Prisen for Dinero Pro koster kr. 197,- md. hvis du betaler månedligt, betaler du årligt ligger prisen på Dinero Pro kr. 165,- md. hvilket er en besparelse på kr. 32,- md. eller kr. 384,- om året.

Skift dit regnskabsprogram til Dinero:
Når du skifter regnskabsprogram til Dinero og har forudbetalt for et andet regnskabsprogram hvor du eksempelvis har 7 måneder tilbagestående på dette abonnement, tilbyder Dinero at give dig de 7 måneders betalt abonnement hos dem, samtidigt med at de flytter dit regnskab gratis.

Benytter du dig af Billy regnskabsprogram og ønsker at flytte dit regnskab til Dinero får du dit betalte abonnement gange 2 hos Dinero. Dette er et fantastisk tilbud for dig som er træt af Billy og ønsker at prøve Dinero.

Fun facts:
Dinero regnskabsprogram har mere end 222.000 tilmeldte virksomheder som har sendt over 7.7 mio. sendte fakturaer med deres regnskabsprogram.

2. Billy regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram minder meget om Dinero regnskabsprogram

 • Fakturering
 • Regninger
 • Moms

Dette er efter min mening de tre væsentligste elementer i et regnskab og

For dem der ikke har det store kendskab til regnskabsprogrammer og det at føre regnskabskab, kan man igennem Billy

Priser på Billy rengksabsprogram:
Billy kommer i både en gratis og betalende version.

 • Billy Basic
 • Billy Premium (prøv gratis i 30 dage)

Billy skriver selv:

Billy er et nemt regnskabsprogram med gratis support hele ugen. Send fakturaer, bogfør regninger og afregn moms med få klik.

3. Web-regnskab

Web-regnskab er ikke et gratis regnskabsprogram, men de har en gratis prøveperiode på 14 dage, hvor de hjælper dig i gang med deres regnskabsprogram.

Priser på Web-regnskab:
Web-regnskab er som sagt ikke gratis, men de tilbyder dog en 14-dags prøveperiode, så du kan teste deres regnskabsprogram. Herefter er prisen kr. 49,- om måneden.

 • Gratis prøveperiode i 14 dage
 • Komplet regnskabsprogram: kr. 49,- /md.

Web-regnskab skriver selv:

Web-Regnskab er både for virksomheden og revisoren. Uanset hvilken revisor du benytter kan der let gives adgang helt gratis.

Har din revisor mange Web-Regnskab kunder kan der oprettes en speciel revisor adgang der gør det let for revisoren at arbejde med og skifte imellem forskellige kunder.

WEB-REGNSKAB.DK

Hvad er et regnskabsprogram?

Et regnskabsprogram er et stykke software som kan være skræddersyet til bogføring af virksomheders ind- og udgifter samt sammenlægning af nøgletal der skal angives, som eksempelvis moms og beskatning. De fleste regnskabsprogrammer fungerer som online regnskabsprogrammer hvor dit regnskabsprogram er tilgængelig på en hjemmeside og i nogle tilfælde en mobil applikation.

Du vil støde på regnskabsprogrammer som er opsat i tre forskellige priskategorier som er:

 • Gratis – med mulighed for opgradering til premium.
 • Betalte – nogle kommer med en prøveperiode på 14-30 dage

Det bedste er selvfølgelig et gratis regnskabsprogram når man er iværksætter. Hvad der er sparet, er der tjent. Meeeen det kommer sædvanligvis også med sin pris. De fleste har tilføjelser eller premiumudgaver som gør det enklere, bedre og hurtigere at bogføre, indberette og meget mere. Men alle gratis regnskabsprogrammer har de nødvendige funktioner i deres gratis-udgave til at udføre et komplet regnskab over sin virksomhed, du får bare ikke den ekstra hjælp, så at sige.

Hvilket regnskabsprogram bruger jeg selv?

Hvor er jeg glad for at du spørger. Jeg har altid og vil nok altid (så længe jeg selv laver mit regnskab) – bruge Dinero regnskabsprogram fordi det er enkelt og let. Det er bygget af iværksættere, for iværksættere og er efter min mening det bedste regnskabsprogram til nye iværksættere.

Men det er dog smag og behag og jeg har tidligere prøvet kræfter med Billy regnskabsprogram også, men det endte med Dinero og jeg er ikke gået tilbage siden. Det betyder dog ikke at Billy eller nogen af de andre er dårligere eller på anden vis ikke anbefales, fordi alle regnskabsprogrammerne i artiklen her, er faktisk fremragende.

Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?

Det er et rigtigt godt spørgsmål. Det afhænger blandt andet af dine krav og hvad dit regnskabsprogram skal kunne. Du skal tage højde for ting som:

 • Integrationsmuligheder
 • Priser
 • Brugervenlighed

Alle disse faktorer og meget mere er afgørende for hvilket regnskabsprogram du skal vælge. Hvis du er en nystartet iværksætter eller en mindre virksomhed, så er regnskabsprogrammerne i denne artikel et rigtigt godt bud.

Hvilket regnskabsprogram er bedst?

Det bedste regnskabsprogram er op til den enkelte at bedømme. Det er både en smag og behag sag som også afhænger af hvilken størrelse og krav din virksomhed har. Et regnskabsprogram udviklet til små- og mellemstore virksomheder ville ikke kunne konkurrere med større regnskabsprogrammer som er bygget til større virksomheder, da kravene er noget helt andet. Mit bedste bud på hvilket regnskabsprogram der er bedst for iværksættere er helt klart Dinero fordi det er super enkelt.

Hvad koster et regnskabsprogram?

Et regnskabsprogram behøves ikke at koste noget. Der findes flere forskellige regnskabsprogrammer som er gratis og derfor ikke koster noget. De fleste gratis regnskabsprogrammer tilbyder dog en premium udgave af regnskabsprogrammet som åbner op for nogle flere muligheder, som eksempelvis nemmere indberetning, automatisk moms og hjælp til bogføring. Et gratis regnskabsprogram kunne være:

Begge regnskabsprogrammer kan bruges gratis og kan os begge to opgraderes for at gøre dit regnskabsliv enklere.