+10 gode råd til dig som ønsker at blive iværksætter

Det er ikke let at blive iværksætter eller være det for den sags skyld, iværksætteri er på mange måder et spil om livet og mange iværksættere satser store eller hele deres økonomiske opsparing og sikkerhed for at udleve deres drømme som iværksætter.

Uanset hvad din drøm er indenfor iværksætteri, så kan det lade sig gøre. Alt andet må du aldrig lade nogle forsøge at fortælle dig er mulig, i bund og grund er iværksætteri det samme som resten af livet, det er en kamp du kæmper hver eneste dag og hvis du har mødt udfodringer i livet, så er du også kommet igennem dem og det samme kan du når du starter som iværksætter, det handler bare om din indstilling samt en stærk nok viljestyrke til at gennemføre.

Tror du eksempelvis ikke på din iværksætteridé så vil din motivation og vilje hurtigt falde til jorden, da det oftest er ganske hårdt og langvarigt at slå igennem som iværksætter og med en ny virksomhed.

Spin, vind og find din lykkeprofil for 2021, så deltager du i konkurrencen om 10 x 11 lotterilodder.

Gratis hjælp til iværksætteri

Der findes mange steder, blogge og virksomheder som tilbyder gratis hjælp til iværksætteri og dig som skal begynde som iværksætter. Selv hos den danske stat kan du få gratis kurser når du skal starte din egen virksomhed. Alt i alt er danmark og de muligheder man har med internettet en særdeles god hjælp til dig som skal begynde som iværksætter.

Jeg anbefaler på det kraftigste at du undersøger markedet, din iværksætter idé og ikke mindst hvad det kræver af dig inden du etablerer og jagter din iværksætter drøm. Samtidig så er jeg også typen der siger “KØR PÅ” og “KOM I GANG” – Der er ingen grund til at vente, men det er dumt at lave alle de begynderfejl som alle andre har begået og skrevet om, dette er en tids- og pengerøver som du let kan undgå ved at læse lidt inden du hopper ud som iværksætter.

Jeg har skrevet denne guide og artikel til dig som går med en iværksætter i maven og mangler lidt gode råd og vejledninger til hvordan du kommer i gang samt hvad du skal gøre og ikke gøre som ny iværksætter.

Bliv iværksætter guide

+10 råd til dig som drømmer om at blive iværksætter

Er du fast besluttet på at blive iværksætter og komme i gang, så er du landet det helt rette sted. Jeg har sammensat +10 gode og gratis råd til dig som drømmer om at blive iværksætter og absolut bare gerne vil i gang.

Hvis du følger de 10 gode råd, så kan du kickstarte din iværksætter drøm og komme hurtigere, billigere og enklere i gang som iværksættere.

1. Billigselskab.dk – Hjælp til opstart af virksomhed

Hos Billigselskab.dk kan du få hjælp til etablering af dit nye selskab hvis du ikke allerede har stiftet det på virk.cvr.dk.

Billigselskab.dk kan hjælpe dig i opstarten af virksomhed med etablering og registering af din virksomhed, uanset hvilken virksomhedsform du ønsker at stifte.

Du kan derfor få hjælp med etablering af:

  • Anpartsselskab
  • Enkeltmandsvirksomheds
  • Holdingselskab
  • Holding og drift ApS

Du kan også læse mere om de forskellige virksomhedformer og hvilke krav der stilles for etablering af disse.

Gå til billigselskab.dk

2. Dinero.dk – Registrer din virksomheds regnskab

Noget af dem som bider de fleste nye iværksættere i røven er det faktum at de ikke har styr på regnskabet, dette er særdeles dumt, fordi regnskab er faktisk ikke så svært når du først kommer i gang.

Hos Dinero regnskabsprogram kan du lave dit regnskab 100% gratis. Regnskabsprogrammet er lavet af iværksættere for iværksættere, hvilket betyder at systemet er opbygget på en så simpel måde at enhver kan finde ud af at føre regnskab, sende fakturerer og bogføre udgifter.

I tillæg til dette kan du tilkøbe årsregnskab og selvangivelse så du slipper for dette når du skal indberette til skat.dk, dette kan være en livredder for de af os som ikke har regnskab på rygradden.

Gå til dinero.dk

3. Synlighed – Hjemmeside, sociale medier og alt det andet

Når du er sprunget ud som iværskætter og du har etableret din virksomhed, så handler det om at få kunder i butikken. Den enkleste måde at skaffe nye kunder på er ved at synliggøre sin virksomhed.

Dette kan gøres på mange forskellige måder, nogle af de enkleste er selvfølgelig at oprette en virksomhedsprofil på sociale medier, dog vil jeg anbefale at du holder dig til de mest relevante.

Har du eksempelvis en business-to-business virksomhed (B2B), så er der ofte ingen grund til at oprette en profil på Instagram, da dette medier målretter sig primært til private og ikke virksomheder. Mange iværksættere begår denne simple fejl, at de opretter profiler på alle de forskellige sociale medier som findes, for at synliggøre sig selv mest muligt, problemet er bare målgruppen ikke er tilstede på alle medier og du skal derfor finde de medier som passer dig bedst.

En anden måde at synliggøre sin nye virksomhed på som iværksætter er ved at etablere en hjemmeside, du kan lave din egen hjemmeside eller få et webburea til at lave en for dig. Skal du sælge fysiske produkter, er det en god idé at starte med at få udviklet en webshop så du kan sælge din produkter og tiltrække kunder fra flere forskellige medier og ind på din hjemmeside og webshop.

Det kan være en god idé at registrer dit domæne, dette kan du gøre hos Simply.com, her kan du også tilkøbe webhotel og begynde at bygge din egen hjemmeside i de mest kendte CMS’er som WordPress, Joomla og Magneto.

Gå til Simply.com

Bliv iværksætter med Dansk Iværksætter Forening (D-I-F)

Dansk Iværksætter Forening er den officielle forening for iværksættere i Danmark som går under forkortelsen D-I-F.

Dansk Iværksætter Forening eller DIF er en non-profit brancheorganisation, etableret tilbage i 1985 og står for at skaffe bedre vilkår for danske iværksætter og har siden deres opstart hjulpet iværksættermiljøet på mange forskellige måder.

Hos DIF kan du finde spændende artikler, guides og nyheder indenfor iværksætter og samtidig høre historier fra andre som har blevet iværksættere samt hvordan og hvorfor de gjorde det.

Amino – Danmarks største iværksætter forum

Hvis du ikke allerede har hørt om, så kommer du helt sikkert til det når du kaster dig ud som iværksætter.

Amino er et efterhånden gammelt men forsat relevant og aktivt iværksætter forum. Selvom forums ikke benyttes i samme grad som før Facebook og andre sociale medier blev etableret, så er aktivitetsniveau på det populære iværksætter forum Amino forsat højt.

Jeg er selv inde på Amino en gang om ugen for at læse op på de seneste indlæg, læse nyheder og historier fra andre iværksættere, dette kan være særdeles inspirationsgivende og i ny og næ kan man falde over et god råd der kan spare en penge- og/eller tid som man ellers ville have spildt.

Det kan derfor være en god idé at besøge iværksætter forummet Amino og oprette en bruger derinde, det er 100% gratis og uforpligtende.

Ofte stillede spørgsmål

[fusion_faq filters=”no” featured_image=”” cats_slug=”ivaerksaetter” exclude_cats=”” orderby=”date” order=”DESC” type=”” boxed_mode=”” border_size=”” border_color=”” background_color=”” hover_color=”” divider_line=”” title_font_size=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_boxed_mode=”” icon_box_color=”” icon_alignment=”” toggle_hover_accent_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Kilder

Denne artikel er skrevet med hjælp fra nedenstående hjemmesider og kilder.