Gratis regnskabsprogram iværksætter

Det bedste regskabsprogram til iværksættere

Danmark er et land fyldt med iværksættere og vi bliver flere og flere, dette er en særdeles positiv ting og noget vi kan være godt stolte af. Men iværksætter-livet er brutalt, specielt i Danmark med de høje skattetryk og mange udfordringer man kan møde på vejen, derfor er det vigtigt at spare der hvor spare kan og ikke mindst få styr på sin virksomhed inden man er gået i gang og her kommer regnskab ind i billedet.

Skal du drive din egen virksomhed eller har du allerede oprettet din virksomhed og modtaget dit CVR, ja så er det på høje tid at få fat i et regnskabsprogram så du kan bogføre dine udgifter og ikke mindst få sendt nogle fakturarer så du kan begynde at tjene penge, dette kan du gøre med et simpelt regnskabsprogram online og det bedste af det hele er, det behøver ikke at koste dig en krone.

Hos Dinero kan du få 100% gratis regnskabsprogram til iværksættere, selvstændige og andre som behøver et professionelt, simpelt og ikke mindst gratis regnskabsprogram.

Indholdsfortegnelse

Hvad er et regnskabsprogram?

Et regnskabsprogram er et komplet system som oftest er online-baseret og har til formål at hjælpe dig med at føre regnskab for en virksomhed, forening eller lignende.

I et regnskabsprogram kan du bogføre dine udgifter, oprette og sende fakturarer og ikke mindst finde de nødvendige skatte- og momstal som du skal indberette og betale når fristen er for dette.

Nemt og billigt regnskabsprogram

Som iværksætter og ny selvstændig er ikke penge noget som hænger på træerne, dette er en realitet de fleste hurtig imødeser når de begynder deres egen virksomhed og står helt alene med ansvaret for økonomien og regnskab for en virksomhed og derfor kan det være smart at spare penge på regnskab ved at bogføre og fakturere selv og samtidig benytte sig af et billigt og simpelt regnskabsprogram, eller endnu bedre, et gratis regnskabsprogram.

Dinero regnskabsprogram

Dinero er dét danske regnskabsprogram du skal bruge, hvis du er en dansk iværksætter og mangler et komplet og simpelt regnskabsprogram til din nye eller kommende virksomhed.

Dinero er et regnskabsprogram skabt af iværksættere for iværskættere i Danmark og har længe været nummer 1 på hitlisten over regnskabsprogrammer hvilket er fuldt forståeligt for os som har prøvet det.

Regnskabsprogrammet som er udviklet af den danske serie-iværksætter Martin Thorborg er én af de simpleste regnskabsprogrammer at bruge med de mest omfattende og avancerede funktioner som gør store dele af dit regnskabs-arbejde for dig.

Og noget af det bedste af det hele er, at Dinero regnskabsprogram er 100% gratis og dette har det altid været og vil mest sandsynlig forblive. Fordelene ved Dinero slutter dog ikke her. Med Dinero får du regnskab på mobilen, med deres egen App til Iphone og Android samt et højt niveau af kundeservice.

Dinero.dk

Andre gratis regnskabsprogrammer til iværksættere

Der findes mange forskellige regnskabsprogrammer som er gratis, grunden til de kan leve selvom de er gratis er fordi de ofte også kommer i en betalt version som ofte kaldes “Pro” eller” Premium”. Mange brugere af regnskabsprogrammer er ofte meget tilfredse med deres regnskabsprogram og vælger derfor at betale for deres regnskabsprogram og få del i alle de fordele der medfølger samt besparelser på udvidelsespakker som årsrapport og skatteopgørelse.

Jeg har sammensat en liste over de gratis regnskabsprogrammer som passer til iværksættere og mindre virksomheder. Jeg har også skrevet en lidt dybere introduktion til de forskellige regnskabsprogrammer til iværksættere, så du kan vælge det regnskabsprogram der passer bedst til dig.

Oversigt over gratis regnskabsprogrammer:

Fælles for alle regnskabsprogrammer er at de er idélle for dig som er iværksætter og de er alle gratis, næsten.

Web-regnskab er som det eneste regnskabsprogram til iværksættere ikke gratis, men de tilbyder en 14-dags prøveperiode gratis til alle nye brugere, så du kan teste om regnskabsprogrammet passer til dig.

Alle regnskabsprogrammer har også en del fælles funktioner som jeg mener ethvert regnskabsprogram for iværksætter burde have. De skal eksempelvis have mulighed for:

  • Enkel integrationsmulighed
  • Ekstern tilgang for revisor
  • Oprettelse af faktura
  • Regnskab på mobilen
  • Simpel bogføring
  • Support

Og mange mange flere. De 3 regnskabsprogrammer lever alle op til de krav en mindre virksomhed som en ny selvstændig iværksætter måtte have og jeg anbefaler derfor alle 3 til dig som er iværksætter.

Billy

Billy eller Billy’s billing er også et dansk regnskabsprogram som er udviklet af iværksættere for iværksættere, regnskabsprogrammet er 100% gratis og findes også i en betalt (premium) version hvor du kan få tilgang til endnu flere funktioner og værktøjer som kan hjælpe dig som iværksætter med regnskabet.

Billy.dk

Bedste online regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomhed

Mange tror at et gratis regnskabsprogram er et dårlig eller begrænset system, men det er det ikke.

Alle regnskabsprogrammer som kommer i en gratis og betalt udgave, er 100% funktionelle uden at du skal betale en krone. Det betyder at du få et komplet regnskabsprogram helt gratis uden at skulle betale en krone, bedre bliver det ikke.

Så hvis du er på jagt efter et regnskabsprogram for første gang eller du måske overvejer at skifte til en andet, så kan det være at du skulle prøve et gratis regnskabsprogram.

Hvilket regnskabsprogram bruger jeg selv?

Jeg har drevet en mindre enkeltmandsvirksomhed og været iværksætter i mange år og jeg bruger selvfølgelig iværksætternes regnskabsprogram:

Jeg bruger Dinero fordi det er enkelt og let regnskab som enhver kan finde ud af. Samtidig med at de har en fremragende support og har været yderst behjælpelige når jeg har haft spørgsmål omkring mit regnskab.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?

Hvilket regnskabsprogram du skal vælge kan ikke jeg fortælle dig, men jeg kan anbefale dig det regnskabsprogram jeg har mest og bedst erfaring med, nemlig Dinero regnskabsprogram.

Kilder

Denne artikel er skrevet af Steffen Fonvig i samarbejde med nedenstående kilder. Artiklen kan indeholde sponsoreret indhold og affiliate links.

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg udgiver nye indlæg

Følg mig her

Følg mig på Instagram

Få gode råd om iværksætteri, økonomi og penge

Følg mig her