Julekalender skrabe

Årets vildeste og bedste julekalender konkurrence

Hver år falder december måneden og tradition tro så har de fleste af os en jule- og skrabekalender hvor man kan vinde 100.000 kr. eller en million. Disse julekalendre er særdeles populære, hvilket er fuldt forståeligt, hvem ville ikke gerne vinde 100.000 eller 1.000.000 kroner.

Men det er ikke kun i butikkerne at du kan skrabe dig til fede præmier og kontanter, også på nettet kan du finde en masse spændende julekonkurrencer og skrabekalendre med attraktive præmier, fordelen her er, at disse er 100% gratis at deltage i og du slipper derfor at betale en 50’er som en traditionel skrabe-julekalender typisk koster.

Her på siden har jeg fundet den fedste skrabe julekalender som du kan deltage i og skrabe hver dag i december.

Kræftens Bekæmpelses’ Skrabejulekalender

Vind præmier for over 35.000 kr. i årets vildeste skrabejulekalender fra Kræftens Bekæmpelse.

Kræftens Bekæmpelse er aktuelle med en af danmarks vildeste og bedste julekalendre på nettet, her kan du skrabe dig til fede præmier hver dag. Præmiepuljen er på over 35.000 kr. og du kan blive en vinder hver eneste dag i hele december.

Tryk på billedet herunder for at gå til konkurrence-siden og skrabekalenderen fra Kræftens Bekæmpelse hvor du kan vinde præmier hver eneste dag i december.

Flere skrabe- og julekalendre og konkurrencer

Det er ikke kun Kræftens Bekæmpelse der har en vild og spændende skrabe-julekalender hvor du kan vinde heftige præmier. Herunder kan du finde en liste over andre fede julekalendere som du skrabe- og spille hver eneste dag i december og være med i lodtrækningen om attraktive præmier.

Vind præmier for 100000 kr.
Deltag i vores vildeAdventskalender!Du kan vinde præmier for 10.000 kr. i alt og vi kårer flere vindere
Arriva Adventskalender konkurrence

Jule- skrab og vind konkurrencer

Skrab og vind er en velkendt konkurrenceform og spilletype hvor du skrabe 3 ens eller et felt hvor der gemmer sig et bestemt symbol eller tal bag, hvorefter du ved om du har vundet en- eller flere præmier.

Også i juletiden er skrab og vind populært, du kan med andre ord skrabe dig til en bedre jul med fede præmier og kontanter.

Join to newsletter.

Curabitur ac leo nunc vestibulum.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Continue Reading

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Request a Quote

Aliquam dictum amet blandit efficitur.