Fundraising

HjemIværksætteriFundraising
Fundraising2020-11-17T18:03:25+01:00

Fundraising i Danmark

Crowdfunding, Crowdlending og andre funding-metoder

Det er ikke altid der er penge nok i kassen og man må derfor finde midler eller funding andre steder. Men det er dog ikke altid et banklån eller lignende er så fristende og det ej sikkert at dette er det bedste valg set fra et økonomisk standpunkt, så hvis du er på jagt efter alternativ funding, så er du landet det helt rette sted.

Uafhængig af din situation så har jeg fundet en række funding-metoder som du måske kan drage nytte af. På siden her har jeg skrevet lidt om de forskellige fundingsmetoder som blandt andet CrowdfundingFundraising og Crowdlending. Særligt sidstenævnte kan være en fordelagtig og lukrativ måde at anskaffe funding på til sin virksomhed udenom bankerne.

Kom i gang hos Kameo
Deltag og vind præmier i gratis konkurrencer

De forskellige funding-metoder

De meste populære “crowd”-funding metoder

Spin dig til chancen for at vinde 4.000 kr. kontant! Du bestemmer selv hvad du vil bruge dem på!

Hvad er crowdfunding?

  • Alt om crowdfunding

Vil du vide, hvad din bolig er værd i det nuværende rekordmarked, så bestil et gratis Salgstjek. Lige nu kan du vinde et Samsung 4K QLED 75” TV, hvis du bestiller inden den 27. september 2020. Vi kontakter dig efter din bestilling, og du skal naturligvis være ejer af boligen.

Hvad er crowdlending?

  • Alt om crowdlending

Vind et gavekort til Rema1000 på 5000 kr.

Hvad er fundraising?

  • Alt om fundraising

Hvilken Fundraising-metode er bedst?

Crowdfunding eller Crowdlending

Ser man på de tre forskellige funding-metoder så er der ikke én som er bedre end en anden, da de alle er beregnet for forskellige situationer og har til formål at hjælpe virksomheder på forskellige måder.

Crowdfunding er eksempelvis oplagt for dig som skal lancere et nyt produkt, service eller type virksomhed. Her kan forbrugere forhåndskøbe det som du tilbyder og du får dermed Funding på forkant af dine udgifter til produktion og andre udgifter du måtte have i startfasen af en ny virksomhed eller produkt-udvikling.

  • Læs mere om Crowdfunding

Crowdlending kan være idéelt for dig som har en veletableret virksomhed men står over økonomiske vanskeligheder eller måske det modsatte, du skal gabe større end din økonomi klare på nuværende tidspunkt, men på den lange bane vil et økonomisk-boost her og nu, skabe endnu mere velstand i din virksomhed.

  • Læs mere om Crowdlending

I Danmark er både crowdfunding og Lending blevet særdeles populære de senere år, også i Danmark har vi fået vores egne platforme som tilbyder Crowdfunding og Lending, så du enkelt og let kan samle penge ind til din virksomhed.

Fundraising eller indsamling af penge er også et alternativ for dig, særlig i disse Corona-tider har mange virksomheder og privatpersoner det økonomisk vanskeligt og her kan en pengeindsamling fra andre privatpersoner og virksomheder være et alternativ. Du kan starte din egen indsamling på Samlind hvis du har en godkendt indsamlingstilladelse fra Indsamlingsnævnet.

Ofte stillede spørgsmål

Invester i Crowdlending

Tjen penge med crowdlending

Crowdlending er ikke kun for dig som mangler midler og skal have gang i en fundraising-kampagne. Crowdlending henvender sig også til private investorer i alle størrelsesklasser. Med Crowdlending kan du låne dine penge ud til andre som står og mangler funding. Dette kan i nogle tilfælde være en mere sikker investeringsmetode fremfor andre.

Kom i gang hos Kameo

Fundraising & iværksætteri artikler

Læs mere om iværksætteri og fundraising

Go to Top