Boxer: VIND 2.988 kr.

Konkurrencer

FIND DE BEDSTE GRATIS KONKURRENCER LIGE HER

Du er her :Hjem»Konkurrencer
Konkurrencer2021-02-22T17:34:00+00:00

Gratis konkurrencer online 2021

Gratis konkurrencer 2021

Her på siden kan du finde aktuelle konkurrencer på nettet som du kan deltage i helt gratis og dermed være med i lodtrækningen om populære og attraktive præmier som blandt andet gavekort, smarttelefoner og andre fede præmier.

Der findes mange forskellige typer konkurrencer og blandt de mest populære finder du:

Hvis du er en konkurrencejæger som jeg, så er dette stedet at finde de bedste gratis konkurrencer online, jeg opdaterer siden ugenligt og vil hele tiden hjælpe dig med at finde de bedste konkurrencer.

Deltagelse er 100% gratis og du skal blot vælge den eller de konkurrencer du ønsker at deltage i og udfylde de angivne felter beskrevet på konkurrencesiden, så er du med i lodtrækningen. Konkurrencerne udbydes af anerkendte og store brands og virksomheder som Telmore, Boxer og EDC for at nævne nogle få.

Månedens konkurrence

Skrab og vind dig til en alarm fra Verisure til en værdi af 28.743 kr. og få samtidig et godt tilbud fra Verisure når du deltager. Deltagelse er 100% gratis og konkurrencen slutter 30.06.2021.

DELTAG HER

Skrab, spil og vind i konkurrencer online

Skrab, spil og vind i konkurrencer online

Bestil et gratis Salgstjek og vind 10.000 kr. til byggemarked.
Lige nu giver Velkommen dig muligheden for at vinde et valgfrit Luksusgavekort på 7500 kr.
Sig ja tak til at blive ringet op af eesy, og deltag samtidigt i konkurrencen om et sæt AirPods.
Det er ganske enkelt at spille med. Du skal bare dreje på lykkehjulet. Lander du på vinderfeltet, så har du vundet. Vinder du ikke, så kontakter vi dig istedet med et godt tilbud.
Prøv gratis i 30 dage og vind 1.6kg Marabou Chokolade
Den helt nye SUV RAV4 Plug-in Hybrid har taget Danmark med storm. Den kraftfulde SUV er designet til at skille sig ud og bygget til at blive kørt.
Lige nu giver Hiper dig muligheden for at vinde et gavekort på 3000 kr. til POWER.

Hvad er en konkurrence?

En konkurrence er

Hvad er en konkurrence?2021-02-07T09:50:14+00:00

En konkurrence er en

Hvordan deltager man i en konkurrence?2021-01-29T17:28:53+00:00

For at deltage i en konkurrence

Vind fede præmier på nettet

Herunder kan du finde de mange aktuelle gratis konkurrencer på nettet som du kan deltage i og dermed være med i lodtrækningen om de vilde præmier som udloddes i konkurrencerne. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større chance har du for at vinde, så det er bare med at deltage. Husk at du samtidig tilmelder dig et attraktivt tilbud hos den respektive konkurrenceafholder.

Vind en alarm til en værdi af 28.743 kr.

Verisure er blandt verdens største og mest anerkendte alarmselskaber og de er lige nu aktuelle med en vanvittig konkurrence hvor præmien er et komplet alarmsystem til hjemmet til en værdi af 28.743 kroner.

Dette kan du vinde:

1 Verisure Portal, 1 skalsikring (op til 10 vibrationsdetektorer), 2 fotosensorer, 2 røgalarmer, 1 SmartPlug, Alarm app, Alarmskilte, Døgnovervågning og -udrykning.

Konkurrencen slutter 30.06.2021.

Sponsoreret af Verisure A/S

DELTAG I KONKURRENCEN

Vind 10.000 kr. til byggemarked

EDC er lige nu aktuelle med en konkurrence hvor du kan vinde 10.000 kroner i gavekort til et byggemarked.

For at deltage i konkurrencen om det attraktive gavekort på 10.000 kroner skal du bestille et salgstjek hos EDC, dette er helt gratis og uforpligtende.

Konkurrencen slutter 28.02.2021

Sponsoreret af EDC mæglerne

DELTAG I KONKURRENCEN

Vind 3 måltidskasser

Hvis du kan gætte de tre retter, som deres kunder i 2020 har kåret som deres favoritter, har du muligheden for at vinde 3 måltidskasser fra Aarstiderne – leveret lige til døren.

For gennemførsel af spillet er du garanteret et unikt tilbud (Det unikke tilbud betinges af, at du ikke har været abonnent hos Aarstiderne de sidste 3 måneder) og ét lod i lodtrækningen om 3 leveringer af en valgfri måltidskasse fra Aarstiderne. Max værdi 1.500 kr.

Vinderen vil blive direkte kontaktet indenfor 8 dage efter endt lodtrækning på mail. Vinderen har derefter 7 dage til at bekræfte. Hvis vinderen ikke svarer inden for en uge, forbeholdes retten til at finde en ny vinder.

Der trækkes en vinder hver måned, vinderen trækkes den sidste dag i hver måned.

Konkurrencen slutter 31.12.2022.

Sponsoreret af Aarstiderne A/S

DELTAG I KONKURRENCEN

Vind 3000 kr. til Rema 1000

Med eesy får du lynhurtig mobilnetværk til en knivskarp pris. Hos Eesy får du ingen binding, ingen gebyrer og ingen oprettelse. Det er eesy.

Og lige nu kan du vinde et gavekort på 3000 kroner til Rema 1000 ved at deltage i deres konkurrence og samtidig få et fantastisk tilbud fra Eesy.

Konkurrencen slutter 05.05.2021.

Sponsoreret af eesy

DELTAG I KONKURRENCEN

De forskellige typer konkurrencer

Gratis konkurrencer

læs mere

Skrab og vind

læs mere

Spil og vind

læs mere

Seneste artikler

Gå til bloggen

Deltag i konkurrencer og vind

Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større er chancen for at du vinder i én af dem.

Konkurrencebetingelser

Alle konkurrencer

Regler for konkurrencer på nettet og sociale medier

Det kan være en jungle at finde rundt i love og regler når man finder disse på nettet og benytter man sig af viden fra Retsinformation og lignende juridiske hjemmesider, så er reglerne beskrevet på en så kompliceret måde at de færreste kan faktisk forstå dem.

Men reglerne for konkurrencer er vigtige og du skal til enhver tid overholde disse hvis du har planer om at afholde en konkurrence af den ene eller anden form.

Regler for konkurrencer på nettet og sociale medier

Det kan være en jungle at finde rundt i love og regler når man finder disse på nettet og benytter man sig af viden fra Retsinformation og lignende juridiske hjemmesider, så er reglerne beskrevet på en så kompliceret måde at de færreste kan faktisk forstå dem.

Men reglerne for konkurrencer er vigtige og du skal til enhver tid overholde disse hvis du har planer om at afholde en konkurrence af den ene eller anden form.

De to typer konkurrencer

Der findes to typer konkurrencer som hver især har sine egne og fælles love og regler.

Inden du laver din egen konkurrence, skal du finde ud af hvilken type konkurrence du vil lave.

De to typer konkurrencer der findes:

  • Tilfældighedsprægede, hvor vinderen findes ved lodtrækning eller ved spil, som fx tombola, banko mm.
  • Præstationsprægede, hvor deltagerne skal yde en indsats, fx tegne en tegning, komme med ideer til slogans eller lignende.

Særlige regler for konkurrencer tilegnet børn og unge

Reklamer på internettet kan tage mange former, fx spil, småfilm, musik, konkurrencer, og det kan være svært for børn og unge at vurdere, præcis hvornår der er tale om en reklame.

Hvis din virksomhed skal afholde en konkurrence som er tilegnet børn og unge, det vil sige en konkurrence hvis målgruppe er sigtet efter denne aldersgruppe, så skal du være opmærksom på at der der er særlige regler som er skærpet ind for at beskytte børn og unge mode eventuelle markedsføringsknep som kan være svært for børn og unge at gennemskue.

Der skal eksempelvis tages højde for alder, særlig tydlig markering af reklame og der kan ikke benyttes vold eller alkohol i reklamen. Reglerne for markedsføring over for børn og unge kan findes hos Forbrugerombudsmanden.

Hvis du skal afholde en konkurrence der er målrettet børn og unge, er det en god idé at læse disse regler, så du undgår at din konkurrence bliver dømt ulovlig.

Konkurrencer på sociale medier, Facebook og Instagram

Sociale medier er et fantastisk sted at markedsføre sin virksomhed, men det kan være svært at få nye følgere og flere kunder til sin virksomhed hvis man ikke allerede har disse følgere.

Her kommer konkurrencer ind i billedet!

Med konkurrencer på de sociale medier kan du nå ud til et stort publikum og få dine konkurrence-opslag delt på kryds og tværs af de populære medier, uden den store mængde arbejde som du ellers skal lave hvis du skal lave annoncering.

Konkurrenceregler er vigtige

Selvom ordsproget siger at “regler er til for at blive brudt” – så er det vigtigt at man overholder konkurrenceregler som beskrevet. Det er endvidere en god idé selv at følge op hos Forbrugerombudsmanden samt markedsføringsloven i tilfælde af der skulle være nyopdateret vejledninger eller regler på konkurrencer.

Hvis du vælger at bruge en konkurrence som led i din markedsføring så er der en række ting du skal være opmærksom på.

  • Eventuelle aldersmæssige eller geografiske begrænsninger
  • Den enkelte præmies værdi
  • Gevinstchancen og hvor mange præmier, der indgår i konkurrencen
  • Udvælgelsesproceduren – dvs. hvordan vinderen eller vinderne bliver fundet
  • Hvornår vinderen trækkes
  • Hvor og hvornår vinderens navn bliver offentliggjort
  • Betingelser for levering, afhentning og forældelse af gevinster
Go to Top