Konkurrencer

HjemKonkurrencer
Konkurrencer2020-11-18T11:09:48+01:00

Gratis konkurrencer på nettet

Deltag og vind 100% gratis i dag

Er du også vild med konkurrencer på nettet? Spændingen ved at deltage i en konkurrence og vinde præmier online, helt gratis?

Jeg er selv stor fan af konkurrencer på nettet og har derfor valgt at samle alle gratis konkurrencer som enhver kan deltage i, uden at det skal koste noget.

Konkurrencerne er sponsoreret i samarbejde med forskellige virksomheder og det er op til den enkelte konkurrenceafholder at fastsætte konkurrencebetingelserne og vilkårene for deltagelse, men ens for alle er, at det er 100% gratis at deltage.

Der findes mange forskellige type konkurrencer, du kan finde skrab og vind samt spil og vind konkurrencer, samt konkurrencer hvor du blot skal udfylde dine kontaktsoplysninger eller tilmelde dig et nyhedsbrev for at være med i lodtrækningen om den pågældende præmie.

Siden her opdateret hyppigt, minimum én gang om ugen og er senest opdateret 15.11.2020 kl. 11:11.

Vind et gavekort (5000 kr.)
Vind præmier for 100000 kr.

De bedste online konkurrencer

De 3 bedste konkurrencer på nettet lige nu

Vind et gavekort

Vind et gavekort til POWER på 5000 kr

 • 100% gratis deltagelse.
  Konkurrencen udløber 22.12.2020

Vil du vide, hvad din bolig er værd i det nuværende rekordmarked, så bestil et gratis Salgstjek. Lige nu kan du vinde et Samsung 4K QLED 75” TV, hvis du bestiller inden den 27. september 2020. Vi kontakter dig efter din bestilling, og du skal naturligvis være ejer af boligen.

Vind en Iphone 11

 • 100% gratis deltagelse.
  Konkurrencen udløber 20.12.2020

Deltag og vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne

Vind 3 måltidskasser

 • 100% gratis deltagelse.
  Konkurrencen udløber 31.12.2020

Hvilke præmier kan man vinde?

Disse præmier kan du vinde

Der findes mange forskellige gratis konkurrencer på nettet og præmier kan være alt fra et TV, til en Iphone eller Ipad. Med andre ord, det er kun fantasien som sætter grænser for hvilke præmier der bliver udloddet i konkurrencer på nettet.

Nogle af de hyppigste præmier der udloddes i gratis konkurrencer er:

 • Gavekort
 • Iphone
 • Penge

Dette er blot 3 af mange forskellige præmier som udloddes i konkurrencer på nettet og der har før været konkurrencer hvor du kan vinde en bil eller et helt hus.

Følg med på siden for at finde de vildeste og bedste præmier du kan få chancen for at vinde online.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at deltage i en konkurrence?2020-09-07T18:37:11+01:00

Det er 100% gratis at deltage i alle konkurrencerne du finder på hjemmesiden her, det eneste du skal gøre for at deltage er at trykke videre ind på konkurrencesiden og udfylde de obligatoriske felter som beskrevet på konkurrencesiden og accepter konkurrencebetingelser som beskrevet på konkurrencesiden, så er du med i lodtrækningen om det pågældende præmie.

Hvordan deltager jeg i en konkurrence?2020-09-07T18:33:54+01:00

For at deltage i en konkurrence skal du blot følge mit link til konkurrencesiden og udfylde de obligatoriske felter, det kan være besvare ét eller flere spørgsmål eller indtaste dine kontaktoplysninger så konkurrenceafholder kan kontakte dig med ét godt tilbud, samtidig med du er med i lodtrækningen om den pågældende attraktive præmie.

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-09-07T18:32:29+01:00

Hvis du er den heldige vinder af én konkurrence, så vil du altid få direkte besked. Det er dog op til den enkelte konkurrenceafholder hvilke vilkår og annonceringsbetingelser der gælder. I de fleste konkurrencer på nettet vil vinderen få direkte besked på konkurrencens afslutningsdato, der er dog nogle konkurrencer hvor der går et lille stykke tid før vinderen trækkes og dermed får besked, men du vil altid få besked.

Bliv en vinder i dag

Få den fulde oversigt over konkurrencer på nettet

Julekalender konkurrence
Prøv 4 uger gratis og uforpligtende og vind 2000 kr. til Salling
Bestil et gratis salgstjek inden den 27. september 2020 og få chancen for at vinde et 75” Samsung TV til en værdi af 9.999 kr. .
Kan du placere alle brikker korrekt inden for 2 minutter i Boxers puslespil? Så deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde gratis Boxer Bredbånd i et helt år!
Vær med i konkurrencen om 20 gode flasker vin, når du melder dig ind som gratis medlem hos Winefamly.
Sig ja tak til at blive ringet op af eesy, og deltag samtidigt i konkurrencen om et sæt AirPods.

Få indblik i konkurrencer på nettet

Flere konkurrencer på nettet

Skrab- eller spil og vind konkurrencer

Konkurrencer på den sjove måde

Nogle konkurrencer kræver en lille indsats fra din side, blandt andet de populære spil og vind samt skrab og vind konkurrencer.

Der findes mange forskellige type konkurrencer og præmier du kan vinde og én af de mest populære typer konkurrencer er skrab og vind konkurrencerne.

De fleste af os har købt ét eller flere skrabelodder igennem livet, i håbet om at vinde en lille eller stor præmie, uanset om du er en synder af dette eller ej, så er morskaben med skrab og vind, samt spil og vind konkurrencer, vanvittig morsom.

Derfor har jeg lavet en samling af konkurrencer hvor du enten skal skrabe eller spille for at deltage i konkurrencen og være med i lodtrækningen om én eller flere præmier.

Skrab og vind
Prøv 4 uger gratis og uforpligtende og vind 2000 kr. til Salling

Kristeligt Dagblad konkurrence: Vind 2000 kr. til Salling

Kristelig Fagblad er aktuelle med en konkurrence for dig som starter et uforpligtende abonnement på 4 uger, præmien du kan vinde er et gavekort på kr. 2000 til som kan bruges i butikkerne Føtex, Netto & Bilka.

For at deltage i konkurrencen acceptere at prøve Kristeligt Dagblad gratis og uforpligtende i 4 uger, hvilket inkludere:

 • Du får papiravisen leveret fredag og lørdag
 • Du kan læse artikler online hele ugen
 • Ingen binding og stopper automatisk

*Tilbuddet kræver budlevering og gælder kun for husstande i Danmark, der ikke har abonneret inden for de seneste 12 måneder og modtaget 4 uger gratis tidligere. Kristeligt Dagblad, Vimmelskaftet 47, 1161 København K. Beskyttelse af personoplysninger

Deltag i konkurrencen

Konkurrencen udløber aldrig.

Go to Top