Skrab og vind

HjemKonkurrencerSkrab og vind
Skrab og vind2021-01-05T07:47:49+01:00

Skrab og vind gratis 2021

SKRAB og vind 100% gratis i dag

Skrab og vind er blandt de mest populære konkurrencer på nettet og vi forstår godt hvorfor, det er de sjoveste.

Hvad er bedre end at skrabe 3 ens også vinde en fed præmie? Dette er næsten lige sjovt som de populære spil og vind konkurrencer du også finder hos Konkurrence Sentralen.

Hos Konkurrence Sentralen har vi fokus på konkurrencer og vi har fundet de bedste og sjoveste skrab og vind konkurrencer der findes på nettet og samlet dem ét sted, lige her.

Du kan vinde alt fra gavekort, biler eller en ny Iphone, mulighederne er uendelige, det er bare at scrolle nedover og finde den eller de skrabe konkurrencer som du ønsker at deltage i.

Held og lykke!

Spin, vind og find din lykkeprofil for 2021, så deltager du i konkurrencen om 10 x 11 lotterilodder.

SKRAB 3 ENS OG VIND KONKURRENCER

De 3 bedste konkurrencer på nettet lige nu

Spin, vind og find din lykkeprofil for 2021, så deltager du i konkurrencen om 10 x 11 lotterilodder.

VIND 1.000.000 KR. MED CANCER.DK

  • 100% gratis deltagelse.
    Konkurrencen udløber 14.02.2021

Bestil et gratis Salgstjek og vind 10.000 kr. til byggemarked.

Vind 10.000 kr. til byggemarked.

  • BETINGET deltagelse.
    Konkurrencen udløber 28.02.2021

Vind et gavekort

Vind et gavekort til Jysk på 5000 kr

  • 100% gratis deltagelse.
    Konkurrencen udløber 15.02.2021

Kræftens Bekæmpelse: Test dit held

OG VIND PRÆMIER FOR 1 MILLION KR.

Er du en Lucky Lars, en heldig kartoffel – eller hedder du Bingo til mellemnavn.
Spin, vind og find din lykkeprofil for 2021, så deltager du i konkurrencen om 10 x 11 lotterilodder.
Hvis du er rigtig heldig, kan du vinde 1. mio. kr. eller en af de 1000 andre kontante gevinster.

Deltagelse er gratis, og du kan deltage fra 04.01.2021 til og med 14.02.2021. Vinderne får direkte besked og offentliggøres desuden med fornavn og by på www.cancer.dk/vind senest 18.02.2021. Gevinsterne vil herefter blive afsendt med PostNord.

Kræftens Bekæmpelse Konkurrence

Alle konkurrencer lige nu

Få den fulde oversigt over konkurrencer på nettet

Du har nu mulighed for at være med i Telmores vinterskrab.
Spin, vind og find din lykkeprofil for 2021, så deltager du i konkurrencen om 10 x 11 lotterilodder.
Prøv 4 uger gratis og uforpligtende og vind 2000 kr. til Salling
Sig ja tak til at blive ringet op af eesy, og deltag samtidigt i konkurrencen om et sæt AirPods.
Bestil et gratis Salgstjek og vind 10.000 kr. til byggemarked.

FAQ

VÆRD AT VIDE OM KONKURRENCERNE

Om konkurrencer
Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser
Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance
Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at deltage i en konkurrence?2020-09-07T18:37:11+01:00

Det er 100% gratis at deltage i alle konkurrencerne du finder på hjemmesiden her, det eneste du skal gøre for at deltage er at trykke videre ind på konkurrencesiden og udfylde de obligatoriske felter som beskrevet på konkurrencesiden og accepter konkurrencebetingelser som beskrevet på konkurrencesiden, så er du med i lodtrækningen om det pågældende præmie.

Hvordan deltager jeg i en konkurrence?2020-09-07T18:33:54+01:00

For at deltage i en konkurrence skal du blot følge mit link til konkurrencesiden og udfylde de obligatoriske felter, det kan være besvare ét eller flere spørgsmål eller indtaste dine kontaktoplysninger så konkurrenceafholder kan kontakte dig med ét godt tilbud, samtidig med du er med i lodtrækningen om den pågældende attraktive præmie.

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-09-07T18:32:29+01:00

Hvis du er den heldige vinder af én konkurrence, så vil du altid få direkte besked. Det er dog op til den enkelte konkurrenceafholder hvilke vilkår og annonceringsbetingelser der gælder. I de fleste konkurrencer på nettet vil vinderen få direkte besked på konkurrencens afslutningsdato, der er dog nogle konkurrencer hvor der går et lille stykke tid før vinderen trækkes og dermed får besked, men du vil altid få besked.

Få indblik i konkurrencer på nettet

Flere konkurrencer på nettet

Mobilskrab – Skrab på mobilen og vind

Konkurrencer på den sjove måde

Er du på jagt efter konkurrencer hvor du kan vinde fede præmier ved blot at skrabe online? Så er du kommet til det helt rette sted. I samarbejde med vores partners tilbyder Easy Leif en lang række forskellige type konkurrencer, heriblandt skrab og vind konkurrencer.

Disse konkurrencer går ud på at du skal skrabe ét eller flere felter og afhængig af den pågældende konkurrence, er der forskellige måder at vinde på. Vi opdaterer dagligt hjemmesiden og ligger ud nye konkurrencer i samarbejde med vores partners.

Disse konkurrencer er derfor ikke sponsoreret af Easy Leif men i samarbejde med andre virksomheder. Det er 100% gratis at deltage i alle konkurrencerne, det eneste du skal gøre for at deltage er at acceptere de gældende konkurrencevilkår på de enkelte konkurrencer og ofte må du også opgive dine kontaktoplysninger, hvor ved at du vil blive kontaktet af dem som afvikler konkurrencen med et tilbud eller anden salgsmateriale.

Mobilskrab er konkurrencer og daglige spil hvor du kan vinde fede præmier i mange forskellige størrelser.

Det er enkelt og let at deltage i konkurrencerne på mobilen og du får direkte besked når du har vundet en præmie, deltager du i én af de kendte mobilskrabe spil som eksempelvis Circle K udbyder, kan det være at du må afhente præmien indenfor en vis tidsperiode, for at tilbudet gør sig gældende.

Hos Konkurrence Sentralen forsøger vi at finde alle aktuelle mobilskrab spil og konkurrencer som du kan deltage i, kender du til et mobilskrab som vi ikke har her på siden, må du gerne kontakte Sentralen og tippe os om dette, så vi kan indsætte det på siden her.

Go to Top