Spil og vind

HjemKonkurrencerSpil og vind
Spil og vind2020-12-23T08:33:33+01:00

Spil og vind gratis

Deltag og vind 100% gratis i dag

Der findes er utal af gratis konkurrencer og spil på nettet som du kan drage nytte af helt gratis. Spil hvor du kan vinde præmier af forskellige arter er blandt de mest populære konkurrencer og spil på nettet.

Du kan simpelthen spille dig, helt gratis, til eksklusive præmier som Iphones, kontanter og i nogle tilfælde en helt ny bil. Ja, præmierne er ikke at tage fejl af og hvorfor ikke deltage, nu hvor det er 100% gratis?

Her på siden kan du finde en række spil og vind konkurrencer og spil som du kan spille helt gratis og vinde en eller flere eksklusive præmier som er sponsoreret af mine samarbejdspartnere.

Deltag og vind præmier i gratis konkurrencer

De bedste spil og vind konkurrencer

De 3 bedste spil og vind konkurrencer lige nu

Vind et gavekort

Vind et gavekort til Jysk på 5000 kr

  • 100% gratis deltagelse.
    Konkurrencen udløber 15.02.2021

Bestil et gratis Salgstjek og vind 10.000 kr. til byggemarked.

Vind 10.000 kr. til byggemarked.

  • BETINGET deltagelse.
    Konkurrencen udløber 28.02.2021

Spin, vind og find din lykkeprofil for 2021, så deltager du i konkurrencen om 10 x 11 lotterilodder.

VIND 1.000.000 KR. MED CANCER.DK

  • 100% gratis deltagelse.
    Konkurrencen udløber 14.02.2021

Opdateret liste i hele 2021

Undgå at gå glip af noget

Om du lider af det velkendte sociale medie fænomen “FOMO” som oversat bliver til “fear of missing out” eller ikke, så kan du med ro i maven være sikker på at du finder én af landets mest opdaterede sider med spil og vind konkurrencer og gratis spil på nettet.

Jeg er nemlig selv en stor fan af disse konkurrencer og vil derfor lægge ud de seneste og bedste spil og vind konkurrencer lige her på hjemmesiden.

Du kan også slå dig løs i de populære skrab og vind konkurrencer hvor præmierne er lige så vilde som i de populære spil og vind konkurrencer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at deltage i en konkurrence?2020-09-07T18:37:11+01:00

Det er 100% gratis at deltage i alle konkurrencerne du finder på hjemmesiden her, det eneste du skal gøre for at deltage er at trykke videre ind på konkurrencesiden og udfylde de obligatoriske felter som beskrevet på konkurrencesiden og accepter konkurrencebetingelser som beskrevet på konkurrencesiden, så er du med i lodtrækningen om det pågældende præmie.

Hvordan deltager jeg i en konkurrence?2020-09-07T18:33:54+01:00

For at deltage i en konkurrence skal du blot følge mit link til konkurrencesiden og udfylde de obligatoriske felter, det kan være besvare ét eller flere spørgsmål eller indtaste dine kontaktoplysninger så konkurrenceafholder kan kontakte dig med ét godt tilbud, samtidig med du er med i lodtrækningen om den pågældende attraktive præmie.

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-09-07T18:32:29+01:00

Hvis du er den heldige vinder af én konkurrence, så vil du altid få direkte besked. Det er dog op til den enkelte konkurrenceafholder hvilke vilkår og annonceringsbetingelser der gælder. I de fleste konkurrencer på nettet vil vinderen få direkte besked på konkurrencens afslutningsdato, der er dog nogle konkurrencer hvor der går et lille stykke tid før vinderen trækkes og dermed får besked, men du vil altid få besked.

Alle konkurrencer lige nu

Få den fulde oversigt over konkurrencer på nettet

Du har nu mulighed for at være med i Telmores vinterskrab.
Spin, vind og find din lykkeprofil for 2021, så deltager du i konkurrencen om 10 x 11 lotterilodder.
Prøv 4 uger gratis og uforpligtende og vind 2000 kr. til Salling
Sig ja tak til at blive ringet op af eesy, og deltag samtidigt i konkurrencen om et sæt AirPods.
Bestil et gratis Salgstjek og vind 10.000 kr. til byggemarked.

Få indblik i konkurrencer på nettet

Flere konkurrencer på nettet

Spil og vind konkurrencer

Konkurrencer på den sjove måde

Nogle konkurrencer kræver en lille indsats fra din side, blandt andet de populære spil og vind samt skrab og vind konkurrencer.

Der findes mange forskellige type konkurrencer og præmier du kan vinde og én af de mest populære typer konkurrencer er skrab og vind konkurrencerne.

De fleste af os har købt ét eller flere skrabelodder igennem livet, i håbet om at vinde en lille eller stor præmie, uanset om du er en synder af dette eller ej, så er morskaben med skrab og vind, samt spil og vind konkurrencer, vanvittig morsom.

Derfor har jeg lavet en samling af konkurrencer hvor du enten skal skrabe eller spille for at deltage i konkurrencen og være med i lodtrækningen om én eller flere præmier.

Go to Top