Vind en Iphone

HjemKonkurrencerVind en Iphone
Vind en Iphone2020-11-25T06:44:05+01:00

Gratis konkurrencer på nettet

Deltag og vind 100% gratis i dag

Er du også vild med konkurrencer på nettet? Spændingen ved at deltage i en konkurrence og vinde præmier online, helt gratis?

Jeg er selv stor fan af konkurrencer på nettet og har derfor valgt at samle alle gratis konkurrencer som enhver kan deltage i, uden at det skal koste noget.

Siden her opdateret hyppigt, minimum én gang om ugen og er senest opdateret 07.09.2020 kl. 19:03.

Deltag og vind præmier i gratis konkurrencer

De bedste online konkurrencer

De 3 bedste konkurrencer på nettet lige nu

Vind en iPhone 11

EDC – Vind en Iphone 11

  • 100% gratis deltagelse.
    Konkurrencen udløber 20.12.2020

Hvilke præmier kan man vinde?

Disse præmier kan du vinde

Der findes mange forskellige gratis konkurrencer på nettet og præmier kan være alt fra et TV, til en Iphone eller Ipad. Med andre ord, det er kun fantasien som sætter grænser for hvilke præmier der bliver udloddet i konkurrencer på nettet.

Nogle af de hyppigste præmier der udloddes i gratis konkurrencer er:

  • Gavekort
  • Iphone
  • Penge

Dette er blot 3 af mange forskellige præmier som udloddes i konkurrencer på nettet og der har før været konkurrencer hvor du kan vinde en bil eller et helt hus.

Følg med på siden for at finde de vildeste og bedste præmier du kan få chancen for at vinde online.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at deltage i en konkurrence?2020-09-07T18:37:11+01:00

Det er 100% gratis at deltage i alle konkurrencerne du finder på hjemmesiden her, det eneste du skal gøre for at deltage er at trykke videre ind på konkurrencesiden og udfylde de obligatoriske felter som beskrevet på konkurrencesiden og accepter konkurrencebetingelser som beskrevet på konkurrencesiden, så er du med i lodtrækningen om det pågældende præmie.

Hvordan deltager jeg i en konkurrence?2020-09-07T18:33:54+01:00

For at deltage i en konkurrence skal du blot følge mit link til konkurrencesiden og udfylde de obligatoriske felter, det kan være besvare ét eller flere spørgsmål eller indtaste dine kontaktoplysninger så konkurrenceafholder kan kontakte dig med ét godt tilbud, samtidig med du er med i lodtrækningen om den pågældende attraktive præmie.

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-09-07T18:32:29+01:00

Hvis du er den heldige vinder af én konkurrence, så vil du altid få direkte besked. Det er dog op til den enkelte konkurrenceafholder hvilke vilkår og annonceringsbetingelser der gælder. I de fleste konkurrencer på nettet vil vinderen få direkte besked på konkurrencens afslutningsdato, der er dog nogle konkurrencer hvor der går et lille stykke tid før vinderen trækkes og dermed får besked, men du vil altid få besked.

Alle konkurrencer lige nu

Få den fulde oversigt over konkurrencer på nettet

Du har nu mulighed for at være med i Telmores vinterskrab.
Spin, vind og find din lykkeprofil for 2021, så deltager du i konkurrencen om 10 x 11 lotterilodder.
Prøv 4 uger gratis og uforpligtende og vind 2000 kr. til Salling
Sig ja tak til at blive ringet op af eesy, og deltag samtidigt i konkurrencen om et sæt AirPods.
Bestil et gratis Salgstjek og vind 10.000 kr. til byggemarked.

Få indblik i konkurrencer på nettet

Flere konkurrencer på nettet

Skrab- eller spil og vind konkurrencer

Konkurrencer på den sjove måde

Nogle konkurrencer kræver en lille indsats fra din side, blandt andet de populære spil og vind samt skrab og vind konkurrencer.

Der findes mange forskellige type konkurrencer og præmier du kan vinde og én af de mest populære typer konkurrencer er skrab og vind konkurrencerne.

De fleste af os har købt ét eller flere skrabelodder igennem livet, i håbet om at vinde en lille eller stor præmie, uanset om du er en synder af dette eller ej, så er morskaben med skrab og vind, samt spil og vind konkurrencer, vanvittig morsom.

Derfor har jeg lavet en samling af konkurrencer hvor du enten skal skrabe eller spille for at deltage i konkurrencen og være med i lodtrækningen om én eller flere præmier.

Skrab og vind
Go to Top