Boxer: VIND 2.988 kr.

Låne penge

Du er her :Hjem»Låneoversigten»Låne penge
Låne penge2021-01-28T15:06:57+00:00

Lån penge på den billigste og smarteste måde

Lån penge enkelt og let.

TOP 3 LÅN LIGE NU

Hvad kan jeg låne?

Hvad du kan låne af penge afhænger af en række parametre som blandt andet er din indtægt, din nuværende gæld, eventuel registrering i RKI som dårlig betaler og hvad du har at stille i sikkerhed.

Har du ikke noget at stille i sikkerhed, kan du som tommelfingerregel låne mindre end hvis du eksempelvis havde en bolig eller bil som du kunne stille sikkerhed. Det er derfor en fordel at have fast ejendom eller eje noget som kan stilles sikkerhed i for at opnå højest muligt lånebeløb.

Hvis du er registreret i RKI vil dette påvirke dine lånemuligheder, da mange långivere ikke tilbyder lån til personer som er registreret som dårlige betaler og dermed registreret i RKI.

Den enkleste måde at finde ud af hvad du kan låne er at indsende en ansøgning med

Hvor meget kan jeg låne?2021-01-28T14:42:15+00:00

Det afhænger meget af hvilket type lån du ønsker at optage samt hvor mange penge du tjener og eventuelt skylder, samt om du er registreret som dårlig betaler i RKI.

Hvis du skal låne til et hus og skal bruge et realkreditlån, så kan du som oftest låne mange flere penge end du kan hvis du skulle have et forbrugslån da der er sikkerhed i husets værdi.

Hvad koster det at låne?2021-01-28T14:38:32+00:00

Der er somregel to omkostninger forbundet med et lån, i nogle tilfælde flere men det er sjældent.

Du skal betale oprettelsesgebyr når lånet oprettes og betale de renter som står beskrevet i lånet.

Sammenligning af billige lån online

De forskellige typer lån

Lån penge

Her kan du finde forskellige typer lån til ethvert formål og finde svar på de mest almindelige spørgsmål du måtte have når du skal låne penge.

læs mere

Forbrugslån

Et forbrugslån kan være godt og i nogle tilfælde nødvendigt, få den fulde oversigt over forbrugslån på nettet i denne oversigt.

læs mere

Kviklån

Har du brug for penge her og nu, men kun i en kortsigtet periode så er et kviklån måske løsningen, læs mere om kviklån her.

læs mere

Artikler og guides til lån

Gå til bloggen

Lån 12.000 – 75.000 kroner

Hos Vivus kan du låne fra 12.000 kroner til 75.000 kroner

Lån op til 150000 kroner

a

Go to Top