Boxer: VIND 2.988 kr.
Du er her :Hjem»Indlæg»Lån»Hvordan får man et lån til en virksomhed?

Hvordan får man et lån til en virksomhed?

Udgivet 31/01/21

Virksomhedslån

Hvordan får man et lån til en virksomhed?

Om din virksomhed er i vækst og du har brug for et økonomisk boost i form af et lån eller det kniber lidt i disse coronatider og virksomheden har brug for et økonomisk indspark, så er et virksomhedslån oftest svaret og vejen ud, men de hænger ikke på træerne og det kan være svært at finde en långiver som tilbyder lån til virksomheder, specielt hvis økonomien ikke er den bedste.

Derfor har jeg sat mig for at finde metoder og steder hvor du som virksomhed kan låne penge, jeg har fundet 3 forskellige måder du kan finde lån til din virksomhed på, hvad end du er i plus eller minus, så er der sikkert én af de tre som fungerer for dig.

Crowdlending:

Hos Kameo kan du søge lån som virksomhed igennem lånebaseret crowdfunding også kaldet crowdlending og få flere til at støtte din virksomhed, hvor flere går sammen om et lån til din virksomhed.

Erhvervslån:

Et erhvervslån er som et almindeligt lån, men selvfølgelig til din virksomhed og ikke dig personligt og er dermed differienceret fra et forbrugslån. Et erhvervslån fra en anden privatejet virksomhed er én af de mest sandsynlige at få.

Banklån:

Banker er vanskelige at slåsse med når det kommer til lån da de er bundet af en række betingelser som gør det næsten umuligt for mange virksomheder at låne penge, men hvis du har en sund økonomi i virksomheden, så kan et banklån også være en mulighed.

Indholdsfortegnelse

Hvad er et virksomhedslån?

Et erhvervslån er et lån specielt beregnet til forretningsformål. Der er en række forskellige typer forretningslån, herunder banklån, crowdfunding, aktivbaseret finansiering, fakturafinansiering, mikrolån, forretningsforskud og cash flow-lån.

Sådan får du et lån til din virksomhed

Herunder kan du finde alternative og almindelige lånemetoder for virksomheder

  1. Crowdlending
  2. Erhvervslån
  3. Banklån

Metode 1: Lånebaseret crowdlending

Det er ikke sikkert du har hørt om det, men den lånebaserede crowdfunding-metode, crowdlending er faktisk en fantastisk måde at skaffe likviditet til sin virksomhed på.

Crowdfunding går ud på at flere mennesker går sammen om et fælles mål, dette

Der er også mange som benytter Kameo som investeringsplatform, da man som virksomhed og privatperson kan investere i crowdlending, som anses for at være en mere sikker investering.

Kameo

Metode 2: Erhvervslån

En anden måde du kan prøve hvis ikke crowdlending faldte i din smag eller passer til din situation, så kan du også vælge at søge et erhvervslån til din virksomhed. Dette er et lån på lige linje med et almindeligt lån, stort set. 

Forskellen er dog at det er til din virksomhed og ikke til dig selv, selvfølgelig. Et erhvervslån

Hos Letfinans Erhverv kan du låne op til 500.000 DKK til en rente

Fordelen med Letfinans er at du søger lån til virksomhed hos flere långivere ved at udfylde én ansøgning. Dette gør det mere sandsynligt at få et lån i første omgang og hvis du er heldig kan du modtage flere forskellige lånetilbud og dermed vælge det som passer dig bedst og som er mest lønsomt for din virksomhed.

Letfinans erhverv

Metode 3: Banklån

Et banklån er også en mulighed for dig som mangler finansering eller et lån til din virksomhed. Ulempen ved et banklån og bankfinansering er dog at processen er ganske lang og tung, specielt hvis du ikke er en “velkendt” eller veletableret virksomhed.

Bankerne er hurtige til at give afslag da de har mange regler og reglementer at følge, så hvis du slår ud på bare ét parameter hos dem, kan det give et afslag i din låneansøgning.

Det kan også tage meget langt tid at få et virksomhedslån igennem en bank og derfor vælger mange at søge et erhvervslån hos eksempelvis Letsfinans Erhverv, på lige linje med et almindeligt lån eller forsøger sig med lånebaseret crowdfunding hos Kameo, altså crowdlending.

Er du opsat på at prøve dig hos bankerne, så er processen som følger:

Hvad du skal være opmærksom på

?

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får man et virksomhedslån?2021-01-31T14:11:14+00:00

For at få et virksomhedslån må du søge

Konklusion

Your Content Goes Here

Kilder

  • Kilde

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg udgiver nye indlæg

Følg mig her

Følg mig på Instagram

Få gode råd om iværksætteri, økonomi og penge

Følg mig her
Go to Top