Opret din virksomhed på Google

Ønsker du at flere ser din virksomhed uden at du skal betale penge for det? Så opret en gratis virksomhedsfortegnelse på Google i dag.

få din virksomhed på google maps

Introduktion…

Google My Business er et gratis værktøj fra søgemaskinen Google hvor du enkelt og let kan få en gratis virksomhedsforetegnelse på google. På denne måde kan kunder og brugere af Google nemmere finde din virksomhed på Google.

Google My Business er en gratis tjeneste på søgemaskinen Google, hvor du som virksomheds- eller organisationsejer kan oprette en fortegnelse på Google.

Få din virksomhed på google maps med Google My Business

Den hurtigste måde at få sin virksomhed på google maps og samtidig få en gratis virksomhedsforetegnelse som fremgår ved forskellige anledninger i søgeresultatet på Google skal man oprette sin virksomhed på Google My Business.

Google My Business er et gratis værktøj til virksomheder og organisationer hvor du kan kontrollere jeres online tilstedeværelse på google og modtage anmeldelser, beskeder og meget mere. Værktøjet er 100% gratis at benytte og vil nok altid være det.

Du kan også følge mig på Instagram og Facebook, så du kan holde dig opdateret på mine seneste artikler og vejledninger som kan hjælpe dig med at tjene flere penge på nettet.

Hvad er Google My Business?

Google My Business er et gratis værktøj fra Google, der har til formål at hjælpe virksomheds- og hjemmesideejere med at øge deres synlighed i søgeresultaterne på Google på samme måde Google Search Conole og Analytics.

Modsat Google Search Conole og Analytics, som er datadrevne værktøjer der kan give dig data om din hjemmeside og dermed hjælpe dig med at påpege hvilke ændringer og forbedringer du burde gøre for at øge din hjemmesides trafik fra gooogle, så er Google My Business en hurtig måde at få mere plads på Google og samtidig få en flot og udvidet virksomhedsforetegnelse i højre side af søgeresultatet på Google på forskellige søgninger, primært dit virksomhedsnavn.

Med Google My Business kan du enkelt og let:

  • Administrer dine oplysninger
  • Interagere med kunderne
  • Forstå og udvid din tilstedeværelse

Værktøjet fra Google er intet mindre end fantastisk for virksomhedsejere også er det 100% gratis som mange andre værktøjer fra Google.

Hvorfor Google My Business?

Der er mange grunde til at vælge at registrerer sin virksomhed hos Google med My Business. Det giver blandt andet mulighed for at:

  • Administrer og ændre sine oplysninger på google
  • Tilføje billeder der omhandler sin virksomhed
  • Modtage og besvare anmeldser på google
  • Hjælpe kunder med at finde din virksomhed
  • Styrke SEO på sin hjemmeside
  • Skabe tillid og øge konverteringsraten

Har du en virksomhed med en fysisk lokation, altså et sted hvor dine kunder besøger dig, hvad end det er fordi du driver en café eller du har et kontor med mødelokaler hvor dine kunder kommer på besøg, så er Google My Business noget du have sat op.

Med Google My Business er din virksomheds tilstedeværelse væsentligt større på Google og du har muligheden for at administrer dine oplysninger og hjælpe din kunder med at finde din virksomhed på Google Maps så de ikke rejser forgæves.

Så hvad venter du på? – Gå ind og opret din gratis virksomhedsforetegnelse på Google My Business

Opret din gratis virksomhedsforetegnelse på google så din virksomhed kan blive set på Google helt gratis

Verify Google My Business

Før du kan tage din Google My Business konto i brug for din virksomhed skal der verificeres. Verificering af din virksomhedsforetegnelse foregår ved at Google i Norge sender dig et fysisk brev med en engangskode som du skal indtaste i dit brugerpanel på Google My Business, herefter vil du kunne udnytte alle de fede funktioner der medfølger Google My Business.

Det tager typisk 10-14 dage fra oprettelse af sin My Business konto, til at du vil modtage brevet fra Norge. Det er derfor vigtit at du sørger for at oplyse den korrekte adresse og holder hyppigt øje med postkassten, så du slipper for at vente 14 dage igen, på et nyt brev, hvis du skulle miste eller ikke modtage det første.

Join to newsletter.

Curabitur ac leo nunc vestibulum.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Continue Reading

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Request a Quote

Aliquam dictum amet blandit efficitur.