Boxer: VIND 2.988 kr.

Mobilabonnementer

FIND DET BILLIGSTE MOBILABONNEMENT

Du er her :Hjem»Mobilabonnementer
Mobilabonnementer2021-02-22T17:04:43+00:00

Spar penge på dit mobilabonnement

Mobilabonnementer er noget vi alle har og er én af de mange månedlige udgifter som er svære at gøre bugt med, medmindre man kan leve uden sin telefon, hvilket er vanskeligt for de fleste.

Men det er også noget du mest sandsynlig kan spare penge på. De mange forskellige mobilselskaber i Danmark konkurrenere om kunderne og du kan spare godt på at vælge det rette (og billigste) mobilabonnement og selskab.

Find det billigste abonnement

Hos Tjenestetorvet mobil kan du få tilbud på mobilabonnement 100% uforpligtende og gratis, det eneste du skal gøre er et gå til Tjenestetorvet og indtaste antal GB du ønsker i dit abonnement samt dine kontaktoplysninger, så får du automatisk gratis og uforpligtende tilbud på mobilabonnementer, herefter vælger du det bedste og billigste.

De forskellige mobilabonnementer

Hvad er et mobilabonnement?

Et mobilabonnement er

Hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?2021-02-05T13:18:32+00:00

Når man skal finde og vælge et mobilabonnement er det vigtigt at se på prisen og hvad de inkludere, mange vælger et abonnement med fri tale og fri data, altså ubegrænset brug af taletid og internet i deres abonnement, så de slipper at holde styr på hvor meget de taler og bruger af internet på telefonen.

Hvad koster et mobilabonnement?2021-02-05T13:16:57+00:00

Prisen på et mobilabonnement afhænger af dit forbrug eller dit forventede forbrug. De fleste vælger en pakke som inkludere “fri” eller “ubegrænset” forbrug af enten tale og/eller data, således de ikke får en ekstra regning eller bliver begrænset når dette er opbrugt. Priserne på et mobilabonnement i Danmark ligger mellem kr. 29,- til kr. 200,- afhængig af hvilket abonnement og behov du har.

Hvad er et mobilabonnement?2021-02-05T13:14:38+00:00

Et mobilabonnement er en kontrakt mellem dig og en teleudbyder eller et teleselskab som Telmore, CBB eller Yousee, hvor du betaler et månedligt aftalt beløb for at benytte deres service, altså sende SMS’er, ringe og benytte data (internet) på din mobil.

Sammenligning af priser og tilbud på mobilabonnement

De forskellige mobilselskaber

Fuld oversigt over teleselskaber og deres abonnementer

Jeg har samlet en liste over teleselskaber og deres abonnementer så du kan se hvad de har at tilbyde og til hvilke priser.

Hvad er forskellen på et mobilselskab og en mobiloperatør?2021-02-06T17:32:14+00:00

Et mobilselskab eller teleselskab er en virksomhed som tilbyder kommunikationsydelser til forbrugere og andre virksomheder mens en mobiloperatør er netværket som formidler kommunikationen. Et mobilselskab kan godt være mobiloperatør og et teleselskab samtidigt, dette er blandt andet 3 mobil, TDC, Telia og Telenor. Mobilselskaber som Greentel og CBB benytter sig af andres netværk fordi de ikke har deres eget og er derfor “kun” et mobil- eller teleselskab.

Hvordan skifter man mobilselskab?2021-02-06T15:30:48+00:00

At skifte mobilselskab er noget af de enkleste i verden, det eneste du skal gøre er at finde en ny udbyder, altså et andet teleselskab som du ønsker at benytte og tilmelde dig hos dem, så ordner de resten. Husk at læse de forskellige betingelser som gør sig gældende hos den enkelte operatør og teleselskab.

Hvilket mobilselskab har den bedste mobildækning?2021-02-06T14:39:00+00:00

I Danmark har vi tre mobile netværk som ejes af de 4 største mobilselskaber som er Telenor, 3, Telia og TDC. Mobildækning afhænger af hvor du er/bor og opholder dig, men i udgangspunktet så har Telia/Telenor det bedste mobilnetværk og dækningsgrad i Danmark.

Hvilket mobilselskab skal jeg vælge?2021-02-06T13:32:19+00:00

Det kan være svært at vælge et mobilselskab, udvalget af mobilabonnementer kan være overvælende og svært at finde rundt i, for ikke at nævne de mange forskellige mobilselskaber der er at vælge imellem. Jeg anbefaler at du vælger det mobilselskab som passer dig og dine behov, samt er prismæssigt hensigtsmæssigt i forhold til din økonomiske situation.

Hvad er et mobilselskab?2021-02-06T13:24:44+00:00

Et mobilselskab eller teleselskab er et en virksomhed som tilbyder telekommunikations-services, som vi kender det fra mobilabonnementer. Disse selskaber er et mellemled mellem dem som ejer de mange enheder som gør det muligt at ringe, skrive og bruge internettet på telefonen og forbrugeren, som er dig.

CBB

CBB er blandt Danmarks billigste teleselskaber og tilbyder mobilabonnement til attraktive priser og er samtidig en af de ældre og mere velkendte abonnementsleverandører som man kender.

CBB vandt “Loyalty Award: Det bedste mobilselskab” som er en pris der tildeles det selskab som har de mest tilfredse kunder, flest anbefalinger og de bedste kundeoplevelser.

De mest populære mobilabonnementer

Særtilbud på mobilabonnement hos CBB

Lige nu kan du få fri tale og fri data for kr. 89,-/md. frem til 30 april 2021, hvilket er halv pris af hvad dette abonnement normalvis koster, derefter skal du betale kr. 179,-/md. som er normalprisen. Du spare altså kr. 89,-/md. for hver måned du har dette mobilabonnement frem til 1 maj. Tilmelder du dig i dag, kan du altså spare op til kr. 267,- på dit mobilabonnement med fri tale og fri data.

cbb.dk

Oister

Oister

Hos Oister findes du også danmarks billigste abonnement på fri tale og fri data, dette får du for bare kr. 159,-/md. hvor du også får 15GB data i EU.

Særtilbud på mobilabonnement hos Oister

Oister.dk

eesy mobil

eesy mobil er et nyt dansk mobilselskab som vil gøre det enkelt og let med mobilabonnementer.

Hos Oister findes du også danmarks billigste abonnement på fri tale og fri data, dette får du for bare kr. 159,-/md. hvor du også får 15GB data i EU.

Særtilbud på mobilabonnement hos eesy

Når du bestiller et mobilabonnement hos eesy, får du første måned gratis. Vælger du deres fri tale og fri data-pakken kan du spare op til kr. 179,- hvilket er prisen på deres største abonnement.

eesy.dk

Telmore

Telmore.dk

3 mobil

3.dk

Mobilabonnementer med 5G netværk

Hvad er 5G netværk?

Du har tidligere hørt om 3G, 4G og nu er vi kommet til 5G, men hvad er 5G netværket og hvorfor er der så meget postyr rundt dette?

Disse betegnelser står for hastigheden af nettet som sendes ud til din mobil og

Hvad er 5G netværk?2021-02-05T13:20:03+00:00

5G er den næste generation af internet på mobiler og mobilt bredbånd.

Tjenestetorvet

Få tilsendt tilbud på billig mobiltelefoni og abonnement, så du finder den billigste pris på mobilabonnement med Tjenestorvet.

Tjenestetorvet.dk

Mobilabonnement med streaming

Få samlet dit mobilabonnement med streamingstjenester som Netflix, Viaplay og Spotify og spar samtidig flere penge på dit mobilabonnement og få færre udgifter til streamingstjenester.

Hvad er et mobilabonnement med streaming?

Mange mobilselskaber og abonnementsudbydere tilbyder streaming som en del af deres pakker når du køber mobilabonnement. Du kan med andre ord samle dit abonnement på streamingstjenester som Netflix, Viaplay og Spotify sammen med dit mobilabonnement og samtidig spare penge.

Dette er en smart og let måde at spare penge på og samtidig få færre poster i budgettet på udgifter, da du får én samlet regning, i stedet for at få én regning fra hver udbyder.

Det er dog ikke alle teleselskaber som tilbyder denne løsningen og derfor har jeg samlet en liste over de teleselskaber som tilbyder dette.

Kan man få mobilabonnement og streaming sammen?2021-02-05T13:21:51+00:00

Ja, der er flere forskellige mobilselskaber som tilbyder mobilabonnementer hvor du kan tilvælge streamingstjenester som Netflix, Viaplay og Spotify. Hos Yousee kan du også vælge deres egen musiktjeneste, Yousee musik når du køber mobilabonnement hos dem.

Telmore play

Telmore.dk

Yousee musik

Yousee.dk
Go to Top