window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-136786221-3');

Sådan kan du tjene penge på spørgerskemaer og betalte undersøgelser online

Hjem » Blog » Økonomi » Sådan kan du tjene penge på spørgerskemaer og betalte undersøgelser online

Ønsker du at arbejde hjemmefra og skabe dig en ekstra indkomst i hverdagen, men er i tvivl om du har kundskaberne til at kunne gøre dette, så har jeg en god nyhed til dig, for der findes faktisk rigtigt mange gode måder at tjene penge online på og i denne artikler bringer jeg dig én af de mange metoder du kan benytte som ikke kræver du har nogen erfaring, viden eller specielle kundskaber og metoden her er betalte undersøgelser og spørgeskemaer online.

Virksomheder er interesseret i at få svar på specifikke spørgsmål som de udformer i en undersøgelse eller et spørgeskema og ligger ud på nettet ved hjælp af et brugerpanel hvor du som almen dansker kan oprette dig og få tilgang til disse. Når du har besvaret en undersøgelse eller et spørgeskema vil du modtage en belønning eller indtjening i form af danske kroner, på denne simple måde kan du få en ekstra indkomst i hverdagen ved at sidde derhjemme i sofaen foran PC’en eller på mobilen.

betalte undersøgelser online

+3 steder du kan tjene penge på betalte undersøgelser online

Som så mange andre ting, så er der ikke bare ét sted hvor du kan få tilgang til de mange undersøgelser og spørgeskemaer, der findes faktisk rigtigt mange. Det er dog ikke alle som tilbyder lige høj udbetaling eller belønning per undersøgelse og derfor har jeg fundet frem 3 steder som jeg selv har erfaring med og benyttet mig af og mener du burde prøve kræfter med såfremt du ønsker at skabe en ekstra indkomst ved at besvare undersøgelser og spørgeskemaer online.

  1. YouGov
  2. OpinionsLand
  3. Toluna

1. YouGov

YouGov er én af de største brugerpaneler som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer online og indeholder millioner af medlemmer verden over.

YouGov er også det brugerpanel som jeg har bedst erfaring med, da deres platform er fantastisk udformet og let at navigere rundt i. I tillæg så har de én af de højeste belønningsprogrammer.

Når du har besvaret nok undersøgelser og optjent nok point kan du veksle disse til gavekort hos Sendentanke.dk, du kan vælge mellem gavekort i størrelsesordenen 100 kr. – 500 kr. men du kan købe så mange du vil, så du skal ikke være bekymret for ikke at kunne veksle dine point til så mange gavekort du vil.

Hvis du ikke er interesseret i gavekort, så kan du også veksle dine point til lodder i deres lotteri. YouGov-lotteriet er en månedlig trækning hvor man kan få chancen for at vinde luksus gavekort til en værdi af op til 15.000 kr.

Gå til YouGov

2. OpinionsLand

OpinionsLand er endnu et sted hvor du kan tjene penge på at besvare spørgeskemaer online og som YouGov er de et rigtigt godt sted at starte. De tilbyder nemlig også virkelig gode belønninger og har en brugerplatform som enhver kan finde ud af.

Hos OpinionsLand kan du veksle dine optjente point til kontante udbetalinger til PayPal, gavekort til Zalando eller Just-eat. Det vil sige du kan få rigtige penge udbetalt til din PayPal-konto som du herefter kan overføre til din bankkonto og bruge på lige præcis det du vil.

Har du ikke en Paypal-konto, så kan du enkelt og let oprette en gratis hos PayPal, således du kan få udbetalt din indtjening hos OpinionsLand. Paypal er en international betalingstjeneste som er udviklet af blandt andet Elon Musk og andre iværksættere. Så du kan trygt oprette en konto her, hvis du ikke allerede har en.

Du kan oprette en konto hos OpinionsLand på få minutter ved enten at benytte din e-mailadresse, din Facebook- eller Google-konto.

Gå til OpinionsLand

3. Toluna

Toluna er et lidt mindre men forsat ganske stort brugerpanel som tilbyder spørgeskemaer og betalte undersøgelser online til deres medlemmer imod belønninger i form af Paypal-udbetaling og en lang række gavekort.

Platformen fungerer på lige fod med YouGov og OpinionsLand, du kan oprette dig gratis på få minutter ved at benytte deres registreringsformular.

Toluna samarbejder med virksomheder som Amazon, Loreal og Coca Cola, altså ganske store og velkendte virksomheder og brands på internationalt plan og det er disse partners samt flere som ønsker dine svar og meninger.

Gå til Toluna

Hvor mange penge kan man tjene på betalte undersøgelser?

I udgangspunktet så er betalte undersøgelser og spørgeskemaer ikke noget du kan leve af eller blive rig på, de fleste tjener mellem 40 - 120 kroner i timen hvis du arbejder med det kontinuerligt.

Indtjeningen fra betalte spørgeskemaer kan dog være en dejlig ekstra lille gevinst du kan få hver måned og mange af de virksomheder som tilbyder betalte undersøgelser, tilbyder også gavekort og andre former for hverdagsting som du kan benytte og dermed få en besparelse på dine daglige udgifter.

Gode råd og tips til spørgeskemaer

Selvom betalte undersøgelser og spørgeskemaer ikke er noget du akkurat bliver rig af, så kan det være du har fået lyst til at prøve det, du har trods alt fundet denne side af én eller anden grund.

Jeg har selv brugt de forskellige brugerpaneler som tilbyder spørgeskemaer og tjent penge på denne måde og fra min erfaring har jeg et par tips til dig som skal i gang;

  • Opret dig hos mere end ét panel for flest mulige spørgeskemaer
  • Få udbetalt din indtjening når du har nået minimumsbeløbet for udbetaling
  • Opret en ny e-mailadresse som du benytter udelukkende til spørgeskemaer (så slipper du en masse spam)
  • Undersøg Trustpilotscoren på brugerpanelet før du tilmelder dig

Ofte stillede spørgsmål

Kan man tjene penge på spørgeskemaer?2021-07-12T12:49:37+00:00

Ja, du kan sagtens tjene penge på spørgeskemaer, for at få tilgang til betalte undersøgelser og spørgeskemaer online skal du oprette dig hos et brugerpanel som YouGov, det er 100% gratis og tager få minutter at komme i gang.

Hvor mange penge kan man tjene på betalte undersøgelser?2021-07-12T12:49:27+00:00

I udgangspunktet så er betalte undersøgelser og spørgeskemaer ikke noget du kan leve af eller blive rig på, de fleste tjener mellem 40 – 120 kroner i timen hvis du arbejder med det kontinuerligt.

Kilder

Go to Top