Om Steffen Fonvig

Jeg er uddannet elektriker tilbage i 2012 og siden hen arbejdet som elektriker, projektelektriker, formand og leder. Mit iværksætterliv- og eventyr startede med en webshop, som mange andre “starter” med. Jeg havde ikke økonomi til at betale mig for at få denne udviklet, så jeg måtte selv i gang med at lære at lave hjemmesider. Så jeg begyndte at udvikle min egen hjemmeside og webshop i WordPress, men jeg indså hurtigt – jeg skal jo også have trafik til hjemmesiden. Her fik jeg først øjene op for SEO eller søgemaskineoptimering og her blev min interesse for online markedsføring og særligt SEO vækket til live. Siden hen har jeg arbejdet intensivt med både online markedsføring, søgemaskineoptimering og hjemmeside udvikling i WordPress.

I dag arbejder jeg primært med nogle sjove projekter indenfor affiliate marketing både alene og i samarbejde med andre. Jeg arbejder forsat med online markedsføring med speciale i søgemaskineoptimering og generel markedsføring og branding af virksomheder. De næste par på vil jeg sætte særligt fokus på at hjælpe andre iværksættere og forestiller mig at blive coach indenfor online markedsføring og SEO når tidspunktet er rigtigt. Indtil da kan du følge med på denne hjemmeside og blive klogere på iværksætteri og andre spændende ting.

Personlige mål

Hvis man ikke sætter sig nogle mål og ambitioner i livet, så arbejder man sig imod ingenting og kommer ingen vegne og derfor har jeg altid haft krystal-klare målsætninger igennem livet. Disse har, som alt andet, ændret sig undervejs som jeg er blevet ældre og mit liv har ændret sig.

Langsigtet mål

Jeg har en række personlige og langsigtede mål. Dette er nogle mål som ikke er fastlagt indenfor en tidsramme, men som jeg gerne vil have krydset af, inden jeg slutter min karriere, hvis den nogensinde slutter. De fleste iværksættere bliver jo ved hele livet, hvilket jeg sagtens kan forstå og sætte mig ind i.

Min YouTube kanal

Jeg har aldrig været meget for at stille mig frem offenligt, stå i større forsamlinger og tale eller på andenvis “blotte” mig for flere mennesker af gangen. Jeg har altid været lidt tilbageholden, men jeg mener samtidigt, at det man frygter mest, skal man bare kaste sig ud i og præcis derfor har jeg valgt at starte en YouTube kanal op, hvor jeg kan hjælpe mine med-iværksættere, så i slipper for at læse alle de blogindlæg jeg skriver og i stedet se og høre en video.

GÅ TIL YOUTUBE

Projekter

 • Easy Leif – Affiliate marketing & blog (2017-dd)
 • Oeconomia – Affiliate marketing & blog (2020-dd)
 • Rabatt Jegeren – Affiliate marketing & blog (2020-dd)
 • Webda – Affiliate marketing & blog (2018-dd)

Virksomheder

 • Fonvig Group – International SEO konsulent (2013-dd)
 • Hyfda – Norsk webshop (åbner 2021)
 • Samlind – Dansk indsamlingsplatform (2017-dd)

Begivenheder jeg deltager i

BrightonSEO

april 16 - oktober 30

Conversion Jam

oktober 11 @ 8:00 - 17:00

Steffen Hallbäck Linde Fonvig
Steffen Hallbäck Linde FonvigDen Danske Iværksætter I Norge

Min morgenrutine

Jeg har en fast morgenrutine som jeg helliger hver eneste morgen, alle ugens dage, så vidt muligt. Det forekommer selvfølgelig at når jeg har været ude at buldre dagen før, at min morgenrutine bliver misligeholdt, men sådan er det en gang imellem. Men 350 dage om året så bliver den overholdt og min morgenrutine er bestemt årsagen til at jeg får så meget gjort hver eneste dag. Her får du min morgenrutine trin-for-trin.

 • Kl. 05.00-05.05: Jeg står op klokken 5 hver morgen.
 • Kl. 05.05-05.30: Tager jeg et iskoldt bad for at vække kroppen.
 • Kl. 05.30-06.00: Spiser morgenmad og læser mails, ser YouTube eller høre musik.
 • Kl. 06.00: Spiser morgenmad og læser mails, ser YouTube eller høre musik.
 • Kl. 06.30-07.00: Får ryddet op og gjort klar til en dags effektiv arbejde.

Dette er en hårdtkogt morgenrutine som kræver tilvænning og jeg har brugt i omegnen af 3-6 måneder om at tilvænne mig denne morgenrutine, jeg startede med at komme op klokken 05.00 hver morgenen og tilføjede så det iskolde bad efter jeg havde vænnet mig til at stå op klokken 05.00 om morgenen.

Anbefalinger til en god morgenrutine

Jeg har lært igennem træning og mange forskellige morgenrutiner, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer og kan derfor anbefale særligt 3 elementer man bare skal have i sin morgenrutine.

 • Fast tidspunkt: Sørg for at have et præcist tidspunkt at stå op på, så ofte som mulig. Så vænner kroppen indre ur sig til at stå op på dette tidspunkt og du vil efter tid, vågne af dig selv, uden vækkeur. Dette tager somregel 2-3 måneder.
 • Koldt bad: Hvis du ikke har ekstrem kuldeangst, så vil jeg klart anbefale at tage et koldt bad om morgenen, det får blodomløbet i gang og du vågner helt fantastisk af det. Du vil mærke effekten af det i flere timer ud på morgenen.
 • Morgenmad: Sørg for at få spist om morgenen og spis noget godt! – Morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen og hvis du springer morgenmaden over, går du glip af en masse fantastisk energi.

Mine seneste afspilninger på YouTube