window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-136786221-3');

Hvem er Steffen Fonvig?

Hjem » Hvem er Steffen Fonvig?
Hvem er Steffen Fonvig?2021-11-29T20:40:53+00:00
Steffen Fonvig

Min historie

Jeg er ikke en anerkendt, velkendt eller på anden vis bedrevidende person en andre, men jeg har igennem meget livserfaring på kort tid erfaret at mennesket ikke er bygget for at være glad, men for at overleve.

Denne indre funktionalitet som mennesket er bygget med, er selvfølgelig årsagen til at vi alle forsat er her i dag, men det er desværre også årsagen til at rigtigt mange mennesker ikke har det godt eller er på en uendelig jagt efter flere penge, nye forhold eller noget tredje, i håb om at det gør dem glad og komplet, hvilket aldrig sker, da der er noget indeni som er galt og ikke den ydre verden, selvom det er det vi prøver at ændre på.

På min hjemmeside og i bloggen skriver jeg om emner som jeg mener burde være undervist i folkeskolen eller på anden vis grundviden for alle mennesker, da det er essensen i livet, det er det som bestemmer om vi har det godt eller ikke, hvilket burde være helt elementær viden hos alle, men desværre viden som de færreste kender til.

Min virksomhed

Jeg har altid vidst at jeg ville have min egen virksomhed, men jeg har aldrig helt vidst hvad jeg skulle lave. Men med årene som gik, så faldt interessen for web- og marketing og denne interesse har bestemt ikke falmet, og af denne grund driver jeg nu min egen markedsføringsvirksomhed ved navn Fonvig Group som fokusere på resultat baseret markedsføring (også kaldet affiliate marketing), samt hjemmeside udvikling i WordPress og markedsføring på Google (SEO).

Min virksomhed beskæftiger sig altså primært med udvikling af nye hjemmesider med henblik på markedsføring af andres virksomheder, produkter og tjenester. Per dags dato består min hjemmeside af følgende:

Fonvig Group

Fonvig Group

Et digitalt markedsføringsbureau med hovedsæde i Oslo, Norge. Stiftet og drevet af Steffen Fonvig siden 2013.

Læs mere om Fonvig Group

Kontakt

Har du spørgsmål, forslag eller fundet en fejl på min hjemmeside skal du være mere end velkommen til at skrive til mig. Du kan benytte kontaktformularen her på siden eller besøge min kontakt-side hvor du finde alle mine kontaktoplysninger og forskellige sociale medier hvor på du kan følge mig.

Tak for din besked. Det er sendt.
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.

Mine

Favorit emner at skrive om

Mine

Favorit emner at skrive om

Mindfulness

Læs mere om mindfulness

Hvad er mindfulness?

Spiritualitet

Læs mere om spiritualitet

Hvad er spiritualitet?

Yoga

Læs mere om yoga

Hvad er yoga?

Ofte stillede spørgsmål

Bliv klogere på hvem jeg er, hvad jeg laver og hvorfor i mine ofte stillede spørgsmål.

Hvad laver Steffen Fonvig?2021-07-12T12:46:01+00:00

Steffen Fonvig arbejder primært med projektledelse indenfor byggebranchen hvor han har en faststilling som projektleder i en norsk el-virksomhed. Ved siden af dette driver han virksomheden Fonvig Group som beskæftiger sig med online markedsføring med speciale i søgemaskineoptimering, webudvikling i WordPress og affiliate marketing på internationalt plan.

Hvor bor Steffen Fonvig?2021-07-12T12:46:05+00:00

Steffen Fonvig bor i hovedstaden Oslo, Norge, men er født og opvokset i Aarhus, Danmark.

Hvem er Steffen Fonvig?2021-07-12T12:46:13+00:00

Steffen Fonvig er en dansk iværksætter og blogger som har haft egen virksomhed siden 2013. Hans virksomhed har primært fokuseret på webudvikling indenfor WordPress og online markedsføring med speciale i søgemaskineoptimering. I dag arbejder han også som projektleder indenfor byggebranchen ved siden af sin virksomhed.

Min blog

Artikler & guides

Der findes tusindvis af danske blogs på det store internet og mange af dem er, efter min mening ikke vældig indholdsrige i den forstand at du ikke lære noget eller det du kan lære om har ingen værdi for dit eller andre liv, det er med andre ord meningsløs underholdning eller tidsfordriv, dette er et tema jeg forsøger at undgå ved at skrive indhold som kan komme til nytte for dig, din virksomhed eller de mennesker du har rundt dig.

Min blog

Artikler & guides

Der findes tusindvis af danske blogs på det store internet og mange af dem er, efter min mening ikke vældig indholdsrige i den forstand at du ikke lære noget eller det du kan lære om har ingen værdi for dit eller andre liv, det er med andre ord meningsløs underholdning eller tidsfordriv, dette er et tema jeg forsøger at undgå ved at skrive indhold som kan komme til nytte for dig, din virksomhed eller de mennesker du har rundt dig.

Gå til bloggen
Go to Top