Forside » Hvem er Steffen Fonvig?

Hvem er Steffen Fonvig?

Hvem er Steffen Fonvig?2022-04-26T10:21:35+00:00

Mit navn er Steffen Fonvig, jeg er 30 år gammel og jeg arbejder til daglig med rigtigt mange forskellige ting. Jeg er født og opvokset i provinsbyen Brabrand i Aarhus, men bor i dag i storbyen- og hovedstaden i Norge, Oslo.

Til daglig har jeg mange bolde i luften, hvilket er min præference, jeg driver blandt andet min egen virksomhed ved navn Fonvig Group, jeg arbejder som projektleder og ja, så er jeg en yogi og personlig såvel som spirituel vejleder for andre iværksættere og ledere i Danmark.

I løbet af 2022-2023 vil jeg være aktuel med en række foredrag og begynde at tilbyde 1-1 coaching i lang større grad end jeg gør den dag i dag, så det kan være smart at følge med her på siden og samtidig også følge mig på Facebook og Instagram hvor du løbende kan blive opdateret om mine aktiviteter og kommende tilbud.

Her på siden kan du læse mere i dybden om hvem jeg er, hvad jeg står for og hvorfor jeg mener du burde følge med på min hjemmeside, blog og ikke mindst begynde med yoga og din egen spirituelle vækst.

Hvis du er som folk flest, uden at jeg skal træde nogen over tåerne, så er du ganske skeptisk til alt hvad der hedder meditation, mindfulness, yoga og ikke mindst spiritualitet og dette forstår jeg vældig godt, for sådan var jeg selv engang. Jeg er som folk flest, i den forstand at jeg er ganske logisk styret og jeg må kunne se, høre og føle resultateter før jeg kan tro på noget og det er nøjagtigt derfor jeg har valgt at kombinerer min blog med både de 4 tidligere nævnte emner og fysiologi, psykologi og neurologi.

Dengang jeg selv startede med personlig udvikling, faldt jeg hurtig over mange ligheder mellem det +15.000 år gamle spirituelle system kaldet yoga eller videnskaben af yoga og de mange værktøjer som man benytter, heraf meditation og mindfulness. Herefter begyndte jeg at studere neurologi (hjernen), fysiologi og psykologi, for at se om der faktisk var hold i det som yoga videnskaben har fortalt i mere end +15.000 år og til min overraskelse, så var der moderne videnskab som støttede op om de påstande og fakta som har eksisterende siden yogaens oprindelse.

På min hjemmeside og i min blog kan du altså læse meget mere om det spirituelle og yoga videnskaben, samt finde konkrete eksempler, tips og værktøjer til at komme i gang. Du finder også understøttende moderne videnskab som støtter op om de påstandende der omtales i yoga og det spirituelle.

Jeg har et ønske om at gøre verdenen til et bedre sted og efter en række personlige erfaringer og et hav af research samt praktisk udøvelse på mig selv, har jeg fundet de værktøjer som fungerer bedst for at skabe sig et bedre liv, dette vil jeg dele med deg, kvit og frit.

Min mission er altså at få udbredt min viden på en så enkel og let måde og dermed øge bevidstheden rundt mindfulness, meditation, spiritualitet og yoga – som er de værktøjer og den videnskab som har ændret mit liv fuldstændigt.

Et mål er som regel et egoistisk og personlighedspræget element, hvor imod en vision er et inkluderende ønske om at gøre en forskel, derfor har jeg en vision og min vision er ganske simpel, jeg vil gøre verden til et bedre og mere lykkeligt sted at være.

Hvor end “hippig-agtig” det kan lyde, så er et centreret og balanceret menneske, et god menneske, da du ikke er påvirket af tidligere hændelser og dermed er dit hele og rigtige jeg, dit spirituelle jeg.

Følg mig på Facebook

(@steffenfonvig)

Følg mig på Instagram

(@steffenfonvig)

Skriv til mig

(Steffen@fonvig-group.com)

Min virksomhed

(Fonvig Group)

Hvem er jeg?

Yoga er

Hvad er jeg?

Først og fremmest vil jeg sige hvad jeg ikke er, og det er en guru. Jeg er en yogi, hvilket vil sige at jeg lever for så vidt mulig efter den yogiske kultur, videnskab og teknologi. Jeg anvender yoga til at opnå et mere spirituelt liv.

Som en god yogi, har jeg valgt at dele mine erfaringer, viden og oplevelser med det spirituelle, såvel som yoga. Jeg deler dette på min hjemmeside for at dele budskabet om yoga og ikke mindst i håb om at andre får øjnene op for yoga og får et lige så fantastisk liv som jeg selv har skabt mig gennem yoga og spiritualitet.

Hvad jeg tilbyder

Coaching, foredrag og kursus

Coaching

Foredrag

Ofte stillede spørgsmål

Hvad laver Steffen Fonvig?2021-07-12T12:46:01+00:00

Steffen Fonvig arbejder primært med projektledelse indenfor byggebranchen hvor han har en faststilling som projektleder i en norsk el-virksomhed. Ved siden af dette driver han virksomheden Fonvig Group som beskæftiger sig med online markedsføring med speciale i søgemaskineoptimering, webudvikling i WordPress og affiliate marketing på internationalt plan.

Hvor bor Steffen Fonvig?2021-07-12T12:46:05+00:00

Steffen Fonvig bor i hovedstaden Oslo, Norge, men er født og opvokset i Aarhus, Danmark.

Hvem er Steffen Fonvig?2021-07-12T12:46:13+00:00

Steffen Fonvig er en dansk iværksætter og blogger som har haft egen virksomhed siden 2013. Hans virksomhed har primært fokuseret på webudvikling indenfor WordPress og online markedsføring med speciale i søgemaskineoptimering. I dag arbejder han også som projektleder indenfor byggebranchen ved siden af sin virksomhed.

Ønsker du at komme i kontakt med mig, kan dette gøres på forskellige måder. Du kan finde alle kontaktoplysninger på min kontaktside eller finde mig på de sociale medier ved at søge efter “Steffen Fonvig” eller trykke på nedenstående links.

Sociale medier

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Fonvig Group er et digitalt markedsførings- og webbureau som jeg driver til daglig, her arbejdes der primært med affiliate markedsføring som indtægtskilde. Nedenstående er de hjemmesider som jeg enten ejer, driver eller er partner i.

Danske hjemmesider:

Capitis.dk, Cashcasino.dk, Collatio.dk, Padelup.dk, Phlight.dk, Shoppr.dk & Webguruen.dk.

Norske hjemmesider:

Capitis.no, Collatio.no, Liberumspinn.net, Hyfda.no & Phlight.no.

Svenske hjemmesider:

Innuit.se

Go to Top