Her på siden kan du blive lidt klogere på manden bag denne hjemmeside og virksomheden Fonvig Group.

Hurtige facts

Jeg har aldrig været den smarteste eller mest flittige på skolen og jeg var uden tvivl klassens klovn i min folkeskoletid, en af årsagerne til dette er mest sandsynligt at jeg har den fantastiske diagnose ADHD som i mange år har været en udfordring da jeg ikke vidste dette før jeg var fyldt 26 år.

Tiden efter jeg fik diagnosen, kombineret med min evige interesse i hvordan vi mennesker fungere, har udviklet sig til en besættelse af personlig udvikling og herunder yoga, som har forandret mit liv 180 grader og derfor skriver jeg mange spændende artikler og guides indenfor dette område.

I min dagligdag driver jeg det succesfulde web- og markedsføringsbureau i Norge. Til trods for at min virksomhed er lokaliseret i udlandet, så hjælper min virksomhed også kunder i Danmark og det er af samme grund at Fonvig Group er tilgængelig i både Danmark og Norge, på hvert sit respektive domæne.

I min virksomhed sælger jeg mine tjenesteydelser indenfor rådgivning i SEO og andre markedsføringsstrategier, hjemmeside udvikling i WordPress og implementering af markedsføringsstrategier som søgemaskineoptimering og e-mail marketing.

At drive en virksomhed er ikke let, og springet fra at starte en virksomhed, til at leve af det, er for mange iværksættere en udfordring og dette er en af grundende til at jeg skriver om iværksætteri og de udfordringer det kan medfølge.

Du kan læse mere om Fonvig Group og mine tjenesteydelser på virksomhedshjemmesiden.

Jeg har i mange år hjulpet hundredvis af iværksættere på tværs af brancher og med meget forskellige opgaver, derfor kom det ikke som overraskelse da Anders Fogh fra Startup Central tog kontakt, for at få mig over på deres platform som coach indenfor online markedsføring med speciale i SEO og affiliate marketing.

Du kan læse mere om hvad jeg tilbyder som coach på Startup Centrals hjemmeside.

Ekspert i online markedsføring & webudvikling

Den Danske iværksætter i norge

Aarhus – Oslo

I en ung alder, da jeg tidligere forsat arbejdede som elektriker og lønmodtager, da ser jeg efter muligheder for at tjene mange penge og derfor kiggede jeg selvfølgelig mod nord, da man ofte hørte historier om høje lønninger og lave skatte, i Norge.

Fra tanke til virkelighed, gik der ikke langt tid før jeg stod med begge ben plantet i Oslo, Norge for at bistå en elektrikervirksomhed med at renovere erhvervslokaler. Dette blev starten, på en livsændrende beslutning som stadig påvirker mig den dag i dag.

Efter et års tid som rejsemontør i Norge, valgte jeg at vende snuden hjem igen, men efter nogle hårde år i Danmark, begyndte jeg at se efter forandring i livet og havde en vis tryghed i det norske, da jeg havde været der før.

Derfor valgte jeg i maj 2018, at pakke min kuffert og rejse til Oslo, permanent denne gang, og her har jeg levet siden da.

I dag driver jeg min danskstiftede virksomhed i Norge og har sidenhen fået stor succes med denne, hvilket er det jeg lever af i dag. Virksomheden bistår forsat danske virksomheder, men nu også, selvfølgelig, norske virksomheder, med at opnå lønsomme resultater med online markedsføring og digital tilstedeværelse.

Til trods for at jeg bor i udlandet, så anser jeg forsat mig selv som dansker, men udenlandsdansker er nok mere rigtigt at sige.

Norsk flag

En del af Fonvig Group

Brands jeg er stolte af

Brands jeg har opbygget gennem min virksomhed.

Ohmsenergi.dk

Ohmsenergi.dk

Ohms Energi (ohmsenergi.dk) er en hjemmeside og blog med fokus på bæredygtig og grøn energi, hvor der er lagt fokus på hvordan vi i fællesskab kan hjælpe til med at skabe en grønnere fremtid for alle.

Streamius.dk

Streamius.dk

Streamius (streamius.dk) er en online streaming guide og platform der har til formål at gøre det enkelt at finde underholdning online. Hvad end du er til lydbøger, podcasts eller TV streaming, så finder du det på Streamius.

Verusam.dk

Verusam.dk

Verusam (verusam.dk) er en hjemmeside hvor jeg deler alle mine eksperttips som jeg har erhvervet mig gennem mange års arbejde med online indtægtskilder og sparring.

Sociale medier

Følg mig på de sociale medier

Hvis du ønsker at blive varslet når jeg udgiver nye artikler eller du blot ønsker at følge mit iværksættereventyr, så bør du følge mig på de sociale medier.

Har du brug for hjælp?

Skal jeg hjælpe din virksomhed med at opnå bedre resultater på Google, eller har du brug for hjælp med hjemmeside udvikling i WordPress? – Så tag kontakt i dag!