window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-136786221-3');
Bookbeat: Prøv en måned gratis

Investeringsguide

Hjem » Penge » Investeringsguide
Investeringsguide2021-07-17T20:03:15+00:00

Sådan kommer du i gang med investeringer online

Her på siden kan du læse meget mere om hvordan du investere dine penge bedst muligt, samt finde gode råd og vejledninger til hvordan du kommer i gang og får mest ud af dine investeringer.

Investering i aktier

Aktiehandel og investering i virksomheder er en særdeles populær og anvendt investeringsmetode i Danmark, så vel som resten af verdenen. Lær her hvordan du kan komme i gang med aktiehandel.

Læs mere om aktieinvestering

Investering i crowdlending

Lånebaseret crowdfunding eller crowdlending som det faktisk hedder er en relativ ny men særdeles fordelagtig måde at investere på som ikke indebærer den høje risiko som med eksempelvis aktier.

Læs mere om investering i crowdlending

Investering i kryptovaluta

Digitale valutaer eller kryptovaluta som det også kaldes, har siden 2009 hvor Bitcoin blev offentliggjort bare eksploderet i både popularitet og pris. Men det indebærer høj risiko at investere i.

Læs mere om investering i kryptovaluta

Investering i ejendom

Ejendomsinvestering er ikke kun for dem som har flere hundredtusindvis af kroner stående på bankkontoen. Du kan investere i ejendomsudvikling for bare 500 kroner og få fin afkastning.

Læs mere om ejendomsinvestering

Investering i metal og råvarer

Guld, sølv og andre ædelmetaller samt råvarer som sukker og kakao er alt sammen noget du kan investere i. Råvarer og ædelmetaller kan være en mere sikker investering grundet lavere risiko.

Læs mere om investering i metal og råvarer

Investerings

Artikler & guides

Investering på nettet kan være en jungle at finde ud af og det kan være svært at vide hvilke investeringsplatformen man kan stole på, samt hvordan man kommer i gang og lige præcis derfor har jeg udarbejdet en række artikler og guides som omhandler investering online, du finder alle artiklerne på investeringshjørnet i min blog.

Investerings

Artikler & guides

Investering på nettet kan være en jungle at finde ud af og det kan være svært at vide hvilke investeringsplatformen man kan stole på, samt hvordan man kommer i gang og lige præcis derfor har jeg udarbejdet en række artikler og guides som omhandler investering online, du finder alle artiklerne på investeringshjørnet i min blog.

Se alle artikler og guides

Invester i aktier

Handel med aktier også kaldet aktieinvestering er en af de mest populære investeringsformer og der ligger god grund til dette, aktieinvestering er nemlig stedet hvor du kan få høj afkastning med høj risiko og lav afkastning med lav risiko.

Du kan altså helt selv vælge hvordan og hvad du vil investere i og få en ulig risikofordeling.

I mine artikler og guides til investering har jeg også skrevet en rigtig fin, simpel og god guide til aktieinvestering for nybegyndere. Guiden hjælper dig fra A – Z indenfor aktieinvestering- og handel.

Har du helt styr på aktieinvestering eller tænker du at tage det hen ad vejen, så kan du oprette en investeringskonto hos den verdenskendte platform eToro ved at trykke på knappen nedenfor.

Opret investeringskonto

Invester i crowdlending

Lånebaseret crowdfunding eller crowdlending som det faktisk hedder er en relativ ny men særdeles fordelagtig måde at investere på som ikke indebærer den høje risiko som med eksempelvis aktier.

Med crowdlending kan du investere i lån til virksomheder i vækst og ejendomsudviklingsprojekter rundt om i Skandinavien. Den typiske afkastning på investeringer i crowdlending ligger på 9% om året.

Fordelen med denne investeringsform er at du kan få en særlig høj afkastningsprocent i forhold til risikoen.

Tænker du at prøve kræfter med investering i ejendomsudvikling eller virksomhedslån, så kan du bruge min guide til at komme i gang. Guiden har til formål at hjælpe dig fra start til slut indenfor investering i crowdlending og forklarer dig trin for trin hvordan du gør dette.

Du kan også springe guiden over og gå ind på Kameo og oprette en investeringskonto med det samme, det er 100% gratis og du kan gå direkte til Kameo ved at trykke på knappen ”OPRET INVESTERINGSKONTO” som du finder herunder.

Opret investeringskonto

Invester i kryptovaluta

Kryptovaluta er en særdeles højrisiko-investeringsform, men som med alle andre investeringsformer hvor risikoen er høj, så er den potentielle gevinst ligelig høj.

Investerende du 4300 kroner i Bitcoin for 5 år siden ville du have fået 1 hel Bitcoin. Denne Bitcoin ville du i dag kunne sælge for næsten 200.000 kroner, altså en afkastning på 4551%. Dette er en særdeles høj afkastning som er svært at finde andre steder.

Har du fået blod på tanden for at komme i gang med investering i kryptovaluta og andre digitale valutaer som DogeCoin, Ethereum eller Ripple, så kan du læse min guide til investering i kryptovaluta helt gratis.

Har du styr på investering i kryptovaluta og ønsker at finde en god og tryg platform hvor du kan investere igennem? Så opret en investeringskonto hos eToro og kom i gang allerede i dag.

Opret investeringskonto

Lær at investere dine penge

Har du lidt ekstra penge i banken og tænker at du hellere vil investere dem fremfor at de trækker kedelige renter, så er du kommet til helt rette sted.

Jeg er nemlig selv en investeringshaj og har investere i alt fra aktier til kryptovaluta og dette har der kommet en række artikler og guides ud af som du finder i min blog.

Lær hvordan du:

  • Investere i aktier
  • Investere i crowdlending
  • Investere i kryptovaluta

Alle mine guides og artikler er 100% gratis og skal ikke anses for at være investeringsråd eller tips, men blot mine personlige erfaringer og holdninger. Du skal huske på at enhver investering i aktier, kryptovaluta eller crowdlending kan resultere i tab af det investerede beløb.

Ønsker du at komme hurtigt i gang med investering kan du enkelt og let oprette en gratis investeringskonto hos eToro – Her kan du handle alt fra råvarer og aktier til populære kryptovalutaer og ETF’er. Jeg har selv brugt eToro til at investere mine penge med siden 2019 og er særdeles glad for deres platform.

Med en investeringskonto hos eToro kan du altså investere i råvarer som guld, sølv og aluminium og samtidig finde de mest kendte aktier som Tesla, Apple og Google – med andre ord, du kan investere i næsten alt.

Investering med eToro

Hvad skal man investere i?

Investeringstips

Aktie-, råvare og kryptovaluta markedet er i konstant bevægelse og det går hele tiden op og ned i pris og værdi, det kan derfor være svært at gennemskue hvad man skal investere i og hvornår det rette tidspunkt for en investering er. Et alternativ til investering i aktier og kryptovaluta er investering i virksomhedslån og andre typer lånebaseret crowdfunding – Dette kan du enkelt og let gøre hos Kameo som er Danmarks største platform indenfor investering i crowdlending.

Kameo tilbyder investering i crowdlending med historisk høj afkastning med en lav risiko, hvilket kan være tryggere og mere sikkert end aktier og kryptovaluta.

Aktier er også en god måde at investere sine penge på og her bruger jeg selv investeringsplatformen eToro som har flere tusinde aktier som du kan handle imellem.

Du kan helt gratis oprette en investeringskonto hos eToro og komme i gang med investering i både aktier, kryptovaluta og råvarer.

Er du mere til kryptovaluta og har fulgt Bitcoin’s vilde tur «mod månen» så er Coinbase er fantastisk platform. Coinbase er udelukkende kryptovaluta, fordelen med dette er at du finder et langt større udvalg end du gør hos eksempelvis eToro når det kommer til kryptovaluta

På Coinbase kan du også følge priserne på de mange forskellige kryptovalutaer og tjene penge ved at tage deres kurser som du finder på platformen, helt gratis.

Invester med Kameo
Invester med eToro
Invester med Coinbase
Invester med Kameo
Invester med eToro
Invester med Coinbase

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring investering og hvordan du kan investere dine penge på den bedst mulige måde.

Hvad skal man investere i?2021-07-10T15:07:33+00:00

En god tommelfingerregel indenfor investering er at man investerer i flere ting fremfor at lægge alle sine penge i én investering eller en aktie. På denne måde spreder man risikoen og forhåbentligt mindsker samtidig sandsynligheden for at det investerede beløb går tabt.

På investeringsplatformen eToro kan du investere i alt fra guld og sølv til aktier og kryptovaluta, helt enkelt. Det er gratis at oprette en investeringskonto og du kan da her sprede dine investeringer.

Hvad kan man investere i?2021-07-10T15:07:46+00:00

Det er stort alt du kan investere i og det er også en god idé at sprede sine investeringer, jeg bruger selv investeringsplatformene Kameo og eToro – Her får du mulighed for at investere i lånebaseret crowdfunding, aktier, kryptovaluta og råvarer som guld, sølv og aluminium.

Hvad skal man investere i 2021?2021-07-10T15:07:21+00:00

En almen og anerkendt investeringsmetode er at sprede sine æg fremfor at samle dem alle i én kurv, forstået på den måde at den bedste måde at investere sine penge på er ved at investere i flere forskellige ting. Med en konto hos eToro kan du investere i alt fra råvarer til aktier og kryptovaluta, her kan du altså sprede dine investeringer og mindske risikoen. Du kan også investere i virksomheder i vækst og ejendomsprojekter på investeringsplatformen Kameo hvor der historisk set er høj afkastning med en lav risiko.

Go to Top