Boxer: VIND 2.988 kr.
Du er her :Hjem»Indlæg»Økonomi, Penge, Sponsoreret»Sådan kan du tjene penge på spørgeskemaer og betalte undersøgelser på nettet

Sådan kan du tjene penge på spørgeskemaer og betalte undersøgelser på nettet

Udgivet 26/01/21

tjen penge online spørgeskema

Tjen penge ved at besvare spørgeskemaer online

De fleste af os har igennem tidens løb besvaret en spørgeundersøgelse eller to, for dem som har gået på gymnasiet og universitet er dette noget man næsten har været påtvunget at lave og besvare for sine venner og medstuderende.

Men spørgeskemaer og undersøgelser behøver faktisk ikke at være kedelige, det kan faktisk være en måde hvorpå du kan tjene penge online. Der er ikke mange der ved det, men der findes mange store virksomheder og brands som betaler almene mennesker og danskere for at besvare undersøgelser, heraf betalte undersøgelser.

Hos YouGov kan du komme i gang med betalte undersøgelser på nettet helt enkelt, du kan registrere dig på under 2 minutter med G-mail eller Facebook-konto ved at følge linket herunder:

Det er gratis at tilmelde sig, du får betalt for hver undersøgelse og du er samtidig med til at påvirke fremtiden med dine svar.

Indholdsfortegnelse

Sådan kommer du i gang

Det bedst betalte forbrugerpanel og de højst betalte undersøgelser på nette finder du hos panelet YouGov som tilbyder op til 50 kr. per besvaret undersøgelser. YouGov er blandt de mest anerkendte indenfor branchen. Som bruger af panelet YouGov får du også muligheden for at deltage i deres månedlige konkurrencer hvor du kan vinde præmier op til 15.000 kr.

Kom i gang med YouGov

Hvorfor og hvordan kan man tjene penge på undersøgelser?

Dette er de to spørgsmål de fleste sidder med når du falder over denne indtjeningsmetode og det forstår jeg absolut godt. For det virker helt surrealistisk at man kan tjene penge på at besvare undersøgelser på nettet, men den er god nok!

Hvorfor

Årsagen til at forbrugerpaneler som Opinionsland og I-say tilbyder belønning og betaling for dine svar på de undersøgelser de har er, at der findes mange virksomheder derude som enten er i gang med at produkt- eller virksomhedsudvikle og skal bruge dine svar eller data kan man sige, til at gøre dette mest hensigtsmæssigt og lønsomt.

Dine svar er altså med til at påvirke fremtiden og ikke mindst udviklingen i verden, både blandt virksomheder og produkter.

Hvordan

Det er superenkelt at komme i gang, det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger hos et brugerpanel som Opinionsland eller I-say også er du faktisk i gang. Når du har registreret dig, vil du automatisk få tilsendt spørgeskemaer og undersøgelser som du kan besvare imod betaling. Du vil som oftest også få sendt en mail når der er nye undersøgelser på panelet som du kan besvare.

Her kan du få betalte undersøgelser og tjene penge

Opinionsland

Hos Opinionsland kan du komme i gang med betalte undersøgelser på nettet helt enkelt, du kan registrere dig på under 2 minutter med G-mail eller Facebook-konto ved at følge linket herunder:

Det er gratis at tilmelde sig, du får betalt for hver undersøgelse og du er samtidig med til at påvirke fremtiden med dine svar.

Mitpanel

Kan brugerundersøgelser være sjove at være med i?! Fortæl os, hvad du tænker, og optjen gavekort, vouchers og kontanter!

Norstatpanel

Norstatpanel er et seriøst firma som samarbejder med store velkendte brands som Børsen, Deloitti og Bosch, for at nævnte nogle få. De bestræber sig på at sammensætte de rigtige brugere på nettet med de rette firmaer for at få det bedst mulige resultat.

Registrering hos Norstatpanel:

På samme måde som mange andre brugerpanel som tilbyder forbrugerundersøgelser, så er tilmelding enkel og let når du skal registrerer dig hos Norstatpanel. Det tager under 5 minutter at oprette en bruger hos Norstatpanel, så har du tilgang til de forbrugerundersøgelser og meningsmålinger som Norstatpanel tilbyder.

Når du har oprettet en bruger hos Norstatpanel vil du modtage din første undersøgelse som alle modtager kaldet “Velkomst undersøgelse”. Denne undersøgelse tager cirka 5 minutter at besvare og er rettet mod alle brugere på nettet. Når du har besvaret denne undersøgelse vil du modtage 2 Norstat mønter og 10000 stjerner

Hvad er Norstat mønter?

Norstat mønter er en fiktiv virtuel valuta som du kun kan benytte på Norstat’s platform. Denne virtuelle valuta kan du veksle til kuponer som du kan bytte til rigtige varer, give donationer eller købe gavekort til velkendte butikker i Danmark. Med andre ord, så kan du bytte dine Norstat mønter til en masse fede ting fra udvalgte steder valgt af Norstatpanel, du kan få nytte af i den virkelige verden.

Med Norstat mønster kan du også købe lodder til Norstatpanels Kvartalslotteri hvor du kan vinde 1 x rejsegavekort af 10.000 kroner, 3 x Magasin gavekort af 2.500 kroner, 5 x Magasin gavekort af 1.000 kroner og 10 x Magasin gavekort af 250 kroner.

Det er kun medlemmer af Norstatpanel som kan deltage i deres kvartalslotteri og 1 lod koster 10 Norstat mønter.

Hvad er Stjerner?

Stjerner er belønningssystemet for Norstatpanels loyalitetsprogram. Her handler det om at at opretholde så højt et aktivitetsniveau kontinuerligt. På denne måde får du hurtigere, flere fordele som du kan drage nytte af når du benytter Norstatpanel. Noget som er særdeles fedt ved at benytte Norstatpanel som brugerpanel er også der Aktivitetslotteri. Vi har tidligere skrevet lidt om dette, her kan du læse mere om fordelene ved aktivitetslotteriet. Aktivitetslotteriet er et kvartalslotteri, dette betyder at der trækkes vindere i denne konkurrence 4 gange om året.

Der trækkes lod om en lang række præmier og der er altid mere end én vinder. I September måned vil der blive trukket lod om nedenstående præmier:

Førstepræmie: Rejsegavekort til en værdi af 11 000 dkk
Andenpræmien: Rejsegavekort til en værdi af 3 500 dkk
Tredjepræmien: Gavekort til Amazon på en værdi af 1 000 dkk
Fjerdepræmien: 500 Norstat mønter
Femtepræmien: 100 Norstat mønter
Du opnår automatisk ét lod i kvartalslotteriet for hver gang du besvarer og fuldfører en undersøgelse. Du kan også købe dig til flere lodder med de Norstat mønter du optjener når du har besvaret og fuldført en undersøgelse.

Det bedste sted at tjene penge på spørgeskemaer

Hos Opinionsland finder du de bedst betalte undersøgelser i Danmark og

Sådan tjener du mest muligt på betalte undersøgelser

For at tjene mest mulig på spørgeskemaer og betalte undersøgelser online er det en god idé at oprette sig hos flere forskellige brugerpanel som tilbyder denne fordelagtige indtjeningsmetode. Der findes mange forskellige brugerpanel hvor du kan oprette dig kvit og frit.

Blandt de mest populære brugerpanel som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet, finder du:

YouGov
Opinionsland
Toluna
Mitpanel
Her kan du finde tips og guides til hvordan du kommer i gang med betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet.

At tjene penge på betalte undersøgelser på nettet er en simpel måde at tjene penge på som ikke kræver de store kompetancer eller midler, det er 100% gratis at komme i gang og det tager ofte under 5 minutter fra du starter til du har oprettet og aktiveret din konto på et brugerpanel. Herefter får du tilgang til spørgeskemaer og brugerundersøgelser på nettet som du kan besvare mod fede belønninger eller penge udbetalt til din bank- eller Paypal konto.

Alt du behøver at vide

Hvad er et brugerpanel?
Er brugerpanel som YouGov, Opinionsland og Toluna er virksomheder som arbejder med meningsmålinger for andre virksomheder. Med andre ord, så opretter de spørgeskemaer og undersøgelser på vegne af virksomheder med hensigten at finde den almene befolknings holdning og mening til et givent emne.

Denne data, information og besvarelserne benyttes til at produkt- og virksomhedsudvikle samt markedsføre på den mest lønsomme og fordelagtige måde. Det er af samme grund du bliver belønnet- og eller betalt for at besvare undersøgelser hos de forskellige brugerpanel.

Brugerpaneler og betalte undersøgelser er en fin måde at tjene penge på og få en ekstra indtægt hver måned. Selvom det ikke er store penge man tjener per undersøgelse, så kan det blive til lidt, hvis man tilmelder sig hos flere brugerpaneler og er en hyppig bruger af dette.

Hvor mange penge kan man tjene på forbrugerundersøgelser?
Det er svært at sige hvor meget eller hvor lidt du kan tjene på betalte undersøgelser eller forbrugerundersøgelser hos de forskellige brugerpaneler, typisk vil du tjene i omegnen af 50 kr./timen hvis du sidder med det konstant.

Du vil dog opleve at gå tom for undersøgelser og spørgeskemaer hvis du blot er tilmeldt hos ét brugerpanel, det er af samme grund jeg anbefaler man opretter sig hos flere forskellige brugerpanel, således man får flest mulig undersøgelser og meningsmålinger man skal besvare og dermed bliv belønnet mest mulig.

Men selv hvis man opretter hos alle brugerpanel som er tilgængelige i danmark, vil man opleve at der ikke er flere forbrugerundersøgelser at besvare, såfremt man sidder intenst med dette hver eneste dag i flere timer.

Hvordan kan man tjene penge på meningsmålinger?
Det kan næsten lyde for godt til at være sandt, men dine svar og meninger er mere værd en du tror.

Grunden til at denne pengemetode eksisterer er, at firmaer er på jagt efter brugbar data, som i dette tilfælde er svar på spørgsmål fra den almene befolking eller en specifik målgruppe, dette er også årsagen til at du skal indtaste alder og køn når du opretter en bruger på et brugerpanel som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet.

Er det muligt at tjene penge online ved at besvare betalte undersøgelser og spørgeskemaer? Ja det kan du og du kan komme i gang på få minutter.

At tjene penge på nettet er en dyd og der findes mange forskellige måder at gøre det på, i denne artikel kan du finde svaret på én af de mange gode måder at tjene penge online på som ikke kræver at du har andet end en PC eller mobil med tilkobling til internettet, nemmere bliver det ikke.

I artiklen finder du også svar på ting som:

  • Hvor mange penge man kan tjene på betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet?
  • Hvordan du kommer i gang med betalte undersøgelser online?
  • Hvorfor du burde tjene penge på undersøgelser og spørgeskemaer?

Og meget mere, læs videre i artiklen og begynd at tjen penge online med denne smarte metode.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man tjene penge på betalte undersøgelser?2021-01-26T19:16:06+00:00

Du kan blive belønnet og betalt for at besvare undersøgelser igennem et forbrugerpanel, disse findes der mange forskellige af og tilmelding er som oftest helt gratis.

Hvor meget kan man tjene på betalte spørgeskemaer?2021-01-26T19:15:14+00:00

Det er ikke kæmpe summer du kan tjene på betalte undersøgelser og spørgeskemaer online og nej, du kan ikke leve af det, da skal du ihvertfald være meget hurtig og dygtig eller have meget få udgifter.

Min erfaring med betalte undersøgelser

Enkel og let måde at tjene penge

Betalte spørgeskemaer og undersøgelser på nettet er den nok enkleste måde at tjene penge online på og komme i gang med. Som sagt kræver det ikke de store værktøjer eller erfaring indenfor nogen bestemt områder.

Det er netop dine ærlige svar og meninger som de forskellige firmaer er interesseret i, hvilket de får når de rækker ud til almene mennesker igennem brugerpaneler som YouGov og Opinionsland.

Jeg anbefaler dig som ønsker at øge din indtægt hver måned, at prøve betalte undersøgelser og spørgeskemaer som en ekstra indkomst, hvis du fortryder er du ikke bundet til at forsætte, du kan blot stoppe med at benytte panelerne.

Også aktuelt i udlandet:

Det er ikke kun i Danmark du kan tjene penge på at besvare undersøgelser online, denne indtjeningsmetode er verdenskendt og der findes utallige af brugerpaneler som tilbyder betalte spørgeskemaer i Norge, Sverige og mange andre lande.

Kilder

Denne artikel er skrevet af Steffen Fonvig i samarbejde med nedenstående kilder. Artiklen kan indeholde sponsoreret indhold og affiliate links.

Følg mig på Facebook

Få besked når jeg udgiver nye indlæg

Følg mig her

Følg mig på Instagram

Få gode råd om iværksætteri, økonomi og penge

Følg mig her
Go to Top