Personlig udvikling

Personlig udvikling2021-12-27T12:02:45+00:00

Bøger er en stor del af mit liv. Ny viden, andres erfaringer og nyttige livstips- og råd som leveres i en dejlig bog man kan tage med på stranden eller læse i bussen er i mine øjne guld værd.

Med tanke på at jeg selv er en relativ stor bogorm, så tænkte jeg det ville være attraktivt for dig som følger mig på bloggen, at vide hvilke nye og gode bøger jeg læser og anbefaler andre at læse.

Jeg læser ikke litteratur- eller fiktionsbøger, alt jeg læser af bøger handler om personlig udvikling, yoga, mindfulness, meditation eller iværksætteri – bøger som du kan bruge til noget, som ikke bare er underholdning.

Kom i gang med personlig udvikling

Livning from a place of surrender

Hvis du er det mindste interesseret i spiritualitet, yoga, mindfulness, meditation eller du blot har et ønske om at få en simplere, bedre og lykkeligere liv, så anbefaler jeg på det stærkeste at du ser videokurset fra Michael Singer som hedder Living From A Place Of Surrender.

Kurset er desværre ikke gratis, men jeg kan garantere at det er hver en krone værd. Det mere end 9 timers lange kursus som er inddelt i 8 sessioner, inkluderer også 10 praktiske lydsessioner til at anvende indsigterne i hans bestsellerbog inden for rammerne af erhvervslivet og kontormiljøet og en 43-minutters lang lydundervisning hvor Michael Singer diskuterer skæringspunktet mellem spiritualitet og aktivisme, acceptens kraft, at se tingene klart og mere.

Kurset koster $ 397 USD tilsvarende 2575 DKK, men det er lige nu på tilbud til blot $ 297 USD tilsvarende 1951 DKK, du kan altså spare $ 100 USD lige nu.

Læs mere og find kurset her »

Artikler om personlig udvikling

Personlig udvikling er ét af de emner jeg elsker mest at skrive om, da det har den største effekt i mit og andre personers liv. At skrive om iværksætteri eller hvordan man tjener penge online har sin charme, men hverken det ene eller det andre kan ændre en persons liv, som personlig udvikling kan.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke bøger skal jeg læse?2021-12-26T17:15:09+00:00

Bøger er en stor del af mit liv. Ny viden, andres erfaringer og nyttige livstips- og råd som leveres i en dejlig bog man kan tage med på stranden eller læse i bussen er i mine øjne guld værd.

Gode bøger som er billige

Bøger behøver ikke at være dyre og det er også derfor jeg samarbejder med Saxo som sælger bøger på nettet.

Nye bøger i 2022

Jeg forsøger hele tiden

Go to Top