Regnskabsprogrammer

HjemRegnskabsprogrammer
Regnskabsprogrammer2021-01-05T13:20:28+01:00

Gratis regnskabsprogrammer til iværksættere og selvstændige

Find dit nye regnskabsprogram gratis

Har du styr på regnskabet eller er det hele noget rod? Bruger du forsat et Excel-ark til at holde dit regnskab eller har du fundet dig et regnskabsprogram og forenklet bogføringsprocessen? Her på siden kan du få gode råd og vejledninger til regnskab som iværksætter og selvstændig

Herunder finder du den fulde liste over gratis og betalte regnskabsprogrammer som er velegnet for dig som selvstændig eller iværksætter.

Jeg anbefaler selv regnskabsprogrammet Dinero, som jeg selv er en flittig bruger af, fordi det er fantastisk enkelt.

Billy regnskabsprogram
Dinero regnskabsprogram
Regnskabsprogrammer online

Bedste regnskabsprogrammer

Oversigt over gratis regnskabsprogrammer online

Opret en gratis bruger hos Dinero regnskabsprogram og kom i gang med dit regnskab

Dinero regnskabsprogram

  • 100% gratis

Opret en gratis bruger hos Billy.dk og kom i gang med det populære regnskabsprogram velegnet for selvstændige og iværksættere

Billy regnskabsprogram

  • 100% gratis

Web-regnskab

  • PRØV gratis

Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?

FIND SVARET HER

Det kan være svært at finde rundt i de mange regnskabsprogrammer på nettet og bestemme sig for hvilket man skal vælge.

Der findes mange forskellige regnskabsprogrammer og bogføringssystemer som kan hjælpe dig med dit regnskab, hvad end du driver en lille enkeltmandsvirksomhed, du er en ny iværksætter eller du er en veletableret virksomhed med ansatte.

Uanset hvad din situation er, så er der ét regnskabsprogram der kan klare de fleste størrelser og former af virksomheders regnskaber og det er Dinero regnskabsprogram.

Udviklet af den velkendte iværksætter Martin Thorborg og skabt for iværksættere af iværksættere, så er Dinero et pragt eksemplar på et regnskabs- og bogføringsprogram.

Derfor anbefaler jeg alle selvstændige og iværksættere at bruge Dinero hvis de skal have styr på regnskabet i virksomheden, uanset om du er helt ny eller veletableret.

Opret gratis bruger hos dinero

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket regnskabsprogram er det bedste?2020-09-01T06:09:09+01:00

Det bedste regnskabsprogram er det regnskabsprogram som opfylder alle din krav og behov. Der er selvfølgelig en række fordele der er værd at tage med når man skal finde det bedste regnskabsprogram til sin virksomhed. Har du eksempelvis en ekstern bogholder kan det være med god idé med “bogholder-login” funktionen som gør det muligt for din begholder at logge ind på dit regnskabsprogram og ikke mindst indberette på vegnene din virksomheds vegne.

Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?2020-09-01T06:09:16+01:00

Det kan være svært at finde det vælge et regnskabsprogram med så mange forskellige på markedet, nogle regnskabsprogrammer er gratis mens andre koster penge og hvad skal man vælge? Et gratis eller betalt regnskabsprogram? Det afhænger helt og aldeles af dine krav og behov, har du en mindre virksomhed eller er du iværksætter så kan du sagtens nøjes med et gratis regnskabsprogram.

Hvad koster et regnskabsprogram?2020-09-01T06:12:12+01:00

Et regnskabsprogram behøver ikke at koste penge, driver du en lille eller mindre selvstændig virksomhed kan du sagtens nøjes med et gratis regnskabsprogram som Dinero eller Billy. Også med er Anpartsselskab og flere ansætte kan du benytte dig af disse gratis regnskabsprogrammer. Har du behov for mere assistance og hjælp til regnskabet, kan det være en fordel at anskaffe sig en bogholder der kan overse dit regnskab i dit regnskabsprogram.

Hvad er et regnskabsprogram?2020-09-01T06:10:51+01:00

Et regnskabsprogram er et system, oftest online, hvor du kan indtaste din ind- og udgifter og dermed føre regnskab i en virksomhed. I dag findes der mange regnskabsprogrammer, også gratis versioner hvor du kan hente alle dine indberetningsrelevante tal når det er tid for indberetning. De fleste regnskabsprogrammer kommer også med en standard fakturaskabelon og en lang række fordele og funktioner.

De bedste gratis regnskabsprogrammer

Dinero vs Billy regnskabsprogram, hvilket er bedst

Dinero regnskabsprogram

Dinero regnskabsprogram er et komplet fakturerings- og bogføringssystem til dig som enten er ny iværksætter eller selvstændig erhvervsdrivende med en enkeltmandsvirksomhed, ApS, I/S eller anden virksomhedform du måtte have. Dinero er også for jer som driver en forening og skal have styr på regnskabet.

Dinero byder på mange forskellige fordele, du kan blandt andet flytte dit regnskab til dinero, 100% gratis, du skal bare oprette dig som bruger og kontakte deres kundeservice, så ordner de resten, det er enkel og let regnskab alle kan forstå.

Gå til Dinero.dk

Billy regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram er på mange måder som Dinero, et regnskabsprogram af iværksættere for iværksættere. På samme måde som Dinero, så findes Billy i en gratis og en premium udgave. I deres premium udgave følger med en række fordele og rabatter på tillægsydelser som årsregnskab og indhenting af tal som skal indberettes til skat.

Hos Billy kan du købe dig til komplet årsregnskab og selvangivelse for bare kr. 1645,- dette er særdeles attraktivt for dig som ikke kender dig selv i regnskab og har brug for lidt ekstra hjælp når indberetningerne skal ordnes, hvilket de desværre skal gøres hvert år.

Gå til Billy.dk

Få styr på regnskabet

Få hjælp til regnskabet og regnskabprogrammer online

Brug for hjælp til regnskabet? Prøv Meneto!

Er du helt blank på regnskab, så prøv Meneto

Selvom de fleste regnskabsprogrammer er ganske enkle at finde ud af, så kan regnskab stadig være svært hvis tal og juridisk sprog som regnskabsregler er beskrevet i, forsat være svært at finde hoved og hale i.

Men der findes råd for dette, hos Meneto kan du få regnskabsprogram og dedikeret bogholder til at holde styr på dit regnskab, det betyder at du selv kan indtaste dine ind- og udgifter, sende fakturer og alt det du plejer, men samtidig har en uddannet bogholder til at holde øje og hjælpe dig når tiden for indberetning står for døren.

Meneto er med andre ord for dig der ikke ønsker at betale 100% for at andre udføre dit regnskab, men hjælper dig med dine svagheder indenfor regnskab. Det er smart!

Du kan prøve Meneto 100% gratis, gå til deres hjemmeside for at komme i gang.

Prøv meneto gratis

Opret gratis konto. Kom i gang på 2 minutter

Regnskabsprogrammer online
Go to Top