Dinero regnskabsprogram

Dinero Regnskabsprogram er blandt danmarks førende indenfor regnskab for iværksættere. Er du ikke overbevidst, så kan du blive det her.

Om regnskabprogrammet Dinero

Danmarks førende, største og bedste regnskabsprogram har længe og er forsat Dinero regnskabsprogram.

Dinero er det bedste gratis regnskabsprogram for dig som driver en mindre eller mellemstor virksomhed i danmark

Hvorfor du skal vælge Dinero regnskabsprogram

Dinero regnskabsprogram er det bedste regnskabsprogram på markedet, for iværksættere af iværksættere.

Der er mange grunde til at vælge Dinero som sit regnskabsprogram,

Prisen:

Dinero er 100% gratis og vil altid være det. Det er noget de færreste kan reklamere med, men det kan Dinero. Så hvis du er en helt ny iværksætter der skal til at åbne sin første virksomhed og ikke har den store likviditet på bankbogen, så er det jo smart at spare penge på regnskabet, ved at vælge et gratis regnskabsprogram.

Skattepakken:

Som Dinero-bruger kan du tilkøbe der skattepakke som gør årsrapportering til Skattestyrelsen til en leg. Du får alle dine skattetal serveret på et sølvfad som du blot skal indtaste i rubrikkerne når du skal opgive skattetal til Skattestyrelsen. Skattepakken er ligeledes en billig måde at holde regnskab, da den kun koster kr. 1997,- (kr. 1497,- for Dinero Pro brugere) hvilket er meget mindre end du måtte betale hvis du gik til en ekstern revisor.

Dinero pris

Dinero skattepakke

Dinero integration

Hvilket regnskabsprogram er bedst, Dinero eller Billy?

Billy og Dinero er begge regnskabsprogrammer som er udviklet af særdeles dygtige og kreative iværksættere som er målrettet små- og mellemstore virksomheder i Danmark. Dette stiller selvfølgelig spørgsmålet, hvilket af de to regnskabsprogrammer er bedst?

Billy vs Dinero

Billy er bestemt et fantastisk regnskabsprogram der dækker alle krav enhver iværksætter og selvstændig erhvervsdrivende måtte have til et regnskabsprogram. Men hvorfor er det at Dinero har klaret sig bedre, med flere brugere og et større sammenhold omkring sit regnskabsprogram.

Svaret kan ligge hos skaberen.

Dinero vs Billy

Dinero har siden sin lancering har massiv succes som forsat står på den dag i dag. De oplever massiv vækst i antallet af brugere hvert eneste år.

OPRET DIG HOS DINERO