Gratis regnskabsprogram til iværksætter og selvstændige

Der findes mange regnskabsprogrammer men ikke alle er lige gode og heller ikke alle er gratis. Her får du de bedste gratis regnskabsprogrammer til dig som er iværksætter eller driver en mindre virksomhed.

Tid er penge og penge hænger bestemt ikke på træerne, særligt for dig som er iværksætter kan det være svært at få økonomien til at løbe rundt.

Udgifter bliver hurtigt mange når man skal starte op som selvstændig iværksætter, der kan komme udgifter til hjemmeside, bogholder, telefon og bil. Ja, det løber hurtigt op og det er lige præcis derfor jeg anbefaler et gratis regnskabsprogram til dig som er iværksætter og ønsker at blive selvstændig.

Hvad end dit mål er at skabe en lille eller stor virksomhed, så kan et gratis regnskabsprogram være en god start. Du kan altid flytte dit regnskab til et andet regnskabsprogram hvis du en dag vokser dig for stor til et iværksætter-regnskabsprogram.

I denne artikel skal vi forsøge at give dig svar på de spørgsmål du kunne have omkring gratis regnskabsprogrammer samt hjælpe dig med at vælge det rette til din virksomhed. Du vil blandt andet kunne finde svar på ting som:

 • Kan man få gratis regnskabsprogram som iværksætter?
 • Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?
 • Hvad koster et regnskabsprogram til en mindre virksomhed?
 • Hvorfor vælge et gratis regnskabsprogram som iværksætter?

Læs videre i artiklen og kom i gang med dit regnskab allerede i dag, helt gratis.

Spin, vind og find din lykkeprofil for 2021, så deltager du i konkurrencen om 10 x 11 lotterilodder.

Gratis regnskabsprogammer til små virksomheder og iværksættere

I denne artikel bringer vi dig 2 gode og gratis regnskabsprogrammer til små virksomheder, hvad end du er en nystartet iværksætter med en lille enkeltmandsvirksomhed eller i er flere sammen om et interessentskab eller anpartsselskab, så passer disse regnskabsprogrammer til dig og jer. Jeg har endvidere fundet ét regnskabsprogram som har en 14-dags gratis prøveperiode og ét som kun kommer i betalt version.

Gratis Regnskabsprogram Iværksætter

Det bedste gratis regnskabsprogram til iværksættere

Tekst

Dinero – 100% gratis regnskabsprogram

tekst

Gå til Dinero

100% gratis regnskabsprogram

Hvilket gratis regnskabsprogram er det bedste for iværksættere?

Mange tror at et gratis regnskabsprogram er et dårlig eller begrænset system, men det er det ikke.

Alle regnskabsprogrammer som kommer i en gratis og betalt udgave, er 100% funktionelle uden at du skal betale en krone. Det betyder at du få et komplet regnskabsprogram helt gratis uden at skulle betale en krone, bedre bliver det ikke.

Så hvis du er på jagt efter et regnskabsprogram for første gang eller du måske overvejer at skifte til en andet, så kan det være at du skulle prøve et gratis regnskabsprogram.

Hvilket regnskabsprogram bruger jeg selv?

Jeg har drevet en mindre enkeltmandsvirksomhed og været iværksætter i mange år og jeg bruger selvfølgelig iværksætternes regnskabsprogram:

Jeg bruger Dinero fordi det er enkelt og let regnskab som enhver kan finde ud af. Samtidig med at de har en fremragende support og har været yderst behjælpelige når jeg har haft spørgsmål omkring mit regnskab.

Opret en gratis bruger hos Dinero regnskabsprogram og kom i gang med dit regnskab

Dinero regnskabsprogram

 • 100% gratis

Opret en gratis bruger hos Billy.dk og kom i gang med det populære regnskabsprogram velegnet for selvstændige og iværksættere

Billy regnskabsprogram

 • 100% gratis

Andre gratis regnskabsprogrammer til iværksættere

Der findes mange forskellige regnskabsprogrammer som er gratis, grunden til de kan leve selvom de er gratis er fordi de ofte også kommer i en betalt version som ofte kaldes “Pro” eller” Premium”. Mange brugere af regnskabsprogrammer er ofte meget tilfredse med deres regnskabsprogram og vælger derfor at betale for deres regnskabsprogram og få del i alle de fordele der medfølger samt besparelser på udvidelsespakker som årsrapport og skatteopgørelse.

Jeg har sammensat en liste over de gratis regnskabsprogrammer som passer til iværksættere og mindre virksomheder. Jeg har også skrevet en lidt dybere introduktion til de forskellige regnskabsprogrammer til iværksættere, så du kan vælge det regnskabsprogram der passer bedst til dig.

Oversigt over gratis regnskabsprogrammer:

Fælles for alle regnskabsprogrammer er at de er idélle for dig som er iværksætter og de er alle gratis, næsten.

Web-regnskab er som det eneste regnskabsprogram til iværksættere ikke gratis, men de tilbyder en 14-dags prøveperiode gratis til alle nye brugere, så du kan teste om regnskabsprogrammet passer til dig.

Alle regnskabsprogrammer har også en del fælles funktioner som jeg mener ethvert regnskabsprogram for iværksætter burde have. De skal eksempelvis have mulighed for:

 • Enkel integrationsmulighed
 • Ekstern tilgang for revisor
 • Oprettelse af faktura
 • Regnskab på mobilen
 • Simpel bogføring
 • Support

Og mange mange flere. De 3 regnskabsprogrammer lever alle op til de krav en mindre virksomhed som en ny selvstændig iværksætter måtte have og jeg anbefaler derfor alle 3 til dig som er iværksætter.

Ofte stillede spørgsmål

[fusion_faq filters=”no” featured_image=”” cats_slug=”affiliate-marketing” exclude_cats=”” orderby=”date” order=”DESC” type=”” boxed_mode=”” border_size=”” border_color=”” background_color=”” hover_color=”” divider_line=”” title_font_size=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_boxed_mode=”” icon_box_color=”” icon_alignment=”” toggle_hover_accent_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Kilder

Denne artikel er skrevet med hjælp fra nedenstående hjemmesider og kilder.

Join to newsletter.

Curabitur ac leo nunc vestibulum.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Continue Reading

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Request a Quote

Aliquam dictum amet blandit efficitur.