Gratis regnskabsprogram til iværksætter og selvstændige

HjemGratis regnskabsprogram til iværksætter og selvstændige

Gratis regnskabsprogram til iværksætter og selvstændige

Der findes mange regnskabsprogrammer men ikke alle er lige gode og heller ikke alle er gratis. Her får du de bedste gratis regnskabsprogrammer til dig som er iværksætter eller driver en mindre virksomhed.

Norstatpanel

Gratis regnskabsprogammer til små virksomheder og iværksættere

I denne artikel bringer vi dig 2 gode og gratis regnskabsprogrammer til små virksomheder, hvad end du er en nystartet iværksætter med en lille enkeltmandsvirksomhed eller i er flere sammen om et interessentskab eller anpartsselskab, så passer disse regnskabsprogrammer til dig og jer. Jeg har endvidere fundet ét regnskabsprogram som har en 14-dags gratis prøveperiode og ét som kun kommer i betalt version.

Gratis Regnskabsprogram Iværksætter

Det bedste gratis regnskabsprogram til iværksættere

Tekst

Dinero – 100% gratis regnskabsprogram

tekst

Gå til Dinero

100% gratis regnskabsprogram

Hvilket gratis regnskabsprogram er det bedste for iværksættere?

Mange tror at et gratis regnskabsprogram er et dårlig eller begrænset system, men det er det ikke.

Alle regnskabsprogrammer som kommer i en gratis og betalt udgave, er 100% funktionelle uden at du skal betale en krone. Det betyder at du få et komplet regnskabsprogram helt gratis uden at skulle betale en krone, bedre bliver det ikke.

Så hvis du er på jagt efter et regnskabsprogram for første gang eller du måske overvejer at skifte til en andet, så kan det være at du skulle prøve et gratis regnskabsprogram.

Hvilket regnskabsprogram bruger jeg selv?

Jeg har drevet en mindre enkeltmandsvirksomhed og været iværksætter i mange år og jeg bruger selvfølgelig iværksætternes regnskabsprogram:

Jeg bruger Dinero fordi det er enkelt og let regnskab som enhver kan finde ud af. Samtidig med at de har en fremragende support og har været yderst behjælpelige når jeg har haft spørgsmål omkring mit regnskab.

Opret en gratis bruger hos Dinero regnskabsprogram og kom i gang med dit regnskab

Dinero regnskabsprogram

  • 100% gratis

Opret en gratis bruger hos Billy.dk og kom i gang med det populære regnskabsprogram velegnet for selvstændige og iværksættere

Billy regnskabsprogram

  • 100% gratis

Prøv Meneto regnskabsprogram 100% gratis i dag og kom videre med dit regnskabssystem

Meneto regnskabsprogram

  • Prøv gratis

Andre gratis regnskabsprogrammer til iværksættere

Der findes mange forskellige regnskabsprogrammer som er gratis, grunden til de kan leve selvom de er gratis er fordi de ofte også kommer i en betalt version som ofte kaldes “Pro” eller” Premium”. Mange brugere af regnskabsprogrammer er ofte meget tilfredse med deres regnskabsprogram og vælger derfor at betale for deres regnskabsprogram og få del i alle de fordele der medfølger samt besparelser på udvidelsespakker som årsrapport og skatteopgørelse.

Jeg har sammensat en liste over de gratis regnskabsprogrammer som passer til iværksættere og mindre virksomheder. Jeg har også skrevet en lidt dybere introduktion til de forskellige regnskabsprogrammer til iværksættere, så du kan vælge det regnskabsprogram der passer bedst til dig.

Oversigt over gratis regnskabsprogrammer:

Fælles for alle regnskabsprogrammer er at de er idélle for dig som er iværksætter og de er alle gratis, næsten.

Web-regnskab er som det eneste regnskabsprogram til iværksættere ikke gratis, men de tilbyder en 14-dags prøveperiode gratis til alle nye brugere, så du kan teste om regnskabsprogrammet passer til dig.

Alle regnskabsprogrammer har også en del fælles funktioner som jeg mener ethvert regnskabsprogram for iværksætter burde have. De skal eksempelvis have mulighed for:

  • Enkel integrationsmulighed
  • Ekstern tilgang for revisor
  • Oprettelse af faktura
  • Regnskab på mobilen
  • Simpel bogføring
  • Support

Og mange mange flere. De 3 regnskabsprogrammer lever alle op til de krav en mindre virksomhed som en ny selvstændig iværksætter måtte have og jeg anbefaler derfor alle 3 til dig som er iværksætter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er affiliate marketing?2020-06-12T06:19:21+01:00

Affiliate marketing er en markedsføringsmetode hvor virksomheder betaler andre en provision i form af en procentsats af salg, et fast beløb for salg eller et fast beløb for hver besøgende eller lead der skaffes til virksomhedens hjemmeside eller til virksomheden.

Affiliate marketing har eksisteret i mange år og er blevet særdeles populært siden opstandelsen af de sociale medier, som har gjort affiliate marketing endnu nemmere at arbejde med og tjene penge på.

 

Hvad er EPC?2020-04-16T09:51:05+01:00

Hvad er EPC?

EPC står for earnings per click og oversættes til dansk til indtjening per klik.

EPC forkortelsen benyttes indenfor affiliate marketing

Kilder

Denne artikel er skrevet med hjælp fra nedenstående hjemmesider og kilder.

2020-09-03T20:05:01+01:0003-09-20|Regnskabsprogrammer|
Go to Top